Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Χριστουγενιάτικη Διακόσμηση.Βάλτε Ομορφιά Και Χαρά Στο Σπίτι Σας Τις Κρύες Μέρες Του Χειμώνα

 Την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα χριστουγεννιατικα είδη διακόσμησης έχουν την τιμητική τους.

Κοντεύει η εποχή των διακοπών των Χριστουγέννων και εσείς πρέπει να προετοιμαστείτε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με όλη την λαμπρότητα. Οι περισσότεροι αγαπάμε τη διακόσμηση με τα χριστουγεννιατικα. Είναι μία εποχή που μας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνουμε το σπίτι μας πιο ζεστό και να δημιουργήσουμε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα .

Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε κάποιες έξυπνες προτάσεις για την διακόσμηση του σπιτιού σας. Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τουλάχιστον μία νέα ιδέα για εσάς και ίσως μερικοί εμπνευστείτε από αυτές και δημιουργήσετε μια ολόκληρη λίστα από πρωτότυπες ιδέες!
χριστουγεννιατικη διακοσμηση
Βάλτε φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας
Είναι εύκολο να βάλετε φωτάκια στο δεντράκι σας. Για να βγεί ωραίο το αποτέλεσμα, καλό είναι να είστε λίγο προσεχτικοί και να τυλίγετε όλα τα κλαδιά.
Στολίστε τη σκάλα σας
Όλοι έχουμε δει σε περιοδικά κυρίως, κατοικίες με πανέμορφες χριστουγεννιάτικα διακοσμημένες σκάλες, τυλιγμένες με γιρλάντες και φωτάκια. Είναι όμορφη αυτή η ιδέα και μπορείτε να το κάνετε εύκολα και εσείς στο δικό σας σπίτι. Είναι εύκολο! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία κλασική πράσινη γιρλάντα, να βάλετε κάποια στεφάνια ή να τη στολίσετε με κάποια κόκκινα φιογκάκια ή κάποια αστέρια. Ότι και να επιλέξετε θα είναι καλό και θα φανεί ακόμη περισσότερο μόλις τοποθετήσετε και τα φωτάκια και τα ανάψετε.
Τοποθετήστε φιόγκους
Μπορείτε να προσθέσετε φιογκάκια κατασκευασμένα από χριστουγεννιάτικες κορδέλες σε όλο το σπίτι. Στη μπάρα της σκάλας, σε στεφάνια, εκεί που τελειώνει η γιρλάντα, στα χερούλια, σε εξωτερικά φώτα του σπιτιού και οπουδήποτε αλλά.
Βάλτε στεφάνια
Είναι συχνό να τοποθετούνται σταφανάκια στην κύρια πόρτα του σπιτιού. Είναι επίσης όμορφο όμως να τοποθετούνται και στα παράθυρα όπως και στο τζάκι.
Χριστουγεννιατικα αυτοκολλητα
Υπάρχουν πολύ ωραία χριστουγεννιατικα αυτοκολλητα τοίχου με πολλά σχέδια, αποχρώσεις και διαστάσεις που μπορούν να μπουν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας και να προσθέσουν και αυτά την πινελιά τους στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.
χριστουγεννιατικα αυτοκολλητα
Στολίστε το τζάκι σας
Κάθε χρόνο μπορείτε να αλλάζετε τη διακόσμηση στην κορνίζα στο τζάκι σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε παραδείγματος χάριν κάποιο στεφανάκι, κάλτσες, μικρά δεντράκια, κεράκια, κορδέλες και πολλά άλλα. Δοκιμάστε να παίξετε με ποικίλα αντικείμενα, υλικά και διαστάσεις. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει.
Τοποθετήστε γιρλάντες
Όπως και με τα σταφανάκια, έτσι και εδώ βάλτε γιρλάντες όπου θέλετε! Στα κάγκελα, στις πόρτες, στα έπιπλα και όπου αλλού θέλετε.
Διακοσμήστε τον κήπο
Αφού καθαρίσετε την αυλή σας και περιποιηθείτε τα φυτά σας, μπορείτε να προχωρήσετε και στην διακόσμηση της. Πάρτε λευκά φωτάκια για τα δέντρα και τους θάμνους σας. Διακοσμήστε με γιρλάντες και χριστουγεννιατικα στολιδια, τους τοίχους, την εξώπορτα και άλλα σημεία της αυλής σας.
Τυλίξτε κουτιά
Περιτυλίξτε τα άχρηστα πακέτα σε γυαλιστερό χαρτί, δέστε τα με μια κορδέλα και τοποθετήστε τα κάτω από το δεντράκι, το τζάκι ή ουπουδήποτε αλλού σας αρέσει.
Κεριά
Αυτό το αναβόσβηγμα στο φως των κεριών μπορεί πραγματικά να προσθέσει ζεστασιά σε ένα σπίτι. Και σε ποιόν δεν αρέσει το φως των κεριών; Υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία κεριών σε σχέδια, αποχρώσεις, αρώματα και διαστάσεις.
Μπολ με χριστουγεννιάτικα στολίδια
Πάρτε ένα μεγάλο μπολ και γεμίστε το με μερικές χριστουγεννιάτικες μπάλες και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Αναμνηστικές Φωτογραφίες σε Χριστουγεννιάτικες Κορνίζες
Ανασύρετε από το παρελθόν, κάποιες φωτογραφίες από πολύτιμες αναμνήσεις και βάλτε τις σε χριστουγεννιάτικες κορνίζες. Έτσι θα γεμίσετε τα δωμάτια σας με αξέχαστες προσωπικές στιγμές σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.
Χριστουγεννιάτικα πετσετάκια και χαλάκια μπάνιου
Μην ξεχνάτε το WC! Βάλτε π.χ ένα πετσετάκι χεριών, ένα χαλί, ένα κουτάκι ή οτιδήποτε θέλετε με χριστουγεννιάτικα μοτίβα.
Στολίστε την τραπεζαρία σας
Δεν χρειάζεται να καλέσετε κόσμο για να έχετε ένα στολισμένο τραπέζι. Είναι ώρα να βγάλετε τα κρυμμένα χριστουγεννιάτικα σερβίτσια και να τα χρησιμοποιήσετε!! Βάλτε και τα χριστουγεννιάτικα σας τραπεζομάντηλα, ανάψτε και κεριά και ζήσετε το χριστουγεννιάτικο πνεύμα.
χριστουγεννιατικο τραπεζι
Αυτές ήταν μερικές βασικές ιδέες χριστουγεννιάτικου διάκοσμου. Οι προτάσεις όμως ποτέ δεν εξαντλούνται για αυτό βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και δημιουργήστε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον στο σπίτι σας. Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε πολλά χρήματα, υπάρχουν λιττά και φτηνά πράγματα όπως κεράκια, γιρλάντες, χριστουγεννιατικα αυτοκολλητα τοιχου κ.α. που μπορούν με τον σωστό συνδυασμό να κάνουν θαύματα. 

ΠΗΓΗ
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα