Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 28/12 – Αστρολογικές Προβλέψεις για τις εντάσεις που θα φέρει από 23/12-2/1 σε όλα τα ζώδια.




                                             
       

 
Συγγραφέας: Μάντυ Β. 
Πηγή: ANEW.GR

 
Στην αστρολογία η Πανσέληνος στον Καρκίνο την Παρασκευή 28/12, στις 12:21 ώρα Ελλάδος θα προκαλέσει ανάμικτα συναισθήματα στο σπίτι, την ακίνητη περιουσία, την οικογένεια και θα αναμορφώσει κατά κάποιο τρόπο τα βαθύτερα συναισθήματά μας. Σύμφωνα με την αστρολογία η Πανσέληνος σε όψη με το δύσκολο Μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα  θα αυξήσει τις ανησυχίες, τις δυσκολίες και τα προβλήματα που θα μας ταλαιπωρήσουν αρκετά κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. 


Όπως μας δείχνει η αστρολογία οι θετικές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο θα μας φέρουν μεγάλη στήριξη καθώς οι πολλές ευκαιρίες για να κάνουμε θετικές, αν και επίπονες, αλλαγές στη ζωή μας προκειμένου να προσπεράσουμε δημιουργικά τα εμπόδια θα μας γεμίσουν με δύναμη και θάρρος. 

Η επιρροή της στην αστρολογία έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει από 23/12 και θα συνεχίσει με λιγότερες εντάσεις μέχρι και τις 2/1. Η Πανσέληνος αυτή στην αστρολογία έχει οικονομικά, επαγγελματικά, οικογενειακά αλλά και συναισθηματικά ζητήματα, ενώ θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε τις προτεραιότητες μας. 

Η ανάγκη για περισσότερη εξουσία, δύναμη, μεγάλες φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους έχουν τώρα τον πρώτο λόγο και πολλοί θα έχουν τόλμη, θάρρος, αυθάδεια και θα κάνουν τα πάντα για να τα έχουν. 

Όλοι εκείνοι που έχουν εργαστεί σκληρά, έχουν αυξημένο ένστικτο, δεν πατούν επί πτωμάτων και το αξίζουν πραγματικά, σίγουρα θα κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και ότι επιθυμούν θα έχει και διάρκεια. Θα είναι όμως ελάχιστοι. Όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν πρόσκαιρες χαρές και επιτυχίες, τις οποίες θα πληρώσουν αργά ή γρήγορα πολύ ακριβά. 

Η Πανσέληνος αυτή θα φέρει κάποιες δυσκολίες που όμως θα δώσει πολύτιμα μαθήματα σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να ξεφύγουν από τον κυκεώνα των προβλημάτων με περισσότερες δημιουργικές ενέργειες. 
Εκείνοι που θα είναι αρκετά δημιουργικοί και μπορούν να πετύχουν κάποια πράγματα ή έστω να μην ταλαιπωρηθούν και τόσο πολύ ψυχικά είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο όπου θα έχουν και τις περισσότερες ευκαιρίες για θετικές αλλαγές στη ζωή τους με το λιγότερο πιθανό τίμημα, προκειμένου να βάλουν τις βάσεις για να χτίσουν κάτι σημαντικό. 

                                                                                  


                                  Τι θα φέρει σε όλα τα ζώδια η πανσέληνος του μήνα: 



ΚΡΙΟΣ 
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 28 Δεκεμβρίου όπου θα σας επηρεάζει από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου θα φέρει μια έντονη ανησυχία, εντάσεις, διαφωνίες και γενικότερα ένα όχι και τόσο ευχάριστο κλίμα με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή για θέματα σπιτιού, διαμονής και ακίνητης περιουσίας. Μην υποχωρείτε στις απαιτήσεις τους, αλλά μην κάνετε τώρα συζητήσεις που μπορούν εύκολα να πάρουν φωτιά και να χάσετε αντί για να κερδίσετε. 
Η Πανσέληνος αυτή θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα κυρίως συναισθηματικά για σας, καθώς αντιλαμβάνεστε πως πολλά από αυτά που συμβαίνουν στην αισθηματική σας ζωή δεν σας ταιριάζουν καθόλου. Θέματα επαγγελματικά σας απασχολούν επίσης έντονα και θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες καθώς πολλά δεν θα έρχονται έτσι όπως θα θέλατε. Αποφύγετε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και αγοραπωλησίες για να βγείτε κερδισμένοι. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Αποκαλύψεις σας περιμένουν με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 28 Δεκεμβρίου όπου θα σας επηρεάζει από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου αφού θα ακούσετε και θα μάθετε πράγματα που δεν θα σας αρέσουν ιδιαίτερα. Οι σχέσεις σας με κοντινά πρόσωπα, συγγενείς, παιδιά θα παρουσιάσουν κάποια προβλήματα και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι για να τα αντιμετωπίσετε. Μην πάρετε αποφάσεις κάτω από πίεση ή μέσα σε εντάσεις γιατί θα αποδειχθούν λανθασμένες, αργά ή γρήγορα. 
Μεγάλη προσοχή κατά τις μετακινήσεις σας, τις συζητήσεις και σε κάθε σας απόφαση και ενέργεια, καθώς και ο παραμικρός παρορμητισμός μπορεί να σας εκθέσει ή να σας βάλει σε κίνδυνο. Αποφύγετε νέες συμφωνίες, υπογραφές, τις πολλές μετακινήσεις και ταξίδια και προσπαθήστε να πείτε στους ανθρώπους που θέλετε σημαντικά πράγματα για το παρόν και το μέλλον σας, αλλά με ηρεμία. 



ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ανάγκη σας για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 28 Δεκεμβρίου όπου θα σας επηρεάζει από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία για περισσότερες διεκδικήσεις και αλλαγή στρατηγικής, κάτι που δεν θα αποδειχθεί και ότι πιο εύκολο τώρα. Μην κάνετε αλλαγές που μπορεί να σας στοιχίσουν αντί να σας προσθέσουν χρήματα που τώρα έχετε απόλυτη ανάγκη. 
Να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά σας, και να αποφεύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις και αγορές που δεν σας είναι απολύτως αναγκαίες. Συναισθηματικά συνεχίζουν να αλλάζουν τα πάντα μέσα σας και να νιώθετε μια περίεργη ανασφάλεια για τις σχέσεις σας που δεν είχατε αισθανθεί και πολλές φορές έως τώρα. Δοκιμάστε να είστε πιο σκληροί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα προκειμένου να οχυρωθείτε ψυχικά. Την εσωτερική δύναμη την έχετε. Αφήστε τη να βγει προς τα έξω. 

                                      



ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Στο δικό σας ζώδιο η Πανσέληνος του μήνα στις 28 Δεκεμβρίου όπου θα σας επηρεάζει από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου και θα βάλει φωτιά σε όλες σας τις σχέσεις και συνεργασίες, γεμίζοντάς τις με εντάσεις και διαφωνίες. Δεν θα είναι εύκολο να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό γιατί το δίκιο και τα έντονα συναισθήματα θα σας πνίγουν. Αν θέλετε όμως να μη χαλάσετε όμορφες σχέσεις και συνεργασίες που απλά αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να ξεχάσετε την οποιαδήποτε διαφορά σας και να επιστρατεύσετε όση διπλωματία κρύβεται καλά μέσα σας μένοντας μακριά από καυγάδες. 
Τολμήστε να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας με αυτήν την Πανσέληνο, περιορίζοντας τις πολλές εξόδους και διαβάζοντας κάποια βιβλία που μπορούν να σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε ψυχικά και να σας φέρουν πιο κοντά στον ίδιο σας τον εαυτό. Μιλήστε και συναντηθείτε με πρόσωπα που σας ηρεμούν και ασκούν θετική επίδραση στη ζωή σας. 


ΛΕΩΝ 
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 28 Δεκεμβρίου όπου θα σας επηρεάζει από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου θα σας κάνει να νιώσετε έντονα την κούραση, την ανησυχία και ίσως και να δυναμώσει κάποιους φόβους για θέματα που αφορούν το μέλλον της υγείας καθώς και της εργασίας, της δικής σας ή κάποιων αγαπημένων σας προσώπων. Θα πρέπει να το πάρετε απόφαση και να σταματήσετε όλες τις κακές συνήθειες του παρελθόντος που δεν σας άφηναν να πάρετε ανάσα και σας γέμιζαν με ποικίλα προβλήματα. 
Δεχτείτε πως κάποιες καταστάσεις είναι αυτές που είναι, δεν μπορείτε να τις αλλάξετε και θα πρέπει εφόσον επηρεάζουν τη ζωή σας αρνητικά να φροντίσετε ώστε να τελειώσουν για να έρθουν άλλες, καινούργιες και πιο θετικές για τη ζωή σας. Δοκιμάστε να μην είστε τόσο κοινωνικοί το διάστημα αυτό, απομονωθείτε ή μείνετε μόνο με τα πιο κοντινά σας άτομα για να περάσετε πιο ποιοτικές στιγμές με τον εαυτό σας αλλά και μαζί τους. Έχετε ανάγκη από ένα διάλλειμα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Έλλειψη επικοινωνίας με φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα θα φέρει η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 28 Δεκεμβρίου όπου θα σας επηρεάζει από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου αλλά δεν υπάρχει τίποτα που δεν διορθώνεται. Φίλοι σημαντικοί που έχουν αποδείξει το ενδιαφέρον τους θα είναι κοντά σας και θα έχουν πολλά να σας δώσουν το διάστημα αυτό. Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία σε ανθρώπους που αγαπάτε και που σας έχουν σταθεί, για να διορθώσουν λάθη που έχουν κάνει μαζί σας, αλλά ούτε μισή ευκαιρία σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει πως δεν σας νοιάζονται. 
Μια αλλαγή κάποιων στόχων σας ίσως αποδειχθεί ιδιαίτερα αναγκαία για να συνεχίσετε την υλοποίησή τους δίχως πολλά προβλήματα. Η τύχη είναι με το μέρος σας με την πανσέληνο αυτή, όμως θα πρέπει κι εσείς να βάλετε λίγο το χεράκι σας για να την κινητοποιήσετε να σας φέρει τα μέγιστα. 


ΖΥΓΟΣ 
Πολλαπλές εντάσεις και δυσκολίες στα επαγγελματικά και την καριέρα σας γενικότερα θα σας προκαλούν όλο και μεγαλύτερο άγχος καθώς νιώθετε τον ανταγωνισμό ιδιαίτερα έντονο τις μέρες αυτές με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου στις 28 Δεκεμβρίου όπου θα σας επηρεάζει από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου. Μη χάνετε χρόνο με το να προσπαθείτε να κατατροπώσετε τους ανταγωνιστές σας, αλλά βρείτε ένα τρόπο να βγείτε εκτός συναγωνισμού με κινήσεις που θα σας πάνε σε ένα επίπεδο δεν θα μπορούν ούτε καν να σας φτάσουν. 
Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να αποδείξει αυτό που πραγματικά αξίζει με νέες αυθεντικές ιδέες. Έχετε πίστη και υπομονή γιατί και τα δύο θα σας χρειαστούν. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά καθώς μάλλον δίνετε τώρα περισσότερο βάρος στα επαγγελματικά και το άγχος και η αγωνία που έχετε για αυτά επηρεάζει αρνητικά την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία γιατί την χρειάζεστε.  

                                       

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Μια τεράστια κινητικότητα, πολλές μετακινήσεις, ταξίδια, συζητήσεις και νέες γνωριμίες θα έχετε αυτές τις μέρες με την Πανσέληνο στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου στις 28 Δεκεμβρίου όπου θα σας επηρεάζει από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου. Παρόλο που πίσω από όλα αυτά κρύβονται πολλές και ιδιαίτερα καλές ευκαιρίες, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε όλες σας τις συζητήσεις και κινήσεις για να μην παρεξηγηθείτε με πρόσωπα που εκτιμάτε και σας εκτιμούν. Αν κάποια πράγματα που έχουν γίνει παλαιότερα σας έχουν πειράξει, καλύτερα να τα ξεχάσετε για το διάστημα αυτό γιατί δεν είναι το κατάλληλο για να επιλύσετε τα προβλήματά σας και ίσως δημιουργήσετε μεγαλύτερο πρόβλημα. 
Δοκιμάστε να ξεχαστείτε με συχνές βόλτες με άτομα που σας κάνουν να περνάτε καλά προκειμένου να ανεβάσετε λίγο την ψυχολογία σας ώστε να βγάλετε δημιουργικά όλη αυτή την ένταση της πανσελήνου. Σταθερότητα δεν θα μπορούν να έχουν τώρα οι ερωτικές σας σχέσεις, γι’ αυτό καλύτερα και ούτε να την υπόσχεστε, ούτε και να προσπαθήσετε να την αναζητήσετε.  

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Θέματα οικονομικά που σας απασχολούν και κυρίως τα έξοδά σας θα επαναφέρει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 28 Δεκεμβρίου όπου θα σας επηρεάζει από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου και θα πρέπει να γίνεται πιο συντηρητικοί με τα έξοδα που κάνετε. Είτε θα είστε αρκετά σπάταλοι και θα χαλάτε χρήματα δεξιά και αριστερά δίχως να το σκεφτείτε για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, είτε δεν θα έρθουν ή θα καθυστερήσουν αρκετά κάποια χρήματα που περιμένετε. Όπως και να’ χει, προσπαθήστε να μην προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι τις απώλειες και διασφαλίστε τα οικονομικά σας συμφέροντα με κάθε τρόπο. 
Μπορείτε τώρα να μειώσετε τα έξοδα, καθώς μπορεί να πιεστείτε λιγάκι για να το κάνετε, αλλά θα τα καταφέρετε. Προτιμήστε να μείνετε μέσα τις περισσότερες μέρες από το να βγαίνετε συνεχώς έξω. Ερωτικά θα έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε καλά μέσα από σταθερές σχέσεις που έχουν πολλά να σας δώσουν και θα το απολαύσετε ιδιαίτερα δίχως πολλές κοινωνικότητες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Στον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών σας γίνεται η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 28 Δεκεμβρίου όπου θα σας επηρεάζει από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου και αν δεν φροντίσετε να μαζέψετε τα νεύρα σας, μπορεί να προκαλέσει ρήξεις σε σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες. Δεν χρειάζεται να πείτε πράγματα που θα πληγώσουν τους άλλους μόνο και μόνο επειδή εσείς δεν είστε καλά, γιατί όταν τους χάσετε θα είναι δύσκολο να τα πάρετε πίσω και να επανορθώσετε. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες με τους γύρω σας θα είναι τόσες πολλές το διάστημα αυτό όπου θα βγουν μαζεμένες στην επιφάνεια, ενώ δύσκολα θα καταλαγιάσει η ένταση αν δεν υποχωρήσετε και δεν δεχτείτε όπως είναι τα πράγματα κατά κάποιον τρόπο. 
Δεν είναι τώρα το κατάλληλο διάστημα για να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες γιατί δεν θα σας δώσουν αυτά που έχετε ανάγκη. Αποχωρήστε από παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες που βλέπετε πως δεν βοηθούν την ψυχική σας υγεία, αλλά την επιβαρύνουν κιόλας. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 28 Δεκεμβρίου όπου θα σας επηρεάζει από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου θα σας φέρνει κάποιες αυξημένες ευθύνες, ταλαιπωρίες και πολύ δουλειά όπου θα σας πιέσουν αρκετά ψυχικά. Είναι σχεδόν ή εντελώς υποχρεωτικές και δεν θα πρέπει να προσπαθήσετε να τις αποφύγετε γιατί τα πράγματα θα γίνουν αρκετά δυσκολότερα και πιθανό να χάσετε μοναδικές ευκαιρίες που τώρα ίσως να μη μπορείτε ακόμα να τις διακρίνετε. Δουλέψτε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά φροντίστε να ξεκουράζεστε συχνά για να μην κάνετε κακό στην υγεία σας. 
Όλα μπορούν να συμβούν από τη μια μέρα στην άλλη με την Πανσέληνο αυτή και θα δείτε πολλές ανατροπές ή συμπεριφορές που δεν περιμένατε. Θα νιώθετε πως ζείτε μέσα σε κάποιες αρρωστημένες καταστάσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας όπου θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να βγείτε από αυτές για να μην αρρωστήσετε κι εσείς. Αυτή η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να οργανώσετε βήμα προς βήμα αυτά που θέλετε. 

ΙΧΘΕΙΣ 

Ιδιαίτερα ερωτικούς και δημιουργικούς θα σας κάνει η Πανσέληνος αυτή στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου στις 28 Δεκεμβρίου όπου θα σας επηρεάζει από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου καθώς θα ανεβάσει στα ύψη το σεξαπήλ, τη γοητεία και τη ζήτησή σας. Διοχετεύστε στον ερωτικό τομέα όλες τις εντάσεις που υπάρχουν στις σχέσεις σας για να μην έχετε γκρίνιες και αψιμαχίες που μπορούν να χαλάσουν το καλό κλίμα που υπάρχει. Οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο θα σας φέρουν έντονη δημιουργικότητα, κοινωνικότητα, συχνές εξόδους και διασκεδάσεις με πρόσωπα αγαπημένα, που θέλετε δεν θέλετε, δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε. Θα είστε αρκετά κοινωνικοί, είτε για να ξεδώσετε από τα προβλήματα, είστε γιατί έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό προκειμένου να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε. 
Αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις και αγορές για μια άλλη περίοδο όπου τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά. Αλλά προσέξτε να μην χάσετε και ευκαιρίες που θα προκύψουν τώρα γιατί θα το μετανιώσετε. Θα έρθετε το διάστημα αυτό πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και θα νιώσετε αυτούς που σας αγαπούν και σας νοιάζονται πραγματικά, και αντίστοιχα εκείνους που έχουν θετική, αλλά και εκείνους που έχουν αρνητική επίδραση στη ζωή σας. Κρατήστε απ’ έξω εκείνους με την αρνητική επίδραση. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα. 

Συγγραφέας: Μάντυ Β.   Πηγή: ANEW.GR


Αλέκος Χρυσόπουλος
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα