Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Κι όμως, η 21η Δεκεμβρίου αλλάζει τις ζωές μας!


21-12-2012
Δεν περιμέναμε, βέβαια, από τη NASA να μας πει αν θα έρθει το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου… Ούτε από τον Πάπα, ούτε από τον πρωθυπουργό της Ρωσίας. Έχουν πει, άλλωστε, όλοι τους τόσα ψέματα κατά καιρούς, που και «καλημέρα» να μας πουν πρέπει να κοιτάξουμε από το παράθυρο να δούμε αν λάμπει ο Ήλιος! Όμως, οφείλουμε να συμφωνήσουμε στη διαβεβαίωσή τους ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού δεν υπάρχουν ενδείξεις. Κι όμως, η 21η Δεκεμβρίου είναι μια σημαδιακή ημερομηνία για την ανθρωπότητα!

2012-καταστροφεςΔεν πρόκειται, φυσικά, για τη συγκεκριμένη ημέρα που θα είναι όπως όλες οι άλλες, αλλά για το νόημά της. Αυτό που, όσο πλησίαζε το 2012 κι ακόμη περισσότερο όσο πλησίαζε ο Δεκέμβριος και η 21η, έκαναν εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη να δουν με άλλο μάτι τη ζωή τους. Ο τρόμος της επικείμενης καταστροφής, ο φόβος για την τύχη του καθενός από μας και των αγαπημένων του, η αγωνία της προσμονής όσων οι κάθε λογής συνωμοσιολόγοι «προέβλεπαν», ο πανικός μπροστά στο άγνωστο, όλα αυτά πέτυχαν κάτι που επί χιλιετίες ολόκληρες δικτάτορες, αρχηγοί, κυβερνήσεις και θρησκείες προσπαθούσαν να μη συμβεί: δημιούργησαν μια νέα συνείδηση στο ανθρώπινο γένος!
Όταν, αύριο το βράδυ, όλα αυτά θα ξεπεραστούν καθώς τίποτα που να σημαίνει παγκόσμια καταστροφή δεν θα έχει συμβεί, θα μείνει κάτι σημαντικό: η συναίσθηση ότι η ζωή μας δεν είναι ξεκομμένη από του διπλανού, του γείτονα, του κατοίκου μιας άλλης ηπείρου, ακόμη και του χειρότερου εχθρού μας. Και, έχοντας ζήσει την εμπειρία του «μελλοθάνατου» που βλέπει τη ζωή του να ξετυλίγεται μπροστά του σαν κινηματογραφική ταινία, θα δούμε τα λάθη μας. Θα διδαχτούμε από αυτά και θα καταλάβουμε πως μπορούμε να σταθούμε ο ένας στο πλευρό του άλλου κι ότι μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους.
Σάντυ-ΧουκΑκόμη καλύτερα, θα βάλουμε προτεραιότητες στη ζωή μας. Ήδη, η παγκόσμια κοινότητα ενώνεται ανεξαρτήτως θρησκείας, γλώσσας και φυλής απέναντι σε γεγονότα τύπου «Σάντι Χουκ» ή σε πρόσωπα τύπου Μπρέιβικ, αντιλαμβάνεται τι παιχνίδι παίζεται πίσω από τις διαδοχικές δήθεν επαναστάσεις στη βόρεια Αφρική και τη Συρία, καταλαβαίνει ποιοι φταίνε για την καταστροφή του περιβάλλοντος και την υπερθέρμανση του πλανήτη, βλέπει ποιοι και πώς προκαλούν κατάρρευση στις οικονομίες, οσμίζεται ότι πίσω από τους πρόσφατους διθύραμβους της κυρίας Μέρκελ προς την Ελλάδα κρύβεται ο πόθος της για τις ενεργειακές πηγές της…
Αυτό που πέτυχε η μυθολογία γύρω από την 21η Δεκεμβρίου 2012, ήταν να κάνει τον άνθρωπο να δει πέρα από τα μάτια του. Κι αυτό ακριβώς σημαίνει το ότι το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει αυτή την ημερομηνία. Σηματοδοτεί το τέλος ενός χρονικού κύκλου και την έναρξη ενός νέου…
21-12-2012-ΜάγιαΤο τέλος μιας εποχής που ο άνθρωπος ήταν υποταγμένος, υπάκουος, φοβισμένος και την έναρξη μιας άλλης, γεμάτης αμφισβήτηση, γνώση και αποφασιστικότητα! Μιας εποχής που θα βάλει τέλος στις τυραννίες και θα ξεκινήσει αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την παρουσία του ανθρώπινου γένους στη γη, όχι ατομικά αλλά συλλογικά, όχι γιατί θα το επιδιώξουν οι διοικούντες αλλά γιατί θα το απαιτήσουν οι διοικούμενοι!
Έχοντας πια ξεπεράσει τους φόβους για την τύχη της ύπαρξής τους, όλο και περισσότεροι πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη θα αρχίσουν πλέον να αντιδρούν στα πιο «πεζά» προβλήματά τους: τη φτώχεια και την ανέχεια που επιβάλλει μια απρόσωπη παγκόσμια οικονομική ελίτ, τη δημιουργία νέων εστιών πολέμων και διάλυσης κρατών από ορατές και αόρατες υπερδυνάμεις, τον έλεγχό τους από στυγνές κυβερνήσεις.
Το εύκολα χειραγωγούμενο Ίντερνετ, μέσα από το οποίο διαδόθηκαν όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες «πληροφορίες» οι οποίες δημιούργησαν καθεστώς τρόμου στην ανθρώπινη κοινότητα, θα γίνει εύκολα μπούμερανγκ για τους εμπνευστές του και σημείο επαφής για την παγκόσμια αντίδραση απέναντι στα σχέδιά τους.
διαδηλώσειςΚαι θα αντιδράσει ένας ολόκληρος κόσμος που δεν αντέχει άλλο να βλέπει παιδιά να πεθαίνουν από την πείνα ή από αρρώστιες που θα μπορούσαν εύκολα να αντιμετωπιστούν, που δεν ανέχεται να στέλνει νέα παλικάρια να χάσουν τις ζωές τους σε τόπους που μόνο από τον χάρτη γνώριζαν, που δεν θέλει πια να αισθάνεται ότι τον εξαπατούν, που βαρέθηκε να παίζονται στην πλάτη του «παιχνίδια εξουσίας»!
Ήδη, σε όλες τις χώρες οι αυθόρμητες κινητοποιήσεις γίνονται πιο πυκνές, πιο ηχηρές, πιο οργισμένες. Και όσο πιο μαζικές είναι οι φωνές, τόσο περισσότερο τρομάζουν τους κατόχους της εξουσίας.Οι φωνές είναι αυτές που τους κάνουν να αντιλαμβάνονται ότι έχουν αναγνωριστεί κάτω από τις μάσκες τους, ότι έχουν χάσει το παιχνίδι της πειθούς… Όχι οι επαναστάσεις, που εύκολα πνίγονται στο αίμα ή τα χημικά!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα