Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ: Ξανασκέφτονται την κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά






ΕΠΕΙΓΟΝ: Ξανασκέφτονται την κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά

Μετατίθεται η δημοσιοποίηση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου καθώς εκκρεμεί νέα συνάντηση της Διακομματικής Επιτροπής για θέματα φορολογίας στο υπουργείο Οικονομικών η οποία μάλλον θα γίνει αύριο το πρωί.

Ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνης και οι κ.κ. Α.Βεσυρόπουλος από την Νέα Δημοκρατία, Α. Μακρυπίδης από το ΠΑΣΟΚ και Σ. Παπαθανασίου από τη Δημοκρατική Αριστερά θα συνεδριάσουν προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο θέμα του επιπλέον αφορολογήτου για τα παιδιά, γα την κατάργηση του οποίου υπάρχουν δεύτερες σκέψεις.

Σημειώνεται πως σήμερα το αφορολόγητο όριο προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε ένα από τα δύο πρώτα παΐδια του φορολογούμενου και κατά 3.000 για κάθε ένα από τα επόμενα παιδιά.

Το άρθρο 4 § 5 του Συντάγματος, το οποίο ορίζει ότι "οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν αδιακρίτως εις τα δημόσια βάρη αναλόγως των δυνάμεων των".

Ενδεχόμενη κατάργηση του αφορολογήτου θα εξίσωνε όσους έχουν παιδιά με εκείνους που δεν έχουν και θα καθιστούσε τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο φόρο εισοδήματος αντισυνταγματικές.


    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα