Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Κεντρική πηγη δημιουργιας

Υπαρχει μια κεντρική πηγη δημιουργιας. 

Καποιοι άνθρωποι τη βλέπουν σαν φως, σαν προσωμοιωτή,οπου δημιουργούνται προγράμματα, οπως στις ταινίες Matrix και Star Treck.

Αυτή η πηγή φωτός διαιρειται σε 12 πυραμίδες φωτός. 

Η σπειροειδής κίνηση γύρω από την κεντρική πηγή δημιουργεί ένα μάτριξ, έναν ιστό αράχνης, μια συλλογική συνειδητότητα, τα Ακασικά Πεδία – διαλέξτε όποιον όρο θέλετε. 

Το δημιουργούν αυτό με πολλές διαφορετικές συχνότητες,
που κάποιες ειναι φυσικές και κάποιες όχι. Δεν εχουν σταματήσει ποτέ να δημιουργουν από την πηγή αυτή-αν και μέσα σε κάθε ιστορία,σε καθε πρόγραμμα που δημιουργούν τα βασικά μοτίβα πρέπει να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά.


Μολις η συνειδητοτητα του υπολογιστή δημιουργήσει τα προγράμματα αυτά-οι ψυχές θέλουν να έχουν την εμπειρια ορισμένων απο αυτά στο φυσικό σώμα. Ο υπολογιστής τωρα πρεπει να αναπτυξει έναν τρόπο  για να το κανει αυτό. Δημιουργεί προγράμματα φτιαγμενα απο ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες-οπως ο Νoτιος και ο Βόρειος πόλος-που σημαινει οτι αυτο το προγραμμα εχει δυαδικότητα – καλους και κακούς. Αυτοι θα βρίσκονται παντα σε σύγκρουση. Το προγραμμα θα παραμένει σε ανισορροπία μέχρι να τελειώσει.


Οι ψυχές γνωρίζουν την εμπειρία των σωματικών προγραμμάτων-που όλα αυτά τρέχουν ταυτόχρονα-οπως η Γη, ο Σειριος, ο Ωρίωνας, οι Πλειαδες, η Νεμεσις- Ν ιμπιρου κ.λ.π ενώ γεύονται  την εμπειρία των περισσότερων συναισθημάτων που βρίσκονται μέσα στο πρόγραμμα και παραμένουν σε μία Τρίτη διάσταση.

Το πρόγραμμα κατανοει πως οι ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες της τρίτης διάστασης βρίσκονται σε μία ταλάντωση κατώτερης συχνότητας-κινούνται πιο αργά.


Οι άνθρωποι βρίσκονται σε μία βαρύτερη πυκνότητα και έτσι δεν μπορούν να κινηθούν οι ψυχές τους οταν βρίσκονται σε ταχύτερη ή ανώτερη ταλάντωση. 

Πρεπει να παρουν τραινα,αυτοκινητα,αεροπλανα και να διασχισουν μεγαλες αποστασεις για να φθασουν στον επιθυμητο προορισμό.

ΠΗΓΗ Πλειάδιος Ορφέας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα