Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Φάρσα το βίντεο με τον αετό που αρπάζει ένα μωρό


Φάρσα αποδείχτηκε το βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου, στο οποίο φαίνεται ένα μωρό να αρπάζεται από έναν τεράστιο αετό. Το βίντεο τελικά αποτελεί τον συνδυασμό φαντασίας και δεξιοτεχνίας τεσσάρων φοιτητών ενός κολεγίου 3D τεχνολογίας στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Οι τέσσερις φοιτητές αποκάλυψαν την Τετάρτη ότι το εν λόγω βίντεο δεν είναι αληθινό, αλλά είχε υποστεί επεξεργασία από τους ίδιους, ώστε να φαίνεται ότι το τεράστιο πτηνό αρπάζει ένα μωρό από το έδαφος. Όπως δήλωσαν κανένα ζώο ή παιδί δεν τραυματίστηκε κατά την παραγωγή του βίντεο.
«Τόσο ο αετός όσο και το μωρό δημιουργήθηκαν με την τεχνολογία 3D animation και ενσωματώθηκαν στο περιβάλλον αργότερα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το τμήμα του κολεγίου.
Η φαινομενική αυθεντικότητα του βίντεο είχε ενισχυθεί από τις παρατηρήσεις του δήθεν σοκαρισμένου ανθρώπου που κατέγραφε το συμβάν, ο οποίος φαίνεται να τρέχει προς το σημείο όπου βρίσκονταν οι γονείς του παιδιού και ενώ η κάμερα συνέχιζε να λειτουργεί.
Ο Αντουάν Σίγκλ, ένας από τους παραγωγούς του βίντεο, είπε ότι η αρχική ιδέα ήταν ο αετός να παίρνει μαζί του το μωρό αλλά τελικά η ομάδα αποφάσισε ότι θα ήταν πιο ρεαλιστικό να του πέσει στην προσπάθειά του να το σηκώσει από το έδαφος.
«Δεν περιμέναμε ότι θα γινόταν τόσο μεγάλος πάταγος στο Ίντερνετ, ή ότι το βίντεο θα έκανε το γύρο του κόσμου σε τόσο μικρό διάστημα», δήλωσε αργότερα ο Σίγκλ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα