Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ομοιοπαθητική θεραπεία της κατάθλιψης

κατάθλιψη
Με αυτή τη μέθοδο θεραπείας πολλές γυναίκες σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν δει όχι μόνο βελτίωση συμπτωμάτων αλλά πραγματική ίαση.  
Δηλαδή απαλλάχτηκαν για πάντα από   την κατάθλιψη.
Η Ομοιοπαθητική και γενικά όλες οι ολιστικές θεραπείες αντιλαμβάνονται ότι τα συμπτώματα της ασθένειας αντικατοπτρίζουν την άμυνα του οργανισμού, που προσπαθεί να προσαρμοστεί και να ανταποκριθεί σε ότι αρνητικό επηρεάζει την ενέργεια και τον ψυχισμό του (π.χ. στεναχώρια).

Έτσι, κάποια γυναίκα  που στενοχωριέται επειδή έχασε τη δουλειά της, ή δεν έχει λεφτά να ζήσει την οικογένεια της, θα έχει ως αποτέλεσμα μια απότομη πτώση ενέργειας (σοκ για τον οργανισμό).
Δεν θα έχει την δύναμη να αντιδράσει και θα αρρωστήσει.
Το πως και τι αρρώστια θα πάθει εξαρτάται από τη προδιάθεση της και το επίπεδο υγείας που βρίσκεται.
Κάποια  μπορεί να πάθει σωματικά προβλήματα- πονοκέφαλους, αλλεργίες, ψωρίαση, κολικούς  κτλ χωρίς εμφανή κατάθλιψη ενώ άλλη θα επηρεαστεί περισσότερο ψυχολογικά και θα πάθει κατάθλιψη (ήπια, μέτρια, σοβαρή).
Η ομοιοπαθητική θεραπεία έχει στόχο την ενδυνάμωση του οργανισμού με φυσικό τρόπο και ανάκτηση της ενέργειας με στόχο την αυτοθεραπεία.
Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζονται τα κατάλληλα ομοιοπαθητικά φάρμακα.
Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι φυσικές ουσίες, χωρίς παρενέργειες και με μικρό οικονομικό κόστος, οι οποίες όμως, έχουν δράση σε συγκεκριμένο ασθενή που έχει κατάθλιψη.
Η  ομοιοπαθητική θεραπεία τις περισσότερες φορές είναι άμεση, σε αντίθεση με την συμβατική θεραπεία που θέλει 3 - 4 εβδομάδες για να αρχίσει να βελτιώνει την κατάθλιψη.
Η ασθενής θα δει αμέσως βελτίωση και στον ύπνο και στη διάθεση της.
Αλλά μπορεί να βοηθήσει και σε συνδυασμό σωματικών προβλημάτων με κατάθλιψη.
Όπως έχει διαπιστωθεί τα τελευταία χρόνια η κατάθλιψη προκαλεί πτώση της άμυνας του οργανισμού, με αποτέλεσμα σωματικά προβλήματα.
Επίσης διαπιστώθηκε και το αντίστροφο, ότι οι μακροχρόνιες ασθένειες προκαλούν κατάθλιψη.
Η Ομοιοπαθητική αντιμετωπίζει και τις δύο περιπτώσεις.  Συνδυάζει θεραπεία για το νου και το σώμα έχοντας χαρακτήρα ολιστικό, αφού γνωρίζει ότι αυτά τα δυο είναι αλληλοεπηρεαζόμενα και αλληλοεξαρτώμενα.
 Σαν συμπέρασμα, η Ομοιοπαθητική είναι μια  πιο υγιής  αντιμετώπιση της κατάθλιψης, με φάρμακα φυσικά, χωρίς παρενέργειες.
Κωνσταντίνος Πίσιος
Ειδικός Ομοιοπαθητικός - Παθολόγος
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα