Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Προκόπης Παυλόπουλος:"Τα περισσότερα μέτρα είναι αντισυνταγματικά και αντίθετα στο ευρωπαϊκό δίκαιο"

  ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕ!!!!

Κυριολεκτικά εμβρόντητος, άκουσα τον κύριο Προκόπη Παυλόπουλο, να λέει επι λέξη στο κόντρα channel, Εχτές 3/11/2012 στην εκπομπή "επί του πιεστηρίου" ότι :

"Τα περισσότερα μέτρα είναι αντισυνταγματικά και αντίθετα στο ευρωπαϊκό δίκαιο" σε μια αποστροφή του λόγου του μάλιστα είπε "και καλά το συνταγμά μας αφήστε το αυτό, είναι και αντίθετα στο ευρωπαϊκό δίκαιο". 

Ο κος Παυλόπουλος υπέπεσε στην κλασική παγίδα του σοβαροφανούς επιστήμονα, που δεν μπορεί να πει ψέματα ώς συνταγματολόγος που είναι, αλλά μπορεί χαλαρά να καταπατά τον όρκο του, να προστατεύει το σύνταγμα, αρκεί να μην τον πουν άσχετο ως συνταγματολόγο. 
Απορώ μετά τι θα μας πούνε; ότι λεεί το λαϊκό ανέκδοτο; "Δεν ήταν σεξ", "μόνο το κεφαλάκι μπήκε" ; Καταπατήσαμε το σύνταγμα της χώρας ολίγον; Πως ορίζεται η εθνική προδοσία κύριε Παυλόπουλε; Απαντήστε μας εσείς που είστε έγκριτος νομικός.  
        Ουτε λίγο ούτε πολύ ο κος Παυλόπουλος μας είπε ότι είναι επίορκος μεν (εφόσον θα ψηφίσει αντισυνταγματικά -και εν γνώση του- μέτρα), αξιόλογος επιστήμων δε. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η δήλωση του. Δεν θυμάμαι καμία κοινοβουλευτική διαδικασία κατα την οποία να πέρασε αναστολή του συντάγματος. Άρα το συνταγμά υποθέτουμε ότι ισχύει, άρα και ο όρκος του κου. Παυλόπουλου σε αυτό.
          Προχώρησε δε και σε μια άλλη ακόμα πιο τρομερή δήλωση: "Να ψηφίσουμε τα μέτρα τώρα και μετά να πάμε να τα καταγγείλουμε στα ευρωπαϊκά Φόρα" 
           Μιλάμε για εντελώς τρελά πράγματα δηλαδή που θα κάνουν τους δικαστές των ευρωπαϊκών δικαστηρίων να κατουρηθουν από τα γέλια .
Θα πάει ο κος Παυλόπουλος που ψήφισε τα μέτρα να κάνει καταγγελία αυτών των οποίων ψήφισε. 
Πως ακριβώς ορίζεται η πολιτική μαριονέτα κε. Παυλόπουλε; εξηγήστε μας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα