Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΜΟΣΧΑ !!! Τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου: προετοιμασία για την Αποκάλυψη;

Μόσχα. Είσοδος μιάς πολυκατοικίας. Δίπλα στην πόρτα εισόδου είναι κολλημένη η εξής αγγελία: «Εξαιτίας του επερχόμενου τέλους του κόσμου, παρακαλούμε να πληρώσετε τα χρέη ενοικίου μέχρι τις 21.12.2012».

Με αυτό τον τρόπο, δηλαδή καλύπτωντας τον φόβο με αστεία, οι περισσότεροι Ρώσοι αντιλαμβάνονται τον θόρυβο γύρω από την αποκάλυψη, που είχε προβλεφθεί δήθεν από το Ημερολόγιο των Μάγια για τις 21 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Με αστεία, αλλά οι άνθρωποι αγοράζουν σπίρτα, αλάτι και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, αν και μετά το τέλος του κόσμου δεν θα υπάρχει απλώς κανένας που θα αλατίσει το φαγητό μας.
Σε σχέση με αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι οι Αμερικανοί ξεπέρασαν τους Ρώσους στις προετοιμασίες τους για την 21η Δεκεμβρίου. Αγοράζουν μαζικά όπλα και πυρομαχικά, προετοιμαζόμενοι για την λεγόμενη ζόμπι αποκάλυψη. Πρέπει να ευχαριστήσουν το Χόλιγουντ για τις ταινίες του που μιλούν για τους «ζωντανούς νεκρούς», οι οποίοι εμφανίζονται πολλοί στη Γη (επειδή στην «κόλαση δεν υπάρχει πιά ελεύθερος χώρος), και καταβροχθίζουν αμάχους. Εν τω μεταξύ, οι ιερείς συμβουλεύουν τους ανθρώπους να διαβάζουν την Αγία Γραφή, όπου και μόνο εκεί μπορούν να βρουν τρόπο για τη σωτηρία τους.
Οι επιστήμονες επίσης συμβουλεύουν στους φιλισταίους να ανεβάσουν το μορφωτικό τους επίπεδο. Η Γκαλίνα Γιερσόβα, διευθύντρια του ρωσικού Κέντρου Μελέτης της Ιστορίας και του Πολιτισμού των Μάγια επισημαίνει ότι στο Ημερολόγιο των Μάγια δεν υπάχουν κείμενα. Είναι μια πέτρινη πλάκα με χαραγμένες ημερομηνίες ημερολογίου, που είναι συνδεδεμένες, κατά πάσα πιθανότητα, με την κίνηση της Σελήνης. Αλλά δεν υπάρχει εκεί καμιά «πρόβλεψη» για το τέλος του κόσμου.
Οι διασώστες βλέπουν αυτό το ζήτημα εντελώς ωφελιμιστικά. Ο Βλαντίμιρ Πουτσκόφ, Υπουργός Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ροσίησκαγια γκαζέτα» είπε τα παρακάτω: «είναι γνωστό ότι οι παγκόσμιες καταστροφές στη Γη συμβαίνουν μία φορά κάθε περίπου 10-15 εκατομμύρια χρόνια. Στο εγγύς μέλλον μπορούμε να περιμένουμε απειλές φυσικού χαρακτήρα, αλλά δεν θα έχουν πλανητικό χαρακτήρα».
Ο Ρομάν Βόλφαντ, διευθυντής του Εθνικού Υδρομετεωρολογικού Κέντρου της Ρωσίας τόνισε με ειρωνεία ότι σε ορισμένες περιοχές της Ρωσίας, έχει έρθει ήδη το τέλος του κόσμου. Για παράδειγμα, στο Μούρμανσκ και το Νορίλσκ η ημέρα του φωτός ισούται μηδέν ώρα και μηδέν λεπτό. Αυτό το τέλος του κόσμου θα τελειώσει σχετικά γρήγορα, στο Νορίλσκ, π.χ., το φως θα εμφανιστεί στις 11 Ιανουαρίου.
Ζούμε χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει μέσα στα πλησιέστερα πέντε λεπτά χωρίς να μιλάμε για μερικές μέρες και πολύ περισσότερο για χρόνια και δεκαετίες. Μήπως αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι πάντα για την αποκάλυψη ή με άλλα λόγια για το θάνατο; Οι Χριστιανοί, καθώς επίσης και οι Μουσουλμάνοι, οι Βουδιστές, και όλοι οι άλλοι) απαντούν καταφατικά σ΄αυτή την ερώτηση. Γιατί να μην συμφωνήσουμε μαζί τους, μια και όλοι μας καταλαβαίνουμε μέσα στην καρδιά μας ότι η ζωή δεν είναι αιώνια.

πηγη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα