Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΓΑΙΑΝΘΡΩΠΩΝ 3ο

Μ η  Θ α ν α τ η φ ό ρ α  Ό π λ α  τω ν  Η Π Α




Ηχητικά Όπλα
Τα ψυχοτρονικά, τα ενεργειακά, όπως και όλα τα μη θανατηφόρα όπλα, μπορούν να χαρακτηριστούν σαν κατάρα θεού, ενός ηλεκτρονικού θεού που είναι τυφλός και τιμωρεί στρατιώτες και αμάχους, δικαίους και αδίκους.
Κατηγορίες μη Θανατηφόρων Ηχητικών Όπλων
Τα μη θανατηφόρα όπλα, ανάλογα με το είδος ενέργειας που χρησιμοποιούν διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες:


• Ηχητικά όπλα παραγωγής ήχων μεγάλης έντασης και συχνότητας.
• Προκαλούν στον αντίπαλο ακουστικό πυρετό, μόνιμες ή προσωρινές βλάβες στο κεντρικό νευρικό και αναπνευστικό σύστημα, πονοκεφάλους, σωματική καταβολή, σπασμούς, εμετό, μείωση της οπτικής οξύτητας, ψυχολογική καταβολή.
• Δεν υπάρχει καμία ασφαλής προφύλαξη από τα όπλα αυτά, εκτός από το κενό αέρα, επειδή ο ήχος δεν μπορεί να μετα-
δοθεί στο κενό.
• 0 αιφνιδιασμός των Ιρακινών στρατευμάτων στις επιχειρήσεις «Καταιγίδα» και «Θύελλα της Ερήμου» ήταν απόλυτος. Οι
Ιρακινοί -που αγνοούσαν την ύπαρξή τους- νόμιζαν ότι τους χτυπούσαν με όπλα εξωγήινης τεχνολογίας, και δεν γνώριζαν το πώς να προστατευτούν από αυτά.
• 0 ήχος διαπερνά σκυροδέματα, τοίχους, γυαλιά και χάλυβες μεγάλου πάχους και μόνο στο κενό αέρα σταματά.
• Όπλα παραγωγής ήχων πολύ χαμηλής συχνότητας.
• Εκτοξεύουν τους ήχους σε μεγάλες αποστάσεις και προκαλούν ναυτία, απώλεια προσανατολισμού, ακόμα και θάνατο.
• Όπλα εκτόξευσης «Ηχητικών Σφαιρών».
• Οι ηχητικές σφαίρες δημιουργούν ισχυρά ηχητικά κύματα, που τραυματίζουν επιπόλαια ή σοβαρά τα τύμπανα των αυτιών, ανάλογα δε με την απόσταση του στόχου μπορούν να προκαλέσουν ακόμη και το θάνατο.

Ηχητικά όπλα μεγαφώνων.
• Τα ηχητικά όπλα μεγαφώνων διαθέτουν δύο μεγάφωνα εντάσεως 350 Watt το καθένα, τα οποία εκπέμπουν δύο διαφορετικές χαμηλές συχνότητες ήχων -μη αντιληπτές από το ανθρώπινο αυτί-, που μετατρέπονται σε οξύτατο σφύριγμα θορύβου όταν συναντηθούν. Αυτό το σφύριγμα του ήχου με τη βοήθεια μικροκυμάτων των 100 MHz έως 10.000 MHz εισέρχονται στο αυτί του ανθρώπου-στόχου και εμφυτεύονται στον εγκέφαλο του με διαμορφούμενες συνεχείς εκρήξεις, που διαρκούν μερικά νανοδευτερόλεπτα ή μικροδευτερόλεπτα και προκαλούν μόνιμη απώλεια ακοής ή και τρέλα.





Ηχητικά όπλα παραγωγής υψηλού θορύβου.
• Παράγουν θόρυβο 145 Ντεσιμπέλ, τον οποίον εκτοξεύουν σε απόσταση πάνω από 300 μέτρα. Τα όπλα αυτά χρησιμοποιήθηκαν από τις ΗΠΑ στο Ιράκ και τα αποτελέσματα ήταν καταλυτικά. Οι Ιρακινοί στρατιώτες αιφνιδιάστηκαν κυριολεκτικά από τον εκκωφαντικό θόρυβο, που ήταν ανυπόφορος και προκαλούσε πονοκεφάλους, δυνατούς πόνους στο σώμα, απώλεια ακοής και πανικό. Έτσι έβγαιναν πανικόβλητοι από τα χαρακώματα όπου ήταν οχυρωμένοι και γίνονταν εύκολοι στόχοι στα εχθρικά πυρά.
• Το όπλο αυτό κατασκευάστηκε με το αιτιολογικό ότι θα χρησιμοποιηθεί για την εκκένωση κτιρίων που καταλαμβάνονται
από τρομοκράτες ή για τον έλεγχο και διάλυση διαδηλώσεων, αλλά και για την απαγόρευση εισόδου σε ελεγχόμενες περιοχές.

Το ηχητικό όπλο LRAD.
• Το όπλο LRAD έχει μελετηθεί μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους του Μανχάταν και έχει χρησιμοποιηθεί από τις
στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ στο Ιράκ. Έχει δύο ειδικά μεγάφωνα που εκπέμπουν κύματα ελεγχόμενου καυστικού ήχου σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη μίξη κανονικού ευδιάκριτου ήχου με δύο ακτίνες εξόχως υψηλής συχνότητας, οι οποίες, όταν συναντηθούν και έρθουν σε επαφή με τα μόρια του αέρα, δημιουργούν ένα πολύ διαπεραστικό ήχο που προκαλεί βέρντικο, δηλαδή ιλίγγους, ναυτία και λιποθυμία, ενώ οι χειριστές του δεν επηρεάζονται.
• Το όπλο έχει εμβέλεια 300 μέτρων και παράγει ήχους που φθάνουν στα 150 Ντεσιμπέλ, μέγεθος που είναι 50 φορές πάνω από το κατώτατο ανθρώπινο όριο του πόνου.

Ακουστικό όπλο PRIMEX.
• Παραλλαγή του όπλου LRAD είναι το επίσης ακουστικό όπλο PRIMEX, το οποίο, όταν εκπυρσοκροτεί, δημιουργεί μια ακουστική πίεση μέχρι 165 Ντεσιμπέλ σε απόσταση 50 μέτρων.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία περιοχής, εναντίον πλήθους, εναντίον στασιαστών και σε έκρυθμες καταστάσεις.
• Το 2004 ο αμερικανικός στρατός χρησιμοποίησε τόσο το LRAD όσο και το PRIMEX στις χερσαίες επιχειρήσεις στο Ιράκ.
• Το Σεπτέμβριο του 2004, το Πεντάγωνο παρουσίασε έναν φορητό βομβητή μικροκυμάτων «ελέγχου πλήθους», τον οποίον χρησιμοποίησε εναντίον 400.000 περίπου Αμερικανών διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τον πόλεμο του Ιράκ και είχε καταπληκτικά αποτελέσματα, αφού διέλυσε τη συγκέντρωση σε ελάχιστο χρόνο χωρίς την επέμβαση της αστυνομίας.

Παλλόμενο Ενεργειακό Βλήμα Λέιζερ
Το παλλόμενο ενεργειακό βλήμα λέιζερ, ή όπλο PEP, εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικό σφυγμό αόρατων λέιζερ στο υπέρυθρο φάσμα φωτός και όταν χτυπά το στόχο, δημιουργεί τρομακτικό ήχο, με τον οποίον προκαλεί πόνο, κλονισμό, ζάλη και προσωρινή παράλυση. Το όπλο αυτό χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του πλήθους.
Αντίστοιχο όπλο με αυτό είναι το όπλο υπεριωδών ακτίνων λέιζερ, που παραλύει τον άνθρωπο-στόχο σε απόσταση 300 μέτρων, με την ηλεκτρική εκκένωση που παράγει. Προκαλεί επίσης φθορισμό στο φακό του ματιού, με αποτέλεσμα την προσωρινή τύφλωση.

Όπλα Πλάσματος
Τα όπλα πλάσματος χρησιμοποιούν πλάσμα υψηλής ή χαμηλής θερμοκρασίας, ανάλογα με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Προκαλούν εσωτερικά και εξωτερικά εγκαύματα, όμοια με αυτά των όπλων μικροκυμάτων, ή της μακροχρόνιας ακτινοβόλησης με ακτίνες Χ.
Υπάρχουν και ψυχοτρονικά όπλα πλάσματος, που συνδυάζουν το πλάσμα με τις παλλόμενες λέιζερ, υπέρυθρες και υπεριώδεις ακτίνες, και με παλλόμενη ενέργεια μικροκυμάτων.

Όπλο Παλλόμενων Ακτίνων Μορίων
Το όπλο παλλόμενων ακτίνων μορίων χρησιμοποιεί εξαιρετικά υψηλής ενέργειας παλλόμενη ακτίνα μορίων, δηλαδή ακτίνα ατόμων ή ηλεκτρονίων, για την καταστροφή υλικού στόχου ή ζωντανού οργανισμού, διασαλεύοντας τη μοριακή του δομή. Έχει τη δυνατότητα να προσβάλλει το στόχο με την ταχύτητα του φωτός.
Η παλλόμενη ακτίνα μορίων μπορεί να παράγει κινητική ενέργεια 1.000.000.000 Τζάουλ ή περισσότερο, με την οποία μπορεί να θέτει εκτός λειτουργίας τα ηλεκτρικά κυκλώματα και τις ηλεκτρονικές συσκευές του αντιπάλου. Οι άνθρωποι και οι άλλοι ζωντανοί οργανισμοί που χτυπιούνται με παλλόμενες ακτίνες μορίων αλλάζουν μοριακή δομή και εξαφανίζονται ή κομματιάζονται τελείως.
Για μεγάλους στόχους χρησιμοποιούνται βλήματα ακτίνων μορίων.

Όπλα Μικροκυμάτων (ADS) και Ακτίνων
Τα όπλα μικροκυμάτων ADS χρησιμοποιήθηκαν στο Ιράκ το Σεπτέμβριο του 2005 και διακρίνονται στις εξής κατηγορίες:
• Όπλα εκτόξευσης ακτίνων μικροκυμάτων.
• Τα όπλα εκτόξευσης ακτίνων μικροκυμάτων προκαλούν οξύ κάψιμο στο ανθρώπινο σώμα σε ελάχιστο χρόνο, 2 έως 3 δευτερόλεπτα -πόνο ανυπόφορο-, που αναγκάζει τον άνθρωπο να απομακρυνθεί γρήγορα για να μην καεί. Η εμβέλεια του όπλου αυτού είναι μέχρι 2.000 μέτρα, ενώ των συμβατικών φορητών πυροβόλων όπλων είναι 300 μέτρα.
• Στους εθελοντές που συμμετείχαν στις δοκιμές του όπλου μικροκυμάτων απαγορεύτηκε η χρήση γυαλιών ή φακών επαφής, μεταλλικών κουμπιών, φερμουάρ, ζωνών με μεταλλικές πόρπες, μεταλλικά νομίσματα και όπλα, διότι υπερθερμαίνονταν και προκαλούσαν εγκαύματα και μόνιμες βλάβες.
• Οι ηχοβολισμοί των στρατιωτών με όπλα μικροκυμάτων είχαν σαν άμεσα συμπτώματα υγείας τη χαμηλή πίεση του αίματος, την πτώση των σφυγμών, την υπερδιέγερση του νευρικού συστήματος, και προξένησαν πονοκέφαλους, ιλίγγους, πόνους στα μάτια και το στομάχι, ανησυχία. Σαν έμμεσα αποτελέσματα διαπιστώθηκε ότι προκαλούσαν μόνιμες βλάβες στον εγκέφαλο, εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού και μεταβολές στο DNA των ανθρώπων, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν εκτεταμένες τερατογενέσεις, πτώση μαλλιών, καταρράκτες ματιών, αναπαραγωγικά προβλήματα και καρκίνος.
• Φορητό όπλο μικροκυμάτων.
• Το όπλο αυτό προκαλεί έντονη εσωτερική ζέστη στον άνθρωπο που ακτινοβολείται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
• Όπλο μικροκυμάτων «Ενεργού Άρνησης».
• Το όπλο Ενεργού Άρνησης απωθεί τον αντίπαλο στο πεδίο της μάχης, ζεσταίνοντας υπερβολικά μέσα σε ελάχιστο χρόνο τα μόρια του νερού στο δέρμα του. Αν και τα μικροκύματα δεν προκαλούν μόνιμες βλάβες, ο πόνος είναι τόσο έντονος, ώστε κανείς δεν αντέχει να παραμείνει στην ακτίνα δράσης του όπλου.
  
Όπλο «Αναλογικών Παλμών Μικροκυμάτων».
• Με το όπλο Αναλογικών Παλμών Μικροκυμάτων επηρεάζονται τα εγκεφαλικά κύματα του αντιπάλου με σιωπηλές φωνές και με οδηγίες - μ η ανιχνεύσιμες- για το τι πρέπει να πράξει.
Χρησιμοποιείται σε μυστικές επιχειρήσεις στο πεδίο της μάχης.

Ο Σιωπηλός Φύλακας
Οι στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ έκαναν δημόσια επίδειξη ενός όπλου, που είναι συνδυασμός θερμότητας και ακτίνων, και το ονόμασαν «Σιωπηλό Φύλακα».
Παράγει μια αόρατη ακτίνα υψηλής ενέργειας η οποία μπορεί να διαπεράσει τα ενδύματα και να προκαλέσει ένα ξαφνικό, έντονο και αβλαβές κάψιμο θερμοκρασίας 50° C σε ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα. Το δήθεν αβλαβές αυτό όπλο γίνεται πολύ επικίνδυνο για τα μάτια, διότι προκαλεί τύφλωση. Η εμβέλεια του όπλου είναι 500 μέτρα.
Το όπλο είναι ειδικό για την απόκρουση και διασκορπισμό των εχθρικών δυνάμεων στο πεδίο της μάχης, και έχει χρησιμοποιηθεί στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Όπλα Πόνου
Το όπλο πόνου δοκιμάστηκε το 2003 από το αμερικανικό ναυτικό, με την ονομασία όπλο «Πόνου και Προσωρινής Παράλυσης»· είναι ηλεκτρομαγνητικού σφυγμού και προκαλεί αφόρητους πόνους στα νεύρα, χωρίς να καταστρέφει τους μυϊκούς ιστούς, να προκαλεί τραυματισμούς ή θάνατο. Έχει δοκιμαστεί σε ζώα.
Η εμβέλειά του είναι ένα χιλιόμετρο, όμως υπάρχουνε έντονες αντιδράσεις για να μη συνεχιστεί η παραγωγή του.

Όπλα Ακτίνων
Τα όπλα ακτίνων χρησιμοποιούν ισχυρές ακτινοβολίες ειδικών συχνοτήτων (5-15 Ηζ) που προκαλούν στιγμιαία τύφλωση, επιληπτική κρίση, ιλίγγους, απώλεια προσανατολισμού και ναυτία.
Μπορούν να σταματήσουν τη λειτουργία των μηχανών ή ηλεκτρονικών συστημάτων οποιουδήποτε στόχου, αυτοκινήτων, φορτηγών, αεροσκαφών, και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στροβοσκόπιο
Το στροβοσκόπιο είναι ένα όργανο με δύο φακούς 10 και 20 χιλιοστών, με εξωτερικό και εσωτερικό φωτισμό, και μπορεί να προβάλλει δύο εικόνες ταυτόχρονα, με γρήγορο ρυθμό, που συγχωνεύονται σε μία ώστε να δίνουν την ψευδαίσθηση της κίνησης· με αυτό προκαλούν ίλιγγο, ναυτία, λιποθυμία και επιληπτικές κρίσεις στα άτομα που βλέπουν αυτές τις εικόνες.

Ηλεκτρομαγνητική Βόμβα (ΕΜΡ-Βόμβα ή ε-Βόμβα)
Η ηλεκτρομαγνητική βόμβα ΕΜΡ δημιουργεί σφυγμό υψηλής εντάσεως και ενέργειας ανάλογο της πυρηνικής έκρηξης. Προκαλεί ισχυρό κλονισμό στο προσωπικό, εγκαύματα και μόνιμες βλάβες στον εγκέφαλο και αχρηστεύει τους βηματοδότες της καρδιάς, λιώνει όλον τον ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό που βρίσκεται μέσα στην εμβέλειά του, καταστρέφει τον οπλισμό και προκαλεί έκρηξη των πυρομαχικών.
Τα φώτα φθορισμού και οι τηλεοπτικές συσκευές καίγονται ακόμα και όταν είναι κλειστά. Τα ηλεκτρικά καλώδια και οι τηλεφωνικές γραμμές λειώνουν. Οι φορητές ψηφιακές συσκευές πυρακτώνονται, οι μπαταρίες υπερφορτίζονται και οι υπολογιστές καίγονται.
Οι ηλεκτρομαγνητικές βόμβες σφυγμού χρησιμοποιούνται για να πλήξουν κυβερνητικά κτίρια, στρατιωτικές βάσεις, κόμβους επικοινωνιών και εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας. Η λάμψη της βόμβας είναι ισχυρότατη όσο η ηλεκτρική δύναμη 2 δισεκατομμυρίων Βατ.
Ένα ηλεκτρομαγνητικό όπλο σφυγμού που πυροδοτείται σε μεγάλο ύψος απελευθερώνει ένα μέρος της ενέργειάς του με μορφή ακτίνων γάμα. Αυτές οι ακτίνες συγκρούονται με τα μόρια του αέρα, αλληλεπιδρούν με το γήινο μαγνητικό πεδίο και δημιουργούν έναν έντονο ηλεκτρομαγνητικό σφυγμό που μεταδίδεται προς τη γήινη επιφάνεια.
Εάν ένα τέτοιο όπλο πυροδοτηθεί σε ύψος 400 χιλιομέτρων επάνω από το κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών, τότε η ενέργεια που θα παραχθεί θα καλύψει σχεδόν όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ που είναι στο οπτικό του πεδίο.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΥΠΟΜΟΝΗ.


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα