Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ο Batman, το Sandy Hook, τα Hunger Games και τα ΟΠΛΑ.....ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ !!!!


Το σήριαλ με το Sandy Hook (Hook = ΑΓΚΙΣΤΡΙ) συνεχίζεται. Το ηθικό δίδαγμα βλέποντας στο εμετικό χαζοκούτι τον σπαραγμό των ΜΜΚ είναι ότι τα νεκρά (απίστευτα λυπηρό μεν) Αμερικανάκια μετράνε περισσότερο από τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ Γιαπωνεζάκια της Χιροσίμα, της Λιβύης της Συρίας τώρα και σε λίγο τα … Διαβάστε τα  Το μακελειό του Sandy Hook και η επιχείρηση Gladio και το ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANOIΧTA ΜΑΤΙΑ
Φυσικά έχουν κατεβάσει από παντού τα βίντεο του Batman με τις αναφορές στο Sandy Hook από το έργο Dark Knight Rises. Δείτε την 2η φωτογραφία.
Ο Obuma δάκρυσε με Κροκοδείλιο η Δράκινο δάκρυ; ιδού το ερώτημα. Τι Σαίξπηρ να λέμε τώρα !

Ο Tom Heneghan υποστηρίζει ότι η μητέρα Nancy Champion Lanza του υποτιθέμενου δολοφόνου Adam Lanza ήταν μια αναλύτρια της CIA P2 εργαζόμενη για την Defense Research Projects Agency (DARPA) και επίσης για το Department of Homeland Security (DHS).
Ελάτε τώρα δεν το πιστεύω, όχι πάλι, δεν αντέχω πλέον τόση συνομωσιολογικοπαράνοια: Ποια μένει στο Sandy Hook; Μα η Suzanne Collins η συγγραφέας του The Hunger Games. Προέρχεται δε από στρατιωτική οικογένεια. Αααντε !
Όπλα; Τώρα το θέμα των όπλων. Ας δούμε μια μικρή ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή και σκεφτείτε – αν μπορείτε ακόμη- παρόλο που είστε απόγονοι των αγωνιστών του 21. Μήπως κανείς σας γνωρίζει την πρώτη στροφή του Εθνικού μας ύμνου; (εδώ πλέον φτάσαμε να ρωτάμε αν τον γνωρίζουν οι συμπολίτες μας, για τα τραγούδια του Καζαντζίδη και της Madonna δεν ρωτάω).
Σε γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη
που με βιά μετράει τη γη.
Λέει πουθενά για ειρήνη και συγχώρεση των σφαγέων μας; Καταδικάζει σε κάποια στροφή ο Εθνικός μας ύμνος, «την βία απ’ όπου κι αν πρόερχεται» (την νεα καραμέλα των νεοβλακών); Οι επαναστάτες του ’21, κόντρα στον αφορισμό της εκλησσίας, με όπλα επαναστάτησαν κι όχι με λέλουδα κι αγάπη, γιατί Ο Κολοκοτρώνης Δεν ήταν χριστιανός, ήταν Πολεμιστής ! Σταματώ εδώ …!
Μικρή ιστορική αναδρομή … 
> Το 1929, η Σοβιετική ένωση καθιέρωσε τον έλεγχο των όπλων. Από το 1929 έως το 1953, είκοσι (20) εκατομμύρια διαφωνούντες, ανίκανοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν.
> Το 1911, η Τουρκία καθιέρωσε τον έλεγχο των όπλων. Από το 1915 έως το 1917, ενάμιση (1,5) εκατομμύρια Αρμένιοι, ανίκανοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν.
> Η Γερμανία καθιέρωσε τον έλεγχο των όπλων το 1938, και από το 1939 έως το 1945, ένα σύνολο 13 εκατομμυρίων, ανίκανοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν.
> Η Κίνα καθιέρωσε τον έλεγχο των όπλων το 1935. Από το 1948 έως το 1952, είκοσι (20) εκατομμύρια διαφωνούντες, ανίκανοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν.
> Η Γουατεμάλα καθιέρωσε τον έλεγχο των όπλων το 1964. Από το 1964 έως το 1981, εκατό χιλιάδες (100.000) Ινδιάνοι Μάγιας, ανίκανοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν.
> Η Ουγκάντα καθιέρωσε τον έλεγχο των όπλων το 1970. Από το 1971 έως το 1979, τριακόσιες χιλιάδες (300.000) Χριστιανοί, ανίκανοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν.
> Η Καμπότζη καθιέρωσε τον έλεγχο των όπλων το 1956. Από το 1975 έως το 1977, ένα εκατομμύριο μορφωμένοι άνθρωποι, ανίκανοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν.
Σύνολο ανυπεράσπιστων ανθρώπων που συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν στον 20ο αιώνα, επειδή δεν είχαν όπλα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους: 56 EKATΟΜΜΥΡΙΑ.
Κατά την διάρκεια του ΒΠΠ οι Γιαπωνέζοι δεν εισέβαλαν στην Αμερική γιατί ήξεραν ότι οι Αμερικανοί ήταν οπλισμένοι.
Αν μπορείτε σκεφθείτε τα παραπάνω, αν τα διαβάσατε.
Πάντως αισθάνομαι υποχρεωμένος να δηλώσω:
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ !!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα