Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Αύρα και την Πνευματική Ενέργεια


Περιγραφή της αύρας

Η λέξη αύρα σημαίνει ατμόσφαιρα του πολύχρωμου φωτός, αποκαλούμενη "aureola". Η ανθρώπινη αύρα είναι ένα πολυστρωματικό πεδίο ενέργειας που παράγεται πρώτιστα από τα πνευματικά κέντρα ενέργειας chakra, που υπάρχουν μέσα σε όλο το σώμα / πνεύμα. Η αντιληπτή επίδραση φωτοστεφάνου γύρω από το ύψος πίεσης καλείται "numbus". Η αύρα απεικονίζει τις διαθέσεις, την προσωπικότητα, τα γνωρίσματα, τις συγκινήσεις, τη γενική ευημερία, τις πνευματικές δυνατότητες και την εξέλιξη.. γίνεται επάνω της απεικόνισης διάφορων στρωμάτων ή σωμάτων και σχετικά με τα διαφορετικά chakra και τις πτυχές της πνευματικής και υλικής ζωής και φύσης μας. Η αύρα μπορεί να "λαμπρύνει" ορατά και να αλλάξει όταν παραδείγματος χάριν εξετάζουμε ή τραβάμε με κάποιο τρόπο τα στοιχεία συμπεριφοράς του πνεύματός μας όπως στην πνευματική θεραπεία ή την περισυλλογή ή σε άλλες δραστηριότητες, καθώς επίσης και στα κανονικά καθημερινά γεγονότα της ζωής μας.

Εισαγωγή στις αύρες και τα πεδία ενέργειας

Οι αύρες που χαρακτηρίζονται στα διαγράμματα δίνονται ως γενικά παραδείγματα πώς η αύρα και τα χρώματα της αύρας μπορούν να ποικίλουν από το ένα άτομο στο άλλο, και διαφορετικά χρώματα στην αύρα μπορούν να αντιπροσωπεύσουν τα πρόσωπα, ανάλογα με.. διαθέσεις, συγκινήσεις ή οποιωνδήποτε δυσαρμονιών ή ασθενειών που μπορούν να είναι παρούσες, καθώς επίσης και το επίπεδο ατομικής πνευματικότητας και προόδου, μαζί με τις γενικές πνευματικές δυνατότητες. Όλη η προσωπικότητά μας απεικονίζεται και μπορεί να φανεί και να παρθεί μέσω της αύρας. Η αύρα μας μπορεί να επεκτείνει εάν έχουμε πχ πνευματικές ιδιότητες όπως η διόραση, οι ψυχικές δυνατότητες θεραπείας, κτλ!

Στο παράδειγμα της εικόνας βλέπουμε τις Αύρες απο διαφορες καταστάσεις στην διάθεση ενός ατόμου.. Το 1ο άτομο βλέπουμε να είναι σε καλή ψυχική κατάσταση.. και αντίστοιχα. Παρακάτω θα μάθετε την σημασία των χρωμάτων στις Αύρες.



Μια συγκριτικά κανονική αύρα. Οι αύρες μας είναι λιγότερο ακτινοβόλες απ' ότι θα ήταν μέσα στις σφαίρες πνευμάτων με αποτέλεσμα τον θάνατο.. επειδή ενεργούν όπως ένα πεδίο ύγρανσης που επιβραδύνει την ταχύτητα με την οποία οι ενέργειες πνευμάτων μας δονούνται. [ Για εκείνους που αναρωτιούνται τι είναι ηδόνηση πνευμάτων... είναι ότι τα πάντα, είτε υλικά είτε πνευματικά.. δονούνται και αντηχούν σε διαφορετικές -συχνότητες-. Μια πέτρα, ένα χρώμα, ένας ήχος, ένα πρόσωπο ή ένα πνεύμα όλα έχουν μια δόνηση. Η βασική διαφορά είναι ότι δέν δονούνται όλα στο ίδιο ποσοστό [ διαφορετικές συχνότητες ].



Όπως τα <<πνευματικά>> χρώματα μπορούν να ποικίλουν πολύ, ετσι και τα κέντρα ενέργειας chakra μπορούν να αντηχήσουν και τα αρχικά και δευτεροβάθμια χρώματα που επιτρέπουν σε ένα πολύ ευρύ φάσμα των χρωμάτων να φανούν μέσα στην αύρα. Στην πραγματικότητα το chakra παρομοιάζεται λίγο με την παλέτα μίξης ενός καλλιτέχνη, καθώς το ένα chakra ανοίγει και γίνεται πιό ενεργό.. ένας νέος συνδυασμός των χρωμάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα στην αύρα.


Αυτή η θεωρία έχει τεθεί στη δοκιμή από εκείνους που μπορούν να δουν την αύρα.. Η αύρα της ζωής κοντά στη θανάσιμη μεταβίβαση έχει μια δραματική "μείωση". Κατά συνέπεια είναι ασφαλές να ειπωθεί ότι η πλειοψηφία της ανθρώπινης αύρας παράγεται από την πνευματική παρουσία..

Το 3ο άτομο που είδαμε στη πρώτη εικόνα.. είναι ένα καλό παράδειγμα κάποιου που έχει ανάγκη από θεραπεία! Η μείωσης της Αύρας οφείλετε είτε σε ασθένεια ή μια δυσαρμονία.. Στο 3ο άτομο βλέπουμε πως υπάρχουν δύο καφετιά σημεία ένα στο ύψος πίεσης και άλλο στο στήθος, αυτά προκαλούνται ενδεχομένως από μια συναισθηματική ή φυσική δυσαναλογία η δυσαρμονία. Το σημείο για το ύψος πίεσης θα μπορούσε είτε να είναι ένα φυσικό, διανοητικό είτε συναισθηματικό πρόβλημα και θα μπορούσε να προκληθεί από την πίεση και το ποσό άλλων προβλημάτων.. θα μπορούσε όμως να είναι τόσο απλή η αιτία.. όσο ένας πονοκέφαλος.

Το καφετή χρώμα που βλέπουμε στη θωρακική περιοχή θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο ένα κρύομα ή κάποιο πρόβλημα καπνίσματος ή οι άλλα σχετικά προβλήματα. Σε αυτό το παράδειγμα υπάρχει επίσης ένα κόκκινο χρώμα και δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει ένας σοβαρότερος όρος στην περιοχή στομαχιών, πάλι μπορεί να μην είναι τίποτα περισσότερο από ένα πόνο στο στομάχι.

Στο 4ο άτομο της εικόνας, βλέπουμε ένα πολύ χαμηλής πνευματικής ενέργειας άτομο!

blackstate.gr 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα