Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Είναι ο τυφώνας Sandy μέρος του σχεδίου των Illuminati

Είναι ο τυφώνας Sandy μέρος του σχεδίου των Illuminati
Είναι η παράξενη φύση αυτής της θύελλας μια σαφή ένδειξη ότι οι Illuminati έχουν κυριαρχήσει τελικά στην τέχνη και την επιστήμη του ελέγχου του καιρού; Είναι αυτό το αποτέλεσμα όσων βρίσκονται στην εξουσία με τη χρήση τεχνολογιών όπως το HAARP για να δημιουργήσουν αυτό που έχει ονομαστεί ως "Frankenstorm";



Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά η χρονική στιγμή της καταιγίδας φαίνεται κάτι περισσότερο απο απλή σύμπτωση! Η καταιγίδα έρχεται στην εβδομάδα πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν αυτή η καταιγίδα κάνει ό, τι προβλέπεται να κάνει-να εξαφανίσουν την εξουσία και να κλείσουν την ανατολική ακτή για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, τότε θα μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έχουν προβλέψει: η τέλεια ευκαιρία για τον Barack Obama να αναστείλει την εκλογές, να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να κηρύξει στρατιωτικό νόμο. Επίσης σίγουρα θα ακολουθήσει η κατάρρευση της αγοράς. Ήρθε η ώρα να ανασκουμπωθούν, γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων μπορεί να βρίσκεται στη γωνία.

Τον περασμένο μήνα, η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε μια τροποποίηση του νόμου ασφάλειας του 2002, που εμποτίζει τον Διαχειριστή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA) "να παρέχει την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός σχεδιασμού μαζικής θνησιμότητας , καθώς και για άλλους σκοπούς.

Στο προσδοκώμενο γεγονός ενός «μαζικού μοιραίου περιστατικού», ο συντονισμός και ο προγραμματισμός πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της FEMA με τη βοήθεια του τμήματος ασφάλειας πατρίδας (DHS) όπως αναφέρεται από την Επιτροπή της μεταφοράς και της υποδομής (CTI). Σε περίπτωση που το εξειδικευμένο τμήμα ή το συνέδριο κηρύσσει μια μαζική καταστροφή προκαλούμενη από τη φύση, μια εσωτερική τρομοκρατική επίθεση, ή οποιαδήποτε άλλη προκαλούμενη από τον άνθρωπο καταστροφή, πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Αν τελικά η χρήση της τεχνολογίας HAARP ήταν αυτή η καταιγίδα μηχανικής με σκοπό να δημιουργήσει μια μαζική καταστροφή, η να κρατήσει μέχρι τις εκλογές, ο χρόνος θα δείξει

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα