Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους

Την Τετάρτη 28/11/2012 και ώρα 16:46 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η μερική έκλειψη σελήνης στην έκτη μοίρα των Διδύμων. Κάθε έκλειψη σελήνης ταυτίζεται με την πανσέληνο και η επίδρασή της είναι περισσότερο συναισθηματική ή ψυχολογική. Η συγκινησιακή φόρτιση είναι μεγάλη, οι άνθρωποι περισσότερο ευαίσθητοι και τείνουν να μεγεθύνουν οτιδήποτε συμβαίνει γύρω τους. Η εν λόγω έκλειψη σελήνης αποτελεί έκλειψη σταθμό καθώς με αυτήν κλείνει ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. 

Γράφει ο Κυριάκος Κοκτζίδης

Τον προηγούμενο ενάμισι χρόνο παρατηρήθηκαν αλλαγές και ανακατατάξεις σε θέματα επικοινωνίας, διάδοσης πληροφορίας, γνώσης αλλά και εκπαίδευσης. Γενικότερα, τα θέματα που σχετίζονται με τον άξονα Διδύμων-Τοξότη πέρασαν από ουσιαστική αναδιάρθρωση. Οι εκλείψεις πλέον συνεχίζονται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου και έρχονται να θέσουν επί τάπητος θέματα οικονομικά με απώτερο σκοπό την πλήρη αναδιάρθρωση του καπιταλιστικού συστήματος παραγωγής αλλά και το τρέχον οικονομικό σύστημα ανά τον κόσμο. 

Όπως κάθε έκλειψη σελήνης έτσι και αυτή κρύβει μία φόρτιση, μία ψυχολογική φόρτιση, η οποία για κάποιους είναι ιδιαίτερα έντονη καθώς κλείνει ένας κύκλος μεγάλου χρονικού διαστήματος, περίπου ίσου με ενάμισι χρόνο. Επηρεάζονται αμεσότερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην έκτη μοίρα των Διδύμων, του Τοξότη, των Ιχθύων αλλά και της Παρθένου. Το φεγγάρι αυτό δεν θα το χαρακτήριζα ιδιαίτερα άσχημο καθώς ο Ήλιος (ζωοδότης) σχηματίζει κάποιες βοηθητικές γωνίες και τοιουτοτρόπως μπορούμε να επιτύχουμε ή καλύτερα να εξασφαλίσουμε θετικές εξελίξεις σε κάποιους τομείς ανάλογα με το προσωπικό μας ωροσκόπιο. 

Οι όψεις της σελήνης είναι εκείνες που δημιουργούν μία ψυχολογική φόρτιση, ένα διάχυτο πάθος, μία ακρότητα, μία συναισθηματική δυσκαμψία και έναν περιορισμό αλλά εφόσον κοντρολάρουμε τις αρνητικές συναισθηματικές δονήσεις θα καταφέρουμε να υπερνικήσουμε τις όποιες αντιξοότητες. Με αυτήν την έκλειψη συμβαίνει αυτό που λέμε «για κάθε καλό υπάρχει και ένα κακό και αντίστροφα». Το σύμπαν είναι σοφό και οι ενέργειες των πλανητών λειτουργούν όπως δύο αντίρροπα διανύσματα ώστε να αλληλοεξουδετερώνονται το κακό έναντι του καλού και αντίστροφα. 


Η συμβολή του Ήλιου

Η συμβολή του Ήλιου στον σχηματισμό της έκλειψης είναι άκρως θετική καθώς ο ζωοδότης σχηματίζει θετικές γωνίες ημιεξαγώνου με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα, τον Άρη και την Αφροδίτη. Το ημιεξάγωνο αποτελεί έναν σχηματισμό γωνίας τριάντα μοιρών που συνδέει τις ιδιότητες δύο διαδοχικών ζωδίων. Ο Ήλιος από την έκτη μοίρα του Τοξότη σχηματίζει ακριβείας ημιεξάγωνο με τον Κρόνο από την έκτη μοίρα του Αιγόκερω. Η όψη είναι υποβοηθητική εφόσον καταφέρουμε να συνδυάσουμε την διαίσθηση, τον οραματισμό, το πάθος, την στρατηγική με την αισιοδοξία, την φιλοσοφία. Η αισιοδοξία λόγω της συμβολής του Κρόνου είναι συγκρατημένη και αυτό μας κρατά προσδεμένους στη γη ενώ βαδίζουμε σε ρεαλιστικά δεδομένα. 

Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας συμμετέχουν λιγότερο δυναμικά καθώς βρίσκονται στην όγδοη μοίρα των ζωδίων του Σκορπιού και του Αιγόκερω αντίστοιχα. Μπορούμε να αντλήσουμε τις θετικές ιδιότητες των ζωδίων, όπως εκείνες της υπομονής, της επιμονής, της διαίσθησης, του ενθουσιασμού, της εργατικότητας και να αποτρέψουμε τις συγκρούσεις ή τις αντιπαραθέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζεται να οργανωθούμε, να δουλέψουμε σκληρά ώστε να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Φυσικά, χρειάζεται να αποφύγουμε τις εμμονικές και χειριστικές συμπεριφορές, τον δογματισμό, την σκληρή κριτική αλλά και την υπεραισιοδοξία καθώς θα παρεκκλίνουμε σημαντικά τους στόχους μας. 

Θετική; Η συμβολή του πλανήτη Ουρανού, ο οποίος από την τέταρτη μοίρα του Κριού στηρίζει θετικά τα φώτα, Ήλιο και Σελήνη έτσι φέρνει ανανέωση, αναπτέρωση του ηθικού, αισιοδοξία, αλτρουισμό και ένα πνεύμα περιπέτειας ή ταξιδιού κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Οι θετικές εξελίξεις μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους ως μάνα εξ’ ουρανού, από εκεί που δεν το περιμένουμε. Μελανό σημείο της έκλειψης; Η συμμετοχή του πλανήτη Ποσειδώνα από την μηδενική των Ιχθύων, ο οποίος συμμετέχει στην έκλειψη (ασθενικά μεν, ορατά δε) και προκαλεί σύγχυση, εξαπάτηση και αποπροσανατολισμό για αρκετούς του ζωδιακού. 

Η συμβολή της Σελήνης

Στον αντίποδα έρχεται να μας επηρεάσει δυσαρμονικά η σελήνη, η οποία από την έκτη μοίρα των Διδύμων σχηματίζει όψεις χιαστής με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα, τον Άρη και την Αφροδίτη. Ο σχηματισμός είναι ακριβείας με τον Κρόνο και αυτό δημιουργεί συναισθήματα φόβου, διεγείρει τις ανασφάλειές μας και προκαλεί συναισθηματική ψυχρότητα ή κενότητα. Τα συναισθήματά μας ξεπροβάλλουν σιγά σιγά και νιώθουμε μία συναισθηματική δυσφορία. Μπορεί να δεχτούμε σκληρή κριτική από άτομα και αυτό πρέπει να μας κάνει ανθεκτικούς στη «στείρα» κριτική. Το πάθος, οι συναισθηματικές εξάρσεις, η φόρτιση δεν λείπουν καθώς η συμμετοχή των υπολοίπων πλανητών είναι αποκλίνουσα μεν αλλά χρωματίζει την έκλειψη.

Χαμηλή ανεκτικότητα και κυκλοθυμία μπορούν να μας κάνουν οξύθυμους και εκρηκτικούς. Καλό είναι να επιστρατεύσουμε την υπομονή και την επιμονή μας, να μειώσουμε την παρόρμησή μας αλλά και την επιθετική μας συμπεριφορά ώστε να δράσουμε ήρεμα και σοφά. Η συμμετοχή του Ουρανού με γωνία εξαγώνου μπορεί να φέρει συναισθήματα λύτρωσης, απελευθέρωσης και ανανέωσης μέσα από έναν συναισθηματικό θάνατο ή περιορισμό. Το δύσκολο έγκειται στην συμμετοχή του Ποσειδώνα, ο οποίος προκαλεί ψευδαισθήσεις, συναισθηματικές εξιδανικεύσεις, ωραιοποιήσεις και υποκειμενισμό για πολλούς. Καλούμαστε να επιστρατεύσουμε την λογική, κάτι που μπορούμε να επιτύχουμε καθώς συμμετέχει ο Ουρανός, η ανώτερη Οκτάβα του Ερμή. 


Η προστασία του Δία και η «πλεκτάνη» της Λίλιθ ή Μαύρης Σελήνης

Ο Δίας είναι προστάτης της έκλειψης καθώς συμμετέχει άμεσα σε όψη συνόδου (με την σελήνη) και αντίθεσης (με τον Ήλιο) έτσι μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις, τύχη απρόσμενη και ευχάριστες συγκυρίες ή συμπτώσεις για πολλούς του ζωδιακού. Η αισιοδοξία, η υπερβολή δεν λείπουν από την πανσέληνο αυτήν, έτσι χρειάζεται να κοντρολάρουμε την ροπή μας προς την υπερβολή, τις ασυδοσίες, τον τζόγο ή την χαρτοπαιξία. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να είμαστε λιγότερο ριψοκίνδυνοι και τολμηροί καθώς μπορεί να πληγούμε σημαντικά. Η συμμετοχή του Δία είναι άκρως φιλική αλλά περιορίζεται σημαντικά από την συμμετοχή της Λίλιθ, η οποία σε σύνοδο με την Σελήνη και σε αντίθεση με τον Ήλιο μας οδηγεί σε πάθη, σε λάθη, σε θυελλώδεις συμπεριφορές, βίαιες, οι οποίες καθοδηγούνται από «δαιμόνιες» ενέργειας. 

Η Μαύρη σελήνη σχετίζεται με οτιδήποτε βρώμικο, μύχιο, σκοτεινό και προκαλεί συναισθηματικό τρόμο. Σκοτεινιάζει το φως του Ήλιου και προσπαθεί να το εκτοπίσει. Συν τοις άλλοις, το γεγονός ότι βρίσκεται σε σύνοδο με την «λευκή σελήνη» έχει σαν αποτέλεσμα τα αγνά συναισθήματα να παραγκωνίζονται και η συναισθηματική κενότητα ή ποταπότητα να κυριεύει. Πολλοί θα νιώσουν πως κατευθύνονται από αδάμαστα πάθη, από χειριστικές συμπεριφορές και οι κακές σκέψεις ή πράξεις παίρνουν το πάνω χέρι. Οι έντονες γενετήσιες ορμές, η ακόρεστη σεξουαλικότητα εκτοπίζουν το συναίσθημα. Ο Δίας απλώς, μπορεί από την άλλη να λειτουργήσει ως μεγεθυντικός φακός και να εντείνει ακόμα περισσότερο τις σκοτεινές ενέργειες της Λίλιθ. 

Το καλό μάχεται με το κακό, οι σκοτεινές, μύχιες πλευρές του εαυτού μας προσπαθούν να μας κυριεύσουν και να εκτοπίσουν τις φωτεινές πλευρές της προσωπικότητάς μας. Χρειάζεται δύναμη, αυτοεπιβολή ώστε να δαμάσουμε τα πάθη μας και να ελέγξουμε τις ακραίες, απόλυτες συμπεριφορές. Καλό είναι να αποφύγουμε να γίνουμε «βαμπίρ» που έχουν μόνο κατά νου την σαρκική ικανοποίηση. Ας στραφούμε στα θετικά της έκλειψης, ας απαλλαγούμε από τις σκοτεινές και βρώμικες πτυχές της Λίλιθ ακολουθώντας το μονοπάτι της τρυφερής σελήνης αλλά και του στοιχείου του άξονα Τοξότη-Διδύμων που εστιάζει στην πνευματικότητα, στην ανάδειξη του πνεύματος και στην ορθή επικοινωνίας. 

Οι ευνοημένοι της έκλειψης, οι οποίοι μπορεί να έχουν θετικές εξελίξεις είναι οι Λέοντες της 27/7, οι Υδροχόοι της 25/1, οι Κριοί της 24/3 και 26/3, οι Ζυγοί της 27/9 και 25/9, οι Σκορπιοί στις 30/10 και την 1/11, οι Αιγόκεροι στις 29/12 και 28/12. Οι ημέρες είναι κατά προσέγγιση, έχετε κατά νου ότι επηρεάζεστε και οι γεννημένοι μία ημέρα πλην ή μία ημέρα συν των προαναφερθεισών. 

Οι λιγότερο ευνοημένοι της έκλειψης είστε οι Ταύροι γεννημένοι στις 26/4, οι Καρκίνοι γεννημένοι στις 26/6 και οι Κριοί που έχετε γεννηθεί την 11/4. Συν τοις άλλοις, ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλετε να είστε και οι μεταβλητοί του ζωδιακού. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου επιστρατεύστε την υπομονή σας και την λογική σας, αποφύγετε την συναισθηματική φόρτιση αλλά και τον υποκειμενισμό. 


Σε προσωπικό επίπεδο

Ο ωροσκόπος της έκλειψης σχηματίζεται στην δεύτερη μοίρα των Διδύμων και η έκλειψη σχηματίζεται στον άξονα πρώτου-εβδόμου κάτι που αναταράσσει τις σχέσεις μας αλλά και τις σχέσεις μεταξύ ανδρών – γυναικών. Χρειάζεται να επιδείξουμε ευελιξία, σύνεση, υπομονή και καρτερικότητα ώστε να αποφύγουμε εντάσεις, διαφωνίες και οριστικές ρήξεις. Αφροδίτη και Κρόνος σε σύνοδο στον έκτο ηλιακό οίκο δείχνουν πως η καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα βαριά, απαιτητική, ο ελεύθερος χρόνος ελάχιστος και οι υποχρεώσεις υπερβάλλουσες. Ας φροντίσουμε τις άμυνες του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Οι εργασιακές συνθήκες είναι αντίξοες και εμείς καταπονημένοι. Άρης και Πλούτωνας σε σύνοδο στον οίκο του Σκορπιού παρόλα αυτά χαρίζουν φιλοδοξία, πείσμα, μαχητικότητα, εργατικότητα και μας καλούν να αγωνιστούμε σθεναρά ώστε να σηκώσουμε το παράστημά μας και να αλλάξουμε πορεία ή κατεύθυνση. Έχει επέλθει πλήρης αποσύνθεση αλλά πάντα μετά από έναν θάνατο οδηγούμαστε στην αναγέννησης. 



Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους και Ελλάδα

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο ωροσκόπος της σεληνιακής έκλειψης σχηματίζεται ακριβώς επάνω στον ωροσκόπο του ωροσκοπίου της χώρας μας. Τι σημαίνει αυτό στατιστικά; Πως η πανσέληνος και έκλειψη σελήνης σχηματίζεται στον άξονα πρώτου-εβδόμου και αναταράσσει τις σχέσεις της Ελλάδας με τις υπόλοιπες χώρες. Διανύουμε μία περίοδο που οι σχέσεις της χώρας μας είναι ιδιαίτερα τεταμένες και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου κάποιες να λήξουν οριστικά. Ένας κύκλος πραγμάτων φτάνει στο τέλος του και η χώρα μας αποχαιρετά οριστικά κάποιες χώρες από δίπλα της. Ένα οριστικό ξεκαθάρισμα μεταξύ του Ελληνικού κράτους και των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών ή και διεθνώς. Παράλληλα, μπορεί κάποιες χώρες να εγκαταλείψουν την χώρα μας αλλά νέες θα έλθουν και θα στηρίξουν το κράτος μας. Αλλαγές αναμένονται και στις διεθνείς εμπορικές σχέσεις και στις συναλλαγές μας με τα υπόλοιπα κράτη ενώ αναμένονται και αλλαγές στις συμμαχίες του έθνους μας. Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα λαμβάνει χώρα στον όγδοο ηλιακό οίκο της Ελλάδας και αυτό αντικειμενικά συνεπάγεται υλικό πλούτο. Τώρα θα πείτε τι λέει αυτός; Αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο της απόλυτης εξαθλίωσης και πάντα μέσα από έναν θάνατο οδηγούμαστε σε μία εποχή καλύτερη. Αναμένουμε λοιπόν τις καλύτερες ημέρες... 


Κριός

Η έκλειψη σελήνης στους Διδύμους θέτει επί τάπητος θέματα επικοινωνίας, μεταφορών και έκφρασής σας. Πολλοί φίλοι Κριοί έχετε αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε γενικότερα τη ζωή και πλέον το σύστημα ιδεολογίας σας έχει προσαρμοστεί σε μία πιο νεωτεριστική ιδεολογία. Προσέξτε ιδιαιτέρως τις σχέσεις σας με τα αδέλφια ή τους στενούς συγγενείς σας καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας παροδικής έντασης. Δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε σε ένα ταξίδι ή μία μετακίνησή σας αλλά να έχετε κατά νου ότι ο έρωτας φλερτάρει με αυτό το ταξίδι και μπορείτε να βιώσετε ένα συναισθηματικό κρεσέντο. Με την σεληνιακή έκλειψη κλείνει ένας κύκλος ενάμισι έτους που άλλαξε το ιδεολογικό σας σύστημα, τον τρόπο σκέψης σας και τις αντιλήψεις σας. Καλό είναι να μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε καθώς θα χαρακτηριστείτε ανακριβείς και αναξιόπιστοι. Φροντίστε να είστε επακριβείς στις λεκτικές σας τοποθετήσεις καθώς η συναισθηματική φόρτιση ενδέχεται να σας κάνει υποκειμενικούς ή μεροληπτικούς υπέρ ενός σκέλους. Πολλοί φίλοι Κριοί μπορεί να έχετε θετικές ειδήσεις και δεν αποκλείεται να εγκριθεί κάποιο βιογραφικό σας, αναμείνατε τα ευχάριστα και αποκτήστε μερίδιο στον εργασιακό χώρο ξανά. 


Ταύρος

Η έκλειψη σελήνης φέρνει έκτακτα έξοδα ή υποχρεώσεις και το εισόδημά σας προσωρινά χάνει δύναμη. Φροντίστε να περιορίσετε την καταναλωτική σας διάθεση, τις αλόγιστες δαπάνες ώστε να βάλετε ένα αντίβαρο στα έξοδα και στην απώλεια εισοδήματος. Με την σεληνιακή έκλειψη κλείνει ένας κύκλος μέσα στον οποίο αξιοποιήσατε τα ταλέντα σας και εκμεταλλευόμενοι αυτά βρήκατε μία δευτερεύουσα εισοδηματική πηγή. Έντονο είναι το αίσθημα της οικονομικής ανασφάλειας που επιφέρει το εν λόγω φεγγάρι, αποφύγετε να δώσετε έκταση στις ανασφάλειές σας και διατηρείστε την ψυχραιμία σας καθώς οι τρέχουσες εισοδηματικές απώλειες είναι παροδικές. Πολλοί Ταύροι έχετε οριοθετήσει τη ζωή σας σε διαφορετικές βάσεις, έχετε αλλάξει το σύστημα αξιών και σταθερών σας, επιτέλους εκσυγχρονιστήκατε και γίνατε πιο μοντέρνοι. Ο ερωτισμός, η σεξουαλικότητα και τα πάθη σας φουντώνουν, κάντε έρωτα, όχι πόλεμο και αφεθείτε οι μεν δεσμευμένοι στην αγκαλιά του ή της ερωτικής σας συντρόφου οι δε αδέσμευτοι απολαύστε τις δυνατές ερωτικές συγκινήσεις που προσφέρει η πανσέληνος. 


Δίδυμοι

Ένα συναισθηματικό κρεσέντο και μια ομηρική συναισθηματική έξαρση φέρνει η έκλειψη σελήνης στο ζώδιό σας. Οι επιθυμίες σας και τα θέλω σας έρχονται σε προτεραιότητα και επιθυμείτε να γίνετε το κέντρο του σύμπαντος. Καθώς όμως επιθυμείτε να τραβήξετε τα βλέμματα επάνω σας φροντίστε να μην γίνετε πιεστικοί η φορτικοί. Μία ιδιαίτερα παθιασμένη ερωτική στιγμή επιφυλάσσει η τελευταία έκλειψη του 2012 για εσάς φίλοι μου Δίδυμοι. Οι δεσμευμένοι έχετε την δυνατότητα να αναθερμάνετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να απολαύσετε αξέχαστες ερωτικές στιγμές. Η πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας φτάνει σε κομβικό σημείο και εσείς καλείστε να πάρετε την οριστική απόφαση για την μελλοντική της πορεία και εξέλιξη. Κάποιοι θα αποφασίσετε να χαράξετε ένα μοναχικό μονοπάτι ενώ κάποιοι συνειδητοποιείτε πράγματα για το έτερον σας ήμισυ και σύντομα αναμένεται μία επισημοποίηση ή μία συμβίωση. Ένας κύκλος γεμάτος εμπειρίες και μαθήματα φτάνει στο τέλος του και εσείς έχετε αποκτήσει μία σχετική σοφία όσον αφορά τον τομέα των σχέσεων, συνεργασιών αλλά και της συνύπαρξης. 


Καρκίνος

Πώς να μην επηρεάζεστε άμεσα φίλοι μου Καρκίνοι αφού η σεληνιακή έκλειψη έχει να κάνει με τον κυβερνήτη σας, την Σελήνη. Έντονη συναισθηματική φόρτιση προκαλεί το εν λόγω φεγγάρι και η ανασφάλειά σας χτυπάει κόκκινο. Καλό είναι να αποσυρθείτε παροδικά, να οργανώσετε μία απόδραση σε περιβάλλον φιλικό προς το δικό σας (να ενέχει το υδάτινο στοιχείο) ώστε να ηρεμήσετε και να γαληνέψετε. Το στρες, το άγχος και η αγωνία σας συντροφεύουν αυτές τις ημέρες και μπορεί να γίνετε πικρόχολοι, μυστήριοι ή επιφυλακτικοί με τους γύρω σας. Καλό είναι να κοντρολάρετε την συναισθηματική φόρτιση-ανασφάλεια και να αποφύγετε να γίνετε πικρόχολοι ή δηλητηριώδεις. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση και οφείλετε να εξασφαλίσετε περισσότερες ώρες για ξεκούραση. Ασχοληθείτε με το σώμα σας, με την διατροφή σας και μεριμνήστε για την υγεία σας. Οι υπερβάλλουσες υποχρεώσεις μπορεί να σας δημιουργήσουν κούραση ή να καταπονήσουν τον οργανισμό σας. Ένας κύκλος κλείνει στα επαγγελματικά σας και ετοιμάζεστε να ανοίξετε έναν νέο, προτού όμως προβείτε σε αυτό το νέο μονοπάτι η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη και εσείς αρκετά κυκλοθυμικοί. 


Λέων

Καθόλου άσχημη η έκλειψη σελήνης για εσάς φίλοι μου Λέοντες καθώς μπορεί να σας παγιώσει μέσα σε έναν κύκλο με ανθρώπους που φέρουν όμοιες ιδέες με τις δικές σας. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για καλύτερες εξελίξεις στη ζωή σας όσον αφορά τον τομέα της επιχειρηματικότητας, της δικτύωσης και των κοινωνικών σχέσεων. Μπορείτε να γίνετε ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητοί στον χώρο που εργάζεστε ενώ παράλληλα νέοι φίλοι έρχονται ως αρωγή δίπλα σας. Κλείνει ένας κύκλος ενάμισι έτους, ο οποίος σας βοήθησε να ολοκληρώσετε στόχους ζωής, σας κοινωνικοποίησε περισσότερο και σας έκανε πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς, θυμίζοντάς σας τον παλιό εαυτό. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε έναν χώρο όπου συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση ή μέσα σε έναν φιλικό χώρο. Σε κάθε περίπτωση έχετε μάθει πως η ομαδικότητα, η συλλογικότητα και η συμπόρευση φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα. Ευκαιρίες για συζητήσεις, socializing, νέες φιλίες και νέους έρωτες. Αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας οι δεσμευμένοι ενώ οι αδέσμευτοι απολαύστε τα βέλη του έρωτα. Επωφεληθείτε!


Παρθένος

Να το πω; Θα το πω! Η έκλειψη σελήνης στους Διδύμους σας φέρνει αντιμέτωπους με μία σύγχυση ή δύσκολη συγκυρία στον επαγγελματικό τομέα και αυτό σας στρεσάρει ιδιαιτέρως. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, την ευελιξία σας, κινητοποιήστε την λογική σας και επιλύστε την όποια αντιξοότητα προκύψει. Αποφύγετε την λήψη μίας οριστικής απόφασης ή την δέσμευση επί γραπτού ή νομικού-οικονομικού συμβολαίου καθώς οι όροι μπορεί να είναι μη ακριβείς και να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης. Με την Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους κλείνει ένας κύκλος για την επαγγελματική σας πορεία-σταδιοδρομία, ο οποίος έφερε εξελίξεις και αλλαγές. Πολλοί μπορεί να βιώσατε μία συρρίκνωση της επαγγελματικής σας ισχύος ενώ άλλοι μπορεί να αλλάξατε χώρο εργασίας ή ακόμα αντικείμενο απασχόλησης. Πιθανό σενάριο; Η επισύναψη μίας ιδιαίτερης επαγγελματικής συνεργασίας, το μέλλον της οποίας θα κριθεί κοντά στις 28 του μήνα. Σε κάθε περίπτωση, έχετε στο πίσω μέρος της κεφαλής σας πως οι αλλαγές είναι τις πιο πολλές φορές για καλό. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και στις ανακατατάξεις. 


Ζυγός

Η σεληνιακή έκλειψη δεν είναι άσχημη για το δικό σας ζώδιο καθώς σας βάζει σε ένα τερέν επικοινωνίας και συζητήσεων μέσα από τις οποίες μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι σε επίπεδο προσωπικό και επαγγελματικό. Πιθανώς να εγκριθεί ένα βιογραφικό που έχετε αποστείλει στο εξωτερικό και να χρειαστεί να μετοικήσετε. Οι ειδήσεις που καταφθάνουν από το εξωτερικό είναι άκρως ελπιδοφόρες και σας προσφέρουν χαμόγελο και αναζωογόνηση. Η εκδίκαση μίας νομικής υπόθεσης μπορεί να σας προκαλέσει μία συναισθηματική φόρτιση, ένα άγχος αλλά το αποτέλεσμα αναμένεται θετικό και υπέρ σας. Ο λόγος σας αποκτά σπιρτάδα και μπορείτε να γοητεύσετε τους γύρω σας, χειριστείτε την γοητεία του λόγου και επισυνάψτε επωφελείς σχέσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι ή σχεδιάζετε ένα ταξίδι με τον ή την σύντροφό σας. Οι δεσμευμένοι έχετε ευκαιρίες για να αναζωπυρώσετε τα συναισθήματα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι; Τα βέλη στη φαρέτρα και φύγατε!


Σκορπιός

Η έκλειψη σελήνης στους Διδύμους εγείρει ανασφάλειες και φοβίες με αποτέλεσμα η ψυχολογία σας να σημειώνει μεγάλες διακυμάνσεις γύρω στις 28 Νοεμβρίου. Τα έκτακτα έξοδα και οι έκτακτες υποχρεώσεις σας αγχώνουν καθώς σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Έχετε κατά νου πως η οικονομική στενότητα είναι παροδική, περιορίστε την ανασφάλειά σας επί του οικονομικού σας μέλλοντος και απολαύστε το πάθος, για το οποίο φημίζεται αυτό το φεγγάρι. Ο ερωτισμός, η σεξουαλικότητα και ο αισθησιασμός χτυπούν κόκκινο, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να απολαύσετε οι μεν δεσμευμένοι αξέχαστες στιγμές με τον ή την σύντροφό σας ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε στο κυνήγι και ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι, τον έρωτα. Πλέον, ένας κύκλος ενάμισι έτους φτάνει στο τέλος του και εσείς είστε πιο ώριμοι, πιο σοφοί και συνειδητοποιημένοι ώστε να πορευτείτε στο μέλλον με περισσότερη ισχύ και απήχηση. 


Τοξότης

Από τους πρωταγωνιστές της πανσελήνου και σεληνιακής έκλειψης φίλοι μου Τοξότες καθώς φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών και μάλιστα έρχεται να δώσει ένα τέλος, εκείνο της χαριστικής βολής σε όσες σχέσεις έχουν φθαρεί και σας έχουν φθείρει. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και πλέον καλείστε να αποφασίσετε για την πορεία μίας σχέσης, όχι όμως ατομικά αλλά από κοινού με το άτομο που έχετε επισυνάψει την σχέση. Μάλιστα, το μεγαλύτερο βάρος της απόφασης γέρνει προς το άλλο μέρος και εσείς καλείστε να ακολουθήσετε. Πολλοί θα αναγκαστείτε να δώσετε τέλος σε μία σχέση είτε αυτή είναι φιλική, είτε επαγγελματική είτε αισθηματική ενώ άλλοι θα επισυνάψετε νέες σχέσεις, συνεργασίες, οι οποίες θα αναδείξουν την προσωπικότητα σας και τα ταλέντα σας. Ήρθε η ώρα που παγιώνεστε και αναγνωρίζεστε από ένα ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Στις όποιες αντιξοότητες υπάρχει και ο παράγοντας της τύχης, ο οποίος μπορεί να σας φέρει μπροστά σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο θα αποδώσει κέρδη ηθικά και υλικά, το σημαντικότερο είναι ότι θα σας ανανεώσει και θα σας χαρίσει αισιοδοξία και ζωντάνια. 


Αιγόκερως

Η έκλειψη σελήνης σας στρεσάρει ιδιαιτέρως καθώς φέρνει όχι έκτακτα έξοδα αλλά έκτακτες υποχρεώσεις. Η καθημερινότητά σας γίνεται ιδιαίτερα απαιτητική, κοπιαστική, κουραστική και αυτό σας βάλει και σας καταπονεί σημαντικά. Ένας συνάδελφος ή συνεργάτης σας μπορεί να απουσιάζει και εσείς αναλαμβάνετε πρόσθετη εργασία ή οι ευθύνες σας αυξάνονται κοντά στις 28 του μήνα. Εξασφαλίστε ώρες για προσωπική ανάπαυλα και ξεκούραση καθώς οι άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος εξασθενούν και οφείλετε να μεριμνήσετε υπέρ της υγείας σας. Η συναισθηματική αναμόχλευση, ανακίνηση είναι έντονη και νιώθετε ανασφάλεια για το επαγγελματικό σας μέλλον ή για θέματα που άπτονται του επαγγελματικού τομέα. Αποφύγετε να ζητήσετε μία αύξηση μισθού ή να συγκρουστείτε με έναν ανώτερό σας καθώς κινδυνεύει η θέση σας. Μην παίρνετε ρίσκα σχετικά με την εργασία σας. Πολλοί φίλοι Αιγόκεροι έχετε την ευκαιρία να βρείτε θέση εργασίας εφόσον είστε εκτός εργατικού δυναμικού. Κλείνει ένας κύκλος, σχεδόν διετίας, ο οποίος σας άλλαξε σχετικά με θέματα καθημερινότητας. Δώσατε τους δικούς σας αγώνες προκειμένου να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. 


Υδροχόος

Η έκλειψη σελήνης είναι ιδιαίτερα θετική για το δικό σας ζώδιο καθώς αναπτερώνει το ηθικό σας, την αισιοδοξία σας και την δημιουργικότητά σας. Πολλοί θα πραγματώσετε ένα όνειρο ζωής ενώ άλλοι θα ξεχάσετε τις δυσκολίες της εποχής, τις υπερβάλλουσες υποχρεώσεις δίπλα στα παιδιά σας ή στον/στην ερωτικό/ή σας σύντροφο. Οι αδέσμευτοι του ζωδιακού έχετε μοναδικές ευκαιρίες να επισυνάψετε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Πάρτε ένα λαχείο, που ξέρετε μπορεί να είστε οι υπερτυχεροί της κλήρωσης, πιστέψτε στην τύχη και στα θαύματα. Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου ενδέχεται να έχετε τα ευχάριστα μίας εγκυμοσύνη ενώ οι κυρίες οφείλετε να προσέχετε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. 


Ιχθείς

Η έκλειψη σελήνης σας επηρεάζει άμεσα καθώς σχηματίζεται στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο με αποτέλεσμα να εντείνει κάποιες αντιξοότητες ή έκρυθμες ενδοοικογενειακές καταστάσεις. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και με το παραμικρό μπορούν τα αίματα να ανάψουν χαλώντας το ιδιαίτερα ζεστό κλίμα που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό. Φροντίστε την υγεία ενός οικείου προσώπου ή σταθείτε δίπλα του, καθώς θα το χρειαστεί. Αποφύγετε τις αγοραπωλησίες και ειδικότερα εκείνες με την ακίνητη περιουσία καθώς δεν θα επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένα αίσθημα νοσταλγικότητας, ένα πισωγύρισμα στο παρελθόν σας κάνει να νιώσετε ιδιαίτερα τρυφερά. Ελάτε σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σας, με τις ρίζες σας. Είναι ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε την δική σας ταυτότητα. Κλείνει οριστικά ένας κύκλος και πολλοί Ιχθείς θα αποφασίσετε να συμβιώσετε, να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι κυρίες του ζωδίου θα έχετε ευχάριστα σχετικά με μία εγκυμοσύνη.


ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα