Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Η ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΟΥ



Γι αυτούς που δεν είναι ικανοί να δουν το κακό, το κακό δεν υπάρχει. Ο κόσμος δεν είναι παρά μια απεικόνιση του εσώτερου Είναι σας. 

Οι συνθήκες Ζωής δεν είναι παρά είδωλα του εσωτερικού σας κόσμου. Αν δεν έχετε αδυναμίες κανένα κακό ή πρόβλημα δεν πρόκειται να σας απειλήσει ή να σας δημιουργήσει προβλήματα. 

Μπορεί αυτό να φαίνεται υπερβολικό σε όποιον έχει
να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα.

Φροντίστε το άγχος που σας προκαλεί, να το κατευθύνετε προς άλλη κατεύθυνση.

Μην αφήνετε ποτέ κάποιο πρόβλημα να γίνει τόσο σημαντικό, ώστε να σας πληγώσει εσωτερικά. Όταν θα φτάσετε σε αυτό το σημείο, που είναι θέμα εξάσκησης, θα έχετε αποκτήσει την πολύτιμη επιτηδειότητα που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε όλα σας τα Όνειρα. Αξίζει τον κόπο. 

Το ίδιο το ταξίδι είναι ο απώτατος σκοπός της Ζωής. Τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα. Συνεχώς να επιβεβαιώνετε πως το κακό δεν υφίσταται και να συγκεντρώνετε την σκέψη σας στο όνειρό σας. Εκεί θα βρείτε την αλήθεια και την ενόραση που χρειάζεστε σαν οδηγούς στην Ζωή σας. 

Θα βρείτε επίσης κάτι πολύ σπάνιο σ’ αυτόν τον κόσμο. Την αγάπη γι αυτό που κάνετε και αγάπη για τους άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι το διπλό μυστικό του αληθινού πλούτου!

7 ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ


ΠΗΓΗ  
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα