Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Που διαμένει ο θεός;


Ο αμερικανοί νευροφυσιολόγοι Andrew Newberg και Eugen d’ Aquili, ενέχυσαν ένα ραδιενεργό ισότοπο, στα εγκεφαλικά αγγεία Θιβετιανών βουδιστών, την ώρα του διαλογισμού και σε φραγκισκανές μοναχές την ώρα που προσεύχονταν.


Όπλισαν την φωτογραφική μηχανή υψηλής ευκρίνειας, με την ονομασία «Single Photo Emission Computed Tomografy » και κατάφεραν το ασύλληπτο! Διαπίστωσαν ότι
, οι φορείς του μυστικιστικού μηνύματος εντοπίζονται στους άνω, πίσω, κάτω και αριστερά βρεγματικούς λοβούς!

Το πείραμα εκτελέστηκε με υγιή άτομα, σε φυσιολογικές συνθήκες και το συμπέρασμα το οποίο κατέληξαν είναι ότι, «ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι έτσι φτιαγμένος γενετικά και με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενθαρρύνει την θρησκευτική πίστη»!!


Οι παραπάνω επιστήμονες, είναι θεμελιωτές μιας νέας επιστήμης, της νευροθεολογίας και στο βιβλίο τους «Εισαγωγή στην βιολογία της πίστης», μιλούν για «νευρολογία της υπερβατικής εμπειρίας» και μας καθησυχάζουν ότι, ο θεός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί!!! 


Τελικά ο θεός δεν βρέθηκε στα νεφελώματα, ούτε στους ουρανούς, ούτε στον ανούσιο και απατηλό κόσμο των τέλειων ιδεών του Πλάτωνα, αλλά ένα ηλεκτροχημικό φλάς, τον τοποθετεί στις νευρώσεις των βρεγματικών λοβών.

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα