Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η Αφύπνιση

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟ 21-12-2012 Η Συντέλεια του Κόσμου ή το Τέλος της Λογικής; ΕΔΩ

                                    


Για πρώτη φορά σ' ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία σχεδόν όλο το ανθρώπινο είδος είναι πολιτικά αφυπνισμένο και αυτές οι νέες και παλιές μεγάλες δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη μια νέα πραγματικότητα και είναι πρωτοφανείς για κάποιες απόψεις εξαιτίας της καταστρεπτικότητας, την καταστρεπτικότητα της δύναμής τους που είναι μεγαλύτερη από ποτέ.


 Η ικανότητα να εφαρμόσουν τον έλεγχο πάνω στις πολιτικά αφυπνισμένες μάζες του πλανήτη είναι η πιο χαμηλή στην ιστορία. Κάποτε το έθεσα κάπως έντονα και είχα κολακευτεί όταν ο Βρετανός Υπουργός των Εξωτερικών το επανέλαβε όπως ακολουθεί: ειδικά παλαιότερα ήταν πιο εύκολα να ελέγξεις 1 εκατ. ανθρώπους παρά στην πραγματικότητα να σκοτώσεις 1 εκατ. ανθρώπους. Σήμερα είναι απέραντα πιο εύκολο να σκοτώσεις 1 εκατ. ανθρώπους παρά να ελέγξεις 1 εκατ ανθρώπους.

 ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ (εμβόλια αεροψεκασμούς κ.α ) και υπάρχει ένας λόγος που όλα αυτά τα πράγματα ωθήθηκαν μπροστά μας ακριβώς την ίδια στιγμή και ο λόγος είναι για να χειραγωγήσουν τη συνείδηση μέσω της χρήσης της ενεργειακής πόλωσης με την δημιουργία μιας ατμόσφαιρας έντασης, δυσπιστίας,θυμού και φόβου (Zbigniew Brzezinski σύμβουλος Αμερικανών Προέδρων καθώς και του σημερινού προέδρου Obama).

 Η Γη πλησιάζει στο τέλος ενός μεγάλου κύκλου,η συχνότητα του πλανήτη ανεβαίνει και μαζί όλων επάνω στη γη.

Η αρμονική συχνότητα του πλανήτη, γνωστή στους επιστημονικούς κύκλους ως η αντήχηση της κοιλότητας  του Σούμαν ανεβαίνει περιοδικά στα προβλέψιμα βήματα που αποτυπώνονται στην ακολουθία των αριθμών του Φιμπονάτσι. Την τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν πριν 13000 χιλιάδες χρόνια περίπου. Και τώρα συμβαίνει ξανά.

Η τρέχουσα άνοδος στη συχνότητα άρχισε το 1986 στο ημερολόγιό μας και αυτό αντιπροσωπεύει μια αξιόλογη και άκρως σημαντική χρονική στιγμή για τον πλανήτη μας, αλλά επίσης και για όλες τις μορφές ζωής που υπάρχουν πάνω του. Η εξέλιξη είναι μια πραγματική διαδικασία, αλλά δεν συμβαίνει όπως απεικονίζεται στο μοντέλο του Δαρβίνου γιατί τα είδη δεν μετατρέπονται απλά σε άλλα είδη όπως θεώρησε ο Δαρβίνος .

                               

Η αληθινή εξέλιξη είναι μια εξέλιξη συνείδησης, μια τέτοια εξέλιξη είναι μόνο μια σταδιακή διαδικασία, ενώ η γνώση αποκτάται στη διάρκεια κάθε κύκλου, αλλά οι αλλαγές της εξέλιξης που παράγει στο τέλος κάθε κύκλος έρχονται όταν ανεβαίνει η συχνότητα της κοιλότητας και ο χρόνος πηγαίνει στο τέλος κάθε κύκλου. Σε τέτοιες χρονικές στιγμές η εξέλιξη πραγματοποιείται πολύ γρήγορα, τώρα ζούμε σε μια τέτοια χρονική περίοδος.

 Η Γη είναι μια συνειδητή ζώσα ύπαρξης με απόλυτη αντίληψη του εαυτού της και εξελίσσεται, αλλά μαζί της εξελίσσεται και το ανθρώπινο είδος και αυτό δεν συμβαίνει μόνο σ' αυτή τη Γη η σ' αυτό το ηλιακό σύστημα η ακόμα και σ' αυτό το Γαλαξία, είναι συμπαντικό γιατί από αυτή ακριβώς την ενέργεια είναι όλα φτιαγμένα. Είναι η συνείδηση η ίδια που εξελίσσεται, η συνείδηση βρίσκεται στην παρυφή να δημιουργήσει μια εντελώς νέα πραγματικότητα.

Το ανθρώπινο είδος είναι το διάνυσμα, η πύλη που ενώνει Ουρανό και Γη. Το ανθρώπινο είδος είναι το ίδιο το θεϊκό πνεύμα και η επιλογή από το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών εναπόκειται στον καθένα από μας.

Εναπόκειται σε σένα, είναι μια υπόθεση ενέργειας, ένα παιγνίδι ελεύθερης βούλησης, είναι ένα θέμα επιλογής μεταξύ αγάπης και φόβου. Πριν από πολύ καιρό υπήρξαν κάποιες δυνάμεις οι οποίες απέκτησαν τον έλεγχο της Γης και προσπάθησαν πολύ σκληρά ώστε ποτέ να μη χάσουν (παραχωρήσουν)αυτό τον έλεγχο. 

Αυτές οι δυνάμεις λειτουργούν μέσω των κυρίαρχων γραμμών αίματος και του νομισματικού συστήματος, έτσι εξουσιάζουν σήμερα τον πλανήτη,κάνοντας χρήση όποια μέθοδο προτιμούν, όπως την χειραγώγηση της ενέργειας, μέσω της αχαλίνωτης και αδυσώπητης προπαγάνδας του φόβου. Αυτές οι κυρίαρχες φατρίες γνωρίζουν όλα τα σχετικά για τους μεγάλους κύκλους στους οποίους υπόκειται ο πλανήτης, ξέρουν τα πάντα σχετικά με την ιερή γεωμετρία και τα ενεργειακά πεδία, γνωρίζουν ότι αυτή η συνείδηση πρόκειται να εξελιχθεί και προσπαθούν να ελέγξουν αυτή την εξέλιξη. 

Γνωρίζουν ότι όλη η ανθρωπότητα είναι στη πραγματικότητα μια μοναδική συνείδηση και ξέρουν πως αν δημιουργήσουν όσο περισσότερο φόβο στον κόσμο είναι δυνατόν, τότε αυτή θα είναι μια πραγματικότητα που θα δημιουργηθεί μέσα από αυτή την αλλαγή, γι αυτόν τον λόγο η ιδέα της προβολής ότι το τέλος του ημερολογίου των Μάγια σημαίνει η συντέλεια του κόσμου και προωθείται τόσο πολύ από τα μέσα ενημέρωσης και το Χόλιγουντ .

Τα μέσα ενημέρωσης και το Χόλιγουντ είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται από την Ελίτ ώστε να επηρεάσουν και να ελέγξουν τα μυαλά και τις συνειδήσεις του κόσμου. Το Χόλιγουντ κάνει τα μαγικά του μπερδεύοντας αλήθεια και ψέματα για να δημιουργήσουν μια παραμορφωμένη εικόνα της πραγματικότητας και τρομακτικές εικόνες του μέλλοντος.

                            

Το Χόλιγουντ έχει πάντα χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα με αυτό τον τρόπο ώστε να επηρεάζει τα πιστεύω των ανθρώπων. Πράγματι έρχονται αλλαγές στη Γη και δεν υπάρχει τρόπος να αποφευχθούν οι αλλαγές αυτές,είναι αναπόφευκτες, πράγματι βρίσκονται μπροστά στο κατώφλι μας, αλλά από αυτές τις αλλαγές δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, είναι ευπρόσδεκτες σαν ένα νέο ξεκίνημα όσο βίαιο και οδυνηρό μπορεί να μας φανεί στην αρχή. 

Τέτοιου είδους βίας και πόνος δεν είναι διαφορετικός από τον πόνο που βιώνουμε στη γέννα, γιατί έτσι είναι πάντα ο τρόπος που μια νέα ζωή εμφανίζεται. Είναι εύκολο να προωθείς μια στάση ανησυχίας προς τις νέες αλλαγές, είναι εύκολο να εκμεταλλεύεσαι τον φόβο των ανθρώπων για το άγνωστο, ειδικά όταν αυτές οι αλλαγές στη αρχή εμφανίζονται σαν βίαιες ανακατατάξεις και το Χόλιγουντ κάνει αυτή τη δουλειά πολύ καλά και είναι σημαντικό να μη δούμε τα πράγματα από μια προοπτική φόβου γιατί ο τρόπος για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις αλλαγές είναι με το να παραμένουμε επικεντρωμένοι στη καρδιά μας .

 Αυτοί που παραμένουν επικεντρωμένοι στη καρδιά και διατηρούν μια δυνατή επαφή με τη καρδιά αυτής της Γης θα επιβιώσουν πολύ εύκολα αυτό που έρχεται,δηλαδή να βιώσουν μια νέα ζωή σε ένα πολύ νέο και διαφορετικό πλανήτη. Η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία αυτής της ακολουθίας αριθμών, περιέχει επίσης σημαντικά στοιχεία για την ανθρωπότητα ,για το πως θα αντιμετωπιστούν αυτές οι αλλαγές για την ακολουθία του Φιμπονάτσι ,όταν συνδυάζεις το παρόν με το παρελθόν,τότε παρουσιάζεται το μέλλον γιαυτό είναι σημαντικό για τον σύγχρονο άνθρωπο να ασπαστεί τώρα τα παλιά έθιμα και να διδαχθεί την γνώση των προγόνων τους. 

Αυτές οι πληροφορίες είναι πασίγνωστες στις παραδόσεις των Σαμάνων. Όλες οι παραδόσεις σε όλες τις Ηπείρους γι αυτούς που δεν γνωρίζουν τα παλιά έθιμα το μέλλον θα είναι παράξενο και απρόβλεπτο. Προσπάθησα να σας εξηγήσω την πραγματική δομή της πραγματικότητας, τη φύση της ενέργειας και του φωτός και του ήχου που απαρτίζουν ολόκληρο αυτό το σύμπαν και οποιονδήποτε και οτιδήποτε περιέχεται μέσα σε αυτά που προσπάθησα να περιγράψω ότι ,αυτή η κατανόηση υποστηρίζεται από τις αρχαίες παραδόσεις αλλά επίσης και από τη σύγχρονη επιστήμη.


Σχόλιο: Ο Σεμπαστιάνο Φιμπονάτσι έζησε στον Μεσαίωνα από το
1170 – 1250 μ.X. και ήταν Ιησουίτης μοναχός (Ιταλός). Έγινε γνωστός από τα κηρύγματα και τις προφητείες του, μια δε εξ αυτών αναφερόταν για το έτος 2012. Τότε, πριν 800 χρόνια και μέσα στο πέρασμα των αιώνων ξεχάστηκαν.

Ο Λεονάρντο Ντι Πίζα Φιμπονάτσι, Ιταλός μαθηματικός, έγινε γνωστός σ'όλο τον κόσμο για την περίφημη ακολουθία Φιμπονάτσι όπου ο κάθε αριθμός προκύπτει από το άθροισμα των δύο προηγουμένων δηλ. 0,1,1,2,3,5 κ.λ.π . Αν και οι ημερομηνίες της γέννησης και του θανάτου τους δεν συμπίπτουν, πολλοί θεωρούν πως ο μοναχός Σεμπαστιάνο Φιμπονάτσι δεν είναι παρά ένα μεταχρονολογημένο δημιούργημα του ίδιου του Φιμπονάτσι, ένα περίεργο μαθηματικό και μεταφυσικό αίνιγμα, δηλαδή ότι μπορεί και οι δύο ήταν ένα και το αυτό πρόσωπο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα