Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Πού μας πάνε και γιατι; "Τουλάχιστον, η Ελλάδα αν καεί, να καεί για να υπάρξει μια συνοχή και μια πραγματικά ενωμένη Ευρώπη! Ευχαριστώ πολύ." Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ομιλία της "πατριώτισσας" Τζαβέλα του ΛΑΟΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Έχουν προταχθεί από πολλούς ανθρώπους, εκατοντάδες λύσεις που οδηγούν στην ίδια λογική (την αποκοπή μας από το ευρω και την Ευρώπη της ανίερης ατζέντας) για να ξεφύγουμε από αυτή τη μέγγενη που σκοτώνει αργά αλλά σταθερά.

Δεν εισακούεται κανείς, διότι το σχέδιο είναι καταστρωμένο από το '92 και τώρα απλά υλοποιείται.




Ο συγκεκριμένος αναλυτής δεν κάνει τίποτε αλλο, από το να προτάσσει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ με μια στοιχειώδη λογική, (γιατί εδώ θα τρελαθούμε) που δε γίνεται να την αγνοούμε πια, παρά τις τσιρίδες του Αδώνιδος (ευρωτσιρακιου) και τις προσπάθειες όλων των μνημονιακών να μας κάνουν το άσπρο-μαύρο. 


Κάποια στιγμή πρέπει όλοι οι Ελληνες να εμπεδώσουν την ατζεντάρα που εκτελούν οι κύριοι "σωτήρες" με τόση αγάπη για την πατρίδα...


ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

Το θέμα θάφτηκε κανονικά από παντού!!


Εγώ δεν το ξεχνάω και ακόμα δεν το καταπίνω. Είναι η περίτρανη και πιο εξοργιστικά αηδιαστική επιβεβαίωση της ανάλυσης του Λόχλιν για την ιδεολογική εμμονή του πολιτικού μας κατεστημένου, να παραμείνει η Ελλάδα πάση θυσία (ακόμα κι αν πεθάνουμε όλοι) προσαρτημένη στο ευρωπαϊκό-ευρωζωνιακό απάνθρωπο και φασιστικό άρμα εξόντωσης ανθρώπων, εθνών, κρατών. 

Ολόκληρη η ομιλία της "κυρίας", ήταν ευτελιστική για τον Ελληνισμό και αν σκεφτεί κανείς ότι αυτή η "πατριώτισσα" ξεστόμισε τέτοια πράγματα, σε αντίθεση με τον Άγγλο Φάρατζ (τεκνο της χώρας που μας έχει εκμεταλλευτεί στο επακρον από απελευθέρωσής μας), τρελαίνεται με την ειρωνία και το οξύμωρο...

Αξίζει να καταγράψουμε ξανά το "κλείσιμο" αυτής της ομιλίας, παραθέτοντας την τελευταία φράση της αυτολεξί:

 "Τουλάχιστον, η Ελλάδα αν καεί, να καεί για να υπάρξει 

μια συνοχή και μια πραγματικά ενωμένη Ευρώπη! Ευχαριστώ πολύ." :banghead: :swear: 

Καλό είναι να τα αναδεικνυουμε αυτά τα "θαμμένα" και να μην τα ξεχνάμε με τίποτα. Οι εθνομειοδότες-προδότες να σημειώνονται.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα