Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου-Σημαντικότερες κινήσεις και όψεις των πλανητών της εβδομάδας και ζώδια που επηρεάζουν.




Σύμφωνα με την αστρολογία ο Ήλιος (μέχρι 21/12), ο Ερμής (από 11/12) και η Αφροδίτη (από 16/12) στον Τοξότη θα μας κάνουν να βγαίνουμε έξω πιο συχνά για να ξεχαστούμε από τα προβλήματα, να συναντήσουμε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ακόμα και στο σπίτι τους για οικονομία, να επεκταθούμε σε τομείς που μας ενδιαφέρουν, να ταξιδεύσουμε, να γεμίσουμε γνώσεις, να προσπαθήσουμε να χαρούμε γενικότερα το ευχάριστο κλίμα των εορτών ιδιαίτερα από τα μέσα στου μήνα και μετά, καθώς το πρώτο μισό του μήνα είναι γεμάτο εντάσεις και δυσκολίες.

 Όπως μας δείχνει η αστρολογία η παρουσία του Ήλιου (από 22/12), του Άρη (έως 26/12) και του Πλούτωνα (όλο τον μήνα) στον Αιγόκερω, θα μας κάνουν να σκεφτόμαστε και να πράττουμε πιο λογικά και πρακτικά, να οργανώσουμε περισσότερο τη ζωή μας και ιδιαίτερα τη δουλειά μας και να κινητοποιηθούμε κυρίως για θέματα επαγγελματικά. 

Το θετικό του μήνα είναι το θετικό εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα όπου θα δώσει σε πολλούς τη δύναμη και το κουράγιο που χρειάζονται, με περισσότερη εσωτερική συνειδητοποίηση και αυτοπεριορισμό, ο καθένας ξεχωριστά σε τομείς που ίσως το είχαμε παρακάνει με τις υπερβολές, και να δώσουμε περισσότερη σημασία σε πράγματα που είναι οι πραγματικές μας προτεραιότητες. Το συνεχιζόμενο (ανοιχτό) Μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα καθώς και ο Κρόνος σε αντίθεση με το μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού  θα συνεχίζει να ρίχνει την ψυχολογία μας, και να μας φέρνει απώλειες κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, θα συνειδητοποιήσουμε πολλές, πικρές αλήθειες και πολλές ξαφνικές ανατροπές που θα φέρει τα πάνω-κάτω στις ζωές πολλών ανθρώπων. Θα νιώσουμε πολλές φορές πως έρχεται το τέλος σε σημαντικά πράγματα που τελικά δεν άξιζαν να παραμείνουν στη ζωή μας, και αυτό το τέλος θα δούμε πως είναι μια νέα αρχή για μια παγκόσμια αλλαγή όπου θα ξεκινήσει μέσα από τον καθένα μας, αργά αλλά σταθερά. 

Ο Δίας ανάδρομος όλο το μήνα γυρίζει από το δεύτερο δεκαήμερο των Διδύμων στο πρώτο δεκαήμερο και περιορίζει την τύχη, τις ευκαιρίες και την υποστήριξη που τόσο έχουμε ανάγκη αυτόν τον μήνα, ενώ δεν είναι καλός για νέα ξεκινήματα που θέλουμε να έχουμε τύχη, ευημερία και κέρδη.

 Ο Ουρανός ανάδρομος έως και τις 13 του μήνα από το πρώτο δεκαήμερο του Κριού μας οδηγεί σε πολλά πισωγυρίσματα σε σχέση με αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε, ενώ από τις 13 και μετά θα αρχίσουμε και πάλι να κάνουμε δυναμικά πολλές θετικές αλλαγές, που δεν θα είναι όμως δίχως να υποφέρουμε παράλληλα, καθώς ο Πλούτωνας σε τετράγωνο στον Αιγόκερω προκαλεί πολλές δυσκολίες στην πρακτική εφαρμογή τους. 

Εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες δυσκολίες θα είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, και πίεση λόγω του Κρόνου οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.
 Εκείνοι που θα είναι αρκετά ευνοημένοι αυτό το μήνα και θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες αν και κάπως περιορισμένες λόγω του ανάδρομου Δία είναι οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. Υπομονή με τις εντάσεις και τις δυσάρεστες φήμες για να μην κάνουμε παρορμητικές κινήσεις που δεν διορθώνονται και θα μετανιώσουμε. Όποιος έχει περισσότερη υπομονή και αντέχει την σκληρή δουλειά θα περάσει και πιο ανώδυνα το διάστημα αυτό.

                                            

Σημαντικότερες κινήσεις και όψεις των πλανητών της εβδομάδας και ζώδια που επηρεάζουν.

-ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ερμή ημιεξάγωνο Κρόνο, Ερμή σύνοδο Μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα, Ερμή ημιεξάγωνο Πλούτωνα, Άρη ημιτετράγωνο Μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα, Ερμή αντίθεση Δία Ανάδρομο
Πολλούς περιορισμούς θα έχουμε σήμερα μέσω νόμων σε θέματα μεταφορών, εργασιακά, δουλειάς και υγείας, προκειμένου να σταματήσουν οι εξαπατήσεις και τα μονοπώλια. Πολλοί όμως από αυτούς τους νέους νόμους και κανόνες θα θίξουν συμφέρονται από παλιά και θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Η ανάγκη να γίνουν πολλές από τις νέες ιδέες και προτάσεις, πράξη θα είναι πολύ έντονη σήμερα. Βέβαια στο δρόμο για την υλοποίηση πολλών απ’ αυτών θα υπάρξει σκληρότητα και θα πέσουν κάποια «κεφάλια». Θα πρέπει να γίνουν πολλές θυσίες για να μπορεί κανείς να έχει αυτό που θέλει. Η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη. Η έλλειψη σωστής επικοινωνίας θα πλήξει κυρίως σήμερα τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα είναι δύσκολο να αντιληφθούν κάποια πράγματα για τους άλλους. 

- ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πλούτωνα ενάμιση τετράγωνο Μεσοδιάστημα Δία/Κρόνου, Ερμή αντιπαραλληλία Δία, Άρη χιαστί Μεσοδιάστημα Δία/Κρόνου, Άρη ενάμιση τετράγωνο Δία Ανάδρομο
Θα πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί και συντηρητικοί σήμερα σε κάθε μας προσπάθεια, αν θέλουμε να πετύχουμε κάποιο είδος επιτυχίας στο παρόν και στο μέλλον. Η δικαιοσύνη και οι αλλαγές σήμερα θα επιβληθούν μέσω της βίας ή της απώλειας σε όλους τους τομείς. Πάνω που θα αρχίζουμε να νιώθουμε κάποιο είδος αισιοδοξίας συχνά θα εναλλάσσεται με την απαισιοδοξία και το αντίθετο. Θα υπάρχει εύκολος εκνευρισμός και μια έντονη δυσαρέσκεια για όλους και για όλα διάχυτη καθώς οι δυσκολίες της καθημερινότητας συνεχώς θα αυξάνονται. Παρόλα αυτά, θα υπάρξουν αρκετοί όπου θα βρουν βαθιά μέσα τους τη δύναμη να προχωρήσουν προκειμένου να πετύχουν κάποιους στόχους με σκληρή δουλειά, αργά και σταθερά. Εκείνοι που θα περάσουν σήμερα πιο δύσκολα και θα έχουν κάποια τελειώματα στη ζωή τους είναι οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου ακόμα και τα πιο εύκολα, θα τους φαίνονται δύσκολα κάποιες στιγμές. 

- ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Αφροδίτη παραλληλία Πλούτωνα, Ουρανό τετράγωνο Μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα, Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανό
Η εκδήλωση των συναισθημάτων γίνεται σήμερα με υπερβολικό πάθος, εντάσεις, ζήλιες και κτητικότητες. Σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα θα περάσουν μια ακόμη δύσκολη μέρα. Θα ζήσουμε πολλές άρρωστες καταστάσεις σε όλους τους τομείς και δεν αποκλείεται πολλοί να νοσήσουν ψυχικά ή σωματικά εντελώς ξαφνικά και απότομα. Επενδύσεις συναισθηματικές ή οικονομικές δεν θα πρέπει να γίνουν σήμερα γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε απώλειες. Μόνο όσες σχέσεις και συνεργασίες κάνουν σημαντικές αλλαγές και έχουν πραγματικά την πρόθεση να αλλάξουν πράγματα θα μπορέσουν να συνεχίσουν και να ανανεωθούν. Η μέρα βοηθάει τη δημιουργία κρυφών σχέσεων και συνεργασιών που χρειάζεται να γίνουν για συγκεκριμένο λόγο. Η μέρα γεμίζει με απώλειες κυρίως τους Κριούς, Καρκίνους, Λέοντες, Ζυγούς, Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο όπου είναι πιθανό να αρρωστήσουν αλλά και να κάνουν και τα περισσότερα λάθη. 

- ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Αφροδίτη ενάμιση τετράγωνο Μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα
Είναι μια δύσκολη μέρα για τις αισθηματικές σχέσεις, τις συνεργασίες, καθώς και τα οικονομικά με πολλές εξαπατήσεις και παραπλανήσεις. Η απογοήτευση για κάποιες επιλογές δικές μας ή των άλλων όπου μας προσβάλουν, είναι πλέον ιδιαίτερα εμφανείς. Δεν μας αρέσει καθόλου ο τρόπος που μας συμπεριφέρονται κάποια άτομα. Το πιθανότερο είναι τώρα που το συνειδητοποιούμε να το κρατήσουμε μέσα μας και να μην το δείξουμε πουθενά. Στις αισθηματικές σχέσεις επικρατεί είτε η απόλυτη αυταπάτη και μαζί και ο ρομαντισμός, είτε η απόλυτη απογοήτευση για τα ψέματα και τις παραπλανήσεις που έχουμε πλέον διαπιστώσει. Σε θέματα οικονομικά δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε κανένα και τίποτα σήμερα καθώς η εξαπάτηση και τα λάθη είναι πολύ εύκολα να γίνουν δίχως και μεγάλη προσπάθεια. Εκείνοι που θα είναι πιο επιρρεπείς στις παραπλανήσεις, τις εξαπατήσεις και τα λάθη είναι οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου χρειάζεται να προσέχουν πολύ περισσότερο για να μην απογοητευτούν. 

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ερμή παραλληλία Άρη, Δία Ανάδρομο χιαστί Πλούτωνα, Ο ΗΛΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (13:12 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ), Αφροδίτη ημιτετράγωνο Μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού, Αφροδίτη χιαστί Μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού
Η επιθυμία για δύναμη και εξουσία σήμερα θα είναι αυξημένη, και πολλοί είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν τον πολύ κόσμο προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο αγώνας για ανάπτυξη δύναμης θα είναι έντονος σήμερα αλλά δεν θα πρέπει κανείς να επιδιώκει φανατισμένα τους στόχους του, ούτε και να εκμεταλλευτεί τους άλλους για να βγει κερδισμένος γιατί αργά ή γρήγορα θα το πληρώσει με κάποιο τρόπο. Οι υπερβολικές και σπατάλες που θα γίνουν σήμερα δεν θα βοηθήσουν πουθενά, παρά μόνο σε μια προσπάθεια για να καλυτερεύσουμε το κλίμα κυρίως την ψυχολογία μας. Προβλήματα υγείας θα υπάρξουν σε εκείνους που προσπαθούν πολύ και ξεπερνούν τα όριά τους δίχως να το αντιλαμβάνονται. Δυσκολότερα θα περάσουν οι Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα πρέπει να αποφύγουν με κάθε τρόπο τις υπερβολές και τις παρορμητικές κινήσεις που μπορούν να τους εκθέσουν ανεπανόρθωτα. 

- ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Δία Ανάδρομο αντίθεση Μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα, Ήλιο εξάγωνο Ποσειδώνα, Δία Ανάδρομο χιαστί Κρόνο
Η σημερινή μέρα μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα χάσιμο σημαντικών ευκαιριών, λόγω του ότι δεν προλάβαμε ή δεν ήμασταν την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος και με τα κατάλληλα άτομα για να πετύχουμε κάτι σημαντικό που υπάρχει στον ορίζοντα. Η αισιοδοξία θα εναλλάσσεται με την απαισιοδοξία, και η ευτυχία με τη δυστυχία, ενώ μόνο όσοι μπορέσουν και παραμείνουν σε σταθερές αξίες και αποφύγουν τις σπασμωδικές κινήσεις θα μπορέσουν να έχουν κάποιο κέρδος και να αποφύγουν τις περισσότερες απώλειες. Μόνο η λογική σκέψη δίχως ίχνος φοβίας μπορεί να συμβάλει να πάρουμε σωστές αποφάσεις και να επιλέξουμε το σωστό δρόμο. Εκείνοι που θα χάσουν τις περισσότερες ευκαιρίες είναι οι Ταύροι, Δίδυμοι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου,καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο όπου πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και να αξιολογούν λογικά τα πάντα. 

- ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Αφροδίτη αντίθεση Δία Ανάδρομο, Αφροδίτη ημιεξάγωνο Κρόνο, Αφροδίτη σύνοδο Μεσοδιάστημα Κρόνο/Πλούτωνα, Αφροδίτη ημιεξάγωνο Πλούτωνα, Κρόνο ενάμιση τετράγωνο Μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα, Ερμή τετράγωνο Μεσοδιάστημα Ουρανό/Ποσειδώνα
Σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά πλήττονται περισσότερο από οτιδήποτε σήμερα καθώς όλα τα παράπονα και οι διαφωνίες που ήδη υπάρχουν βγαίνουν στην επιφάνεια. Τα προβλήματα που υπάρχουν δεν είναι σημερινά, αλλά τώρα μοιάζουν πια αξεπέραστα. Θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να υπερνικηθούν τα εμπόδια που υπάρχουν στα αισθηματικά και να συνεχίσουν παρακάτω μακροχρόνιες σχέσεις. Πολλοί θα επιλέξουν να είναι μόνοι τους σήμερα. Όλα τώρα βρίσκονται στην άκρη του γκρεμού, και ή θα σωθούν ή θα χαθούν μια και για πάντα. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα σήμερα για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, ή να απαιτήσετε από τους άλλους να δεσμευτούν γιατί τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά. Υπάρχουν κάποια αξεπέραστα εμπόδια που πιθανό πολύ να μην τα γνωρίζουν. Αφήστε για μια άλλη μέρα τις πολυδάπανες αγορές και προπαντός μην επενδύσετε χρήματα σήμερα γιατί μάλλον απώλειες σας περιμένουν και όχι κέρδη. Εκείνοι που θα έχουν τα περισσότερα προβλήματα σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου πρέπει να προσέχουν για να μην χάσουν σημαντικά πρόσωπα και πράγματα που αγαπάνε πολύ.


Αλέκος Χρυσόπουλος
http://www.anew.gr
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα