Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτος παροξυσμός αγορών όπλων στις ΗΠΑ! Αμερικανοί, σε τρεις ημέρες αγόρασαν τριετή αποθέματα γεμιστήρων τουφεκιών!


colt-ar15-sp1-lat-dx-copia-630x310Γεμιστήρες για το αυτόματο τουφέκι Bushmaster AR-15 για 3,5 χρόνια αγόρασαν οι αμερικανοί μέσα σε 3 ημέρες! Και αυτό διότι φοβούνται περιορισμούς στις αγορές από τον Πρόεδρο Ομπάμα.


Ο παροξυσμός στις ΗΠΑ με τις αγορές μεγάλων γεμιστήρων σημειώθηκε απότομα μέσα σε 3 μέρες της περασμένης εβδομάδας  όταν έγινε γνωστή η πρόθεση του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να υποστηρίξει την απαγόρευση των ημιαυτόματων όπλων. Εκτός απ’ αυτό, ο Ομπάμα τάχθηκε υπέρ της απαγόρευσης της πώλησης των γεμιστήρων με πάνω από δέκα φυσίγγια. Παράλληλα  λόγω της πιθανής σκλήρυνσης της νομοθεσίας έπεσαν απότομα οι τιμές των μετοχών των εταιρειών που κατασκευάζουν πυροβόλα φορητά όπλα και μάλιστα την ώρα της ταυτόχρονης αύξησης της ζήτησής τους και ιδιαίτερα των τουφεκιών AR-15.
AR-15..Το αυτόματο όπλο Bushmaster AR-15  - το πιο αγαπημένο αυτόματο όπλο στις ΗΠΑ- χρησιμοποίησε ο Άνταμ Λάνζα στο μακελειό του Κονέκτικατ και  στο φονικό του Κολοράντο, τον περασμένο Ιούλιο, στο κινηματοθέατρο Aurora.
Το Bushmaster AR-15 το προτιμούν ερασιτέχνες και επαγγελματίες σκοπευτές, κυνηγοί, αλλά και ιδιώτες που το αγοράζουν ως μέσο αυτοπροστασίας.Τα Bushmaster AR-15 είναι η μη στρατιωτική εκδοχή M-16 και M-4 και οι ειδικοί λένε ότι έχει αβαντάζ την ευκολία χειρισμού και την ταχυβολία. 
ΠΗΓΗ


Αμερικανοί, σε τρεις ημέρες αγόρασαν τριετή αποθέματα γεμιστήρων τουφεκιών!

Oplopoleio-1-NAI
Στις ΗΠΑ αυξήθηκαν δραστικά οι πωλήσεις μεγάλων γεμιστήρων για το αυτογεμιζόμενο τουφέκι AR-15.
Μέσα σε 3 μέρες της περασμένης εβδομάδας οι Αμερικανοί έχουν αγοράσει στο Brownells της μεγαλύτερης εταιρείας, που πουλάει όπλα, τόσους γεμιστήρες, όσους αγοράζουν συνήθως μέσα σε 3,5 χρόνια.
Οι πωλήσεις αυξήθηκαν απότομα όταν έγινε γνωστή η πρόθεση του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να υποστηρίξει την απαγόρευση των ημιαυτόματων όπλων. Εκτός απ’ αυτό, ο Ομπάμα τάχθηκε υπέρ της απαγόρευσης της πώλησης των γεμιστήρων πάνω από δέκα φυσίγγια.
Στο φόντο της πιθανής σκλήρυνσης της νομοθεσίας έπεσαν απότομα οι τιμές των μετοχών των εταιρειών, που κατασκευάζουν πυροβόλα φορητά όπλα σε συνθήκες ταυτόχρονης αύξησης της ζήτησής τους και ιδιαίτερα των τουφεκιών AR-15.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα