Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Η Άγγλο-Σαξονική Αποστολή Α" - Αυτό που μπορεί να σχεδιάστηκε προσεκτικά σε παγκόσμιο και μυστικό επίπεδο, τις τελευταίες γενιές, δεν είναι τίποτε άλλο από μια απόφαση για το ποιος θα κληρονομήσει τη Γη.Πρόκειται για ένα σχέδιο τόσο κακόβουλο, τόσο ρατσιστικό, τόσο διαβολικό, τόσο τεράστιο, που σχεδόν αψηφά τη λογική

  Το Τέταρτο Ράιχ ζει και βασιλεύει!!
 
Οι ιστορικοί λένε ότι η “Άγγλο-Σαξονική Αποστολή” αναφέρεται στην επέκταση της Χριστιανοσύνης τον 8ο αιώνα. Όμως πάνω από χίλια χρόνια αργότερα, η φράση αυτή αποκτά ένα ακόμα, πολύ πιο δυσοίωνο νόημα.

 Πρόσφατα λάβαμε 11 σελίδες με πληροφορίες από ένα καταμηνυτή που ήταν ο ίδιος παρών σε μια συνάντηση Υψηλόβαθμων Τεκτόνων στο Σίτυ του Λονδίνου το 2005. Αυτά που συζητήθηκαν θα σας ανατριχιάσουν μέχρι το κόκαλο.


 Εγώ (ο Μπιλ) πήρα μια ηχητική συνέντευξη της πηγής μας, ενός Εγγλέζου την ταυτότητα του οποίου μάθαμε και επαληθεύσαμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Αυτός ο άνθρωπος, όπως τόσοι άλλοι με τους οποίους μιλήσαμε, δεν μπορεί πλέον να ζει με ήσυχη τη συνείδησή του κρατώντας αυτές τις πληροφορίες μυστικές.

Αυτά που αναφέρει η πηγή μας είναι τα εξής:
Έχει σχεδιαστεί ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος θα είναι πυρηνικός και βιολογικός. Η πηγή μας πιστεύει πως είναι καθοδόν να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους 18-24 μήνες.
Το σχέδιο είναι να ξεκινήσει με ένα χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν. Το Ιράν ή η Κίνα θα δεχτεί πρόκληση για να απαντήσει με πυρηνικά. Ύστερα από μια σύντομη ανταλλαγή πυρηνικών χτυπημάτων, θα υπάρξει παύση πυρός. Ο κόσμος θα καταληφθεί από τον φόβο και το χάος – όλα προσεκτικά προσχεδιασμένα.
Η ακραία ένταση θα χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει τον έντονο κοινωνικό και στρατιωτικό έλεγχο σε όλα τα δυτικά έθνη του ανεπτυγμένου κόσμου. Τα σχέδια βρίσκονται ήδη σε εφαρμογή γι’ αυτόν τον σκοπό.
Κατά τη διάρκεια της παύσης πυρός των πυρηνικών, έχει σχεδιαστεί μία μυστική απελευθέρωση βιολογικών όπλων. Αυτά θα έχουν ως αρχικό στόχο τους Κινέζους. Όπως μας είπε ανατριχιαστικά η πηγή μας, “η Κίνα θα κρυολογήσει.” Ο βιολογικός πόλεμος θα επεκταθεί περισσότερο, προς τα δυτικά. Οι υποδομές θα αποδυναμωθούν σε κρίσιμο σημείο.
Αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Στη συνέχεια, θα προκληθεί μια πλήρης ανταλλαγή πυρηνικών χτυπημάτων: ο “αληθινός” πόλεμος, με εκτεταμένες καταστροφές και απώλειες ζωών. Η πηγή μας λέει ότι η σχεδιασμένη μείωση πληθυσμού με αυτά τα συνδυαστικά μέσα φτάνει το 50%. Άκουσε αυτό το νούμερο να αναφέρεται στη συνάντηση.
Αυτό το τρομακτικό σενάριο σχεδιάζεται εδώ και ολόκληρες γενιές. Οι δύο πρώτοι παγκόσμιοι πόλεμοι ήταν μέρος του σχεδίου αυτής της τελικής αποκάλυψης – όπως είναι και η αποκέντρωση των οικονομικών πηγών που επισπεύτηκαν με την εξίσου καλοσχεδιασμένη οικονομική κατάρρευση τον Οκτώβριο του 2008.

deepimpactΣαν να μην έφταναν όλα αυτά, η πηγή μας ισχυρίζεται πως με βάση τα προαναφερθέντα θα υπάρξει ένα “γεωφυσικό φαινόμενο” – το ίδιο φαινόμενο που έζησαν οι πρόγονοί μας πριν από περίπου 11.500 χρόνια. Αν συμβεί αυτό το φαινόμενο – το οποίο δεν αναμένεται απαραίτητα το 2012, αλλά κάποια στιγμή στην επόμενη δεκαετία – ο πολιτισμός όπως τον ξέρουμε σήμερα θα καταστραφεί, κάνοντας ακόμα και τα αποτελέσματα ενός πυρηνικού πολέμου να ωχριούν μπροστά του.

 Εγώ έκανα την εξής ερώτηση στην πηγή μας: Αν περιμένουμε μια τέτοια καταστροφή, τότε για ποιο λόγο να προκληθεί ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος; Η απάντησή του, για πρώτη φορά κατά την άποψή μου, είχε τρομακτική λογική.


Ο πραγματικός στόχος, εξήγησε, είναι η διαμόρφωση ενός μετά-αποκαλυπτικού κόσμου. Να διαβεβαιωθεί ότι αυτός ο “Νέος Κόσμος” [σημειώστε τον όρο] είναι αυτός που θέλουν όσοι ελέγχουν τον πλανήτη, ότι οι απολυταρχικές δομές ελέγχου θα βρίσκονται στη θέση τους όταν συμβεί η καταστροφή – με τη δικαιολογία ότι ο πληθυσμός θα τις αποδεχτεί και θα τις απαιτήσει. 

Ο στρατιωτικός νόμος στις κατάλληλες, προσεκτικά επιλεγμένες χώρες πριν την καταστροφή θα επιτρέψει στους “κατάλληλους” ανθρώπους να επιβιώσουν και να ακμάσουν στον μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, και στην έναρξη του επόμενου κύκλου των 11.500 ετών. 

Αυτό που μπορεί να σχεδιάστηκε προσεκτικά σε παγκόσμιο και μυστικό επίπεδο, τις τελευταίες γενιές, δεν είναι τίποτε άλλο από μια απόφαση για το ποιος θα κληρονομήσει τη Γη.


Ποιοι είναι οι “κατάλληλοι” άνθρωποι; Οι λευκοί Ινδοευρωπαίοι. Αυτή μπορεί να είναι η αιτία που το σχέδιο ονομάζεται Άγγλο-Σαξωνική Αποστολή. 

Ως εκ τούτου δικαιολογείται και η σχεδιασμένη γενοκτονία του Κινεζικού λαού – ώστε ο Νέος Κόσμος να κληρονομηθεί από “εμάς”, όχι από “εκείνους”.


Η πηγή μας δεν είχε πληροφορίες για την προσχεδιασμένη μοίρα των αναπτυσσόμενων χωρών και των χωρών του τρίτου κόσμου, όπως αυτές στη Νότιο Αμερική, στην Αφρική και στην Ασία. 

Όμως υποθέτει πως αυτές θα αφεθούν να φροντίσουν για τον εαυτό τους και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γλιτώσουν και πολλά – ή ίσως και τίποτα.

 Οι απολυταρχικές, στρατιωτικές κυβερνήσεις των δυτικών, λευκών ανθρώπων είναι προκαθορισμένο να γίνουν οι κληρονόμοι.
 

Πρόκειται για ένα σχέδιο τόσο κακόβουλο, τόσο ρατσιστικό, τόσο διαβολικό, τόσο τεράστιο, που σχεδόν αψηφά τη λογική. Όμως ευθυγραμμίζεται με αυτά που πολλοί σχολιαστές, ερευνητές και καταμηνυτές αναδεικνύουν εδώ και αρκετά χρόνια. 

Κατά την προσωπική μου άποψη, είναι η πιο ξεκάθαρη εικόνα ως τώρα για τους λόγους για τους οποίους ο κόσμος είναι έτσι όπως είναι, αλλά και για τους λόγους για τους οποίους τα μυστικά προστατεύονται τόσο παθιασμένα: μπορεί όλα να αφορούν τη ρατσιστική κυριαρχία.

 Το Τέταρτο Ράιχ ζει και βασιλεύει.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η πηγή μας δεν ήταν απαισιόδοξη. 


Τόνισε, όπως έχουμε τονίσει και εμείς, αλλά και πολλοί άλλοι ερευνητές και σχολιαστές, ότι οι συνειδήσεις αφυπνίζονται γρήγορα σε όλο τον πλανήτη και ότι ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ. 

Αν υπάρχει ένας λόγος για να συνεργαστούμε στενά όλοι μαζί για να αφυπνίσουμε περισσότερο κόσμο για την πραγματική απειλή εναντίον μας, τότε είναι αυτός.

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα