Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ



Φανταστείτε το Ηλιακό μας σύστημα.  Ο Ήλιος με 332.950 μεγαλύτερη μάζα απο την Γη βρίσκεται στο κέντρο του συστήματος. Aσκεί βαρυτική έλξη στους πλανήτες και οι υπόλοιποι πλανήτες ασκούν βαρυτική έλξη στους δορυφόρους τους, που είναι  είτε φεγγάρια είτε διαστημικά σκουπίδια. Όλα σε τροχιά γύρω απο αυτόν εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια,  θα μπορούσε να το φανταστεί κάποιος σαν ένα γρανάζι με μικρότερα γραναζάκια κ.ο.κ..  Ο Ήλιος μας είναι ένα από τα 200 δισεκατομμύρια άστρα (ίσως περισσότερα..)  που υπάρχουν μέσα στον Γαλαξία μας


Φανταστείτε τώρα τον Γαλαξία μας.  Περιέχει πάνω από 70 δισεκατομμύρια ηλιακά συστήματα ενώ κάθε χρόνο ανακαλύπτουν και προσθέτουν περισσότερα στην υπερμεγέθη λίστα! Ο Έλληνας Δημόκριτος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που χωρίς όργανα ισχυρίστηκε πως ο Γαλαξίας αποτελείται από απομακρυσμένα άστρα!  «Γαλαξίας εστί πολλών και μικρών και συνεχών αστέρων, συμφωτιζομένων αλλήλοις, συναυγασμός δια την πύκνωσιν»Ότι λέει και η σημερινή σύγχρονη επιστήμη ως προς την σύσταση του. Αν ανατρέξουμε στην ετυμολογία του όρου θα δούμε ότι προέρχεται από τις λέξεις  ΓΑΛΑ και ΑΞΟΝΑΣ.  Μήπως υπάρχει κάτι σχετικό με την βαρυτική έλξη του ίδιου του Γαλαξία; 
O Γαλαξίας μας έχει σπηροειδή μορφή και άν μπορούσαμε να τον δούμε απο μακρύα θα έμοιαζε σαν την εικόνα 2. Φαίνεται πως υπάρχει κάτι στο κέντρο ασκώντας την δική του βαρυτική έλξη μια και τα άστρα γύρω του φαίνονται πως έχουν πέσει σε δίνη. Τι θα μπορούσε να κρατήσει σε βαρυτική έλξη  70 δισεκατομμύρια ηλιακά συστήματα?

Φανταστείτε  μια ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΖΑΣ  ώστε η δύναμη της βαρύτητας της να μην επιτρέπει να ξεφεύγει τίποτα από αυτή, παρά μόνο μέσω κβαντικής συμπεριφοράς. Αυτό το χαρακτηριστικό το έχει μόνο η Μαύρη Τρύπα όπου το βαρυτικό της πεδίο είναι τόσο δυνατό, ώστε η ταχύτητα διαφυγής κοντά της ξεπερνά την ταχύτητα του φωτός!!! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι τίποτα, ούτε καν το φως, δεν μπορεί να ξεφύγει από τη βαρύτητα της μάυρης τρύπας, εξ΄ου και η λέξη μαύρη. Η μάζα της μαύρης τρύπας του Γαλαξία μας αντιστοιχεί περισσότερο απο 4.5 εκατομμύρια φορές της μάζας ενός άστρου ενώ θεωρούν πως το πλάτος της είναι πάνω από 2 τρισεκατομμύρια μίλια σε διάμετρο!!!!! Μπορείτε να φανταστείτε τις διαστάσεις της συμπυκνωμένης μάζας της;;;
Επιστήμονες πιστεύουν πως οι ίδιες οι Μαύρες τρύπες στριφογυρίζουν απο τον εαυτό τους παράγοντας το τρομακτικό υπερμεγέθη βαρυτικό ελκτικό πεδίο, που δεν είναι πλέον σφαιρικό λόγω της υψηλής ταχύτητας μα επίπεδο έχοντας  την μορφή δίσκου, ενω η διαμόρφωση των γαλαξιών σε αυτό το σχήμα οφείλεται αποκλειστικά σ'αυτό.



ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ

Χρειάστηκαν 16 χρόνια έρευνας και μια επίμονη ομάδα γερμανών επιστημόνων για να αποδείξουν πως στο κέντρο του Γαλαξία μας βρίσκεται μια μαύρη τρύπα! (Οι ΜΑΓΙΑ γνώριζαν για το σκοτεινό χάσμα. κλικ ΕΔΩ! Χρησιμοποίησαν τα ισχυρότερα τηλεσκόπια με υπέρυθρη τεχνολογία και παρακολούθησαν τις πορείες 28 αστέρων που κινούνταν γύρω από αυτήν! Μάλιστα για ένα άστρο το S2 έγινε η λεπτομερέστερη παρακολούθηση και πλήρης καταγραφή της πορείας του, που έχει γίνει ποτέ σε μελέτη! Τα εκπληκτικά δεδομένα μας επέτρεψαν να δούμε  τον ακριβή προσδιορισμό των τροχιακών παραμέτρων (σχήμα, μέγεθος, κλπ). ΟS2 αποδεικνύεται ότι έφτασε στο κέντρο του γαλαξία (SgrA) την άνοιξη του 2002 όταν ήταν 17 ώρες φωτός ( 1 ώρα φωτός = 1.079.252.848.800 μέτρα - 3 φορές η απόσταση μεταξύ Ηλιου-Πλούτωνα). Στην συνέχεια επιταχύνει περισσότερο από 5000 χλμ/δευτερόλεπτο (200 φορές την ταχύτητα της Γης στην τροχιά της γύρω απο τον Ήλιο!!
 Στα 2 βίντεο παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις τροχιές τους. με εικόνες τραβηγμένες απο τα διαστημικά τηλεσκόπια. 


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΛΚΤΙΚΟΥ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ!!!!





ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ





O  Hλιος με το κέντρο του Γαλαξία θα ευθυγραμμιστούν την 21-12-2012 όπως συμβαίνει ασφαλώς κάθε χρόνο, μόνο που αυτήν  την φορά θα ευθυγραμμιστεί μαζί τους και ο πλανήτης μας! ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ 26.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.


Περισσότεροι απο 370 επιστήμονες απο 17 χώρες εργαζόμενοι στο παρατηρητήριο Pierre Augere στην Αργεντινή, ανακάλυψαν πως οι Μαύρες τρύπες είναι η πιο υψηλή πηγή για την δημιουργία κοσμικών ακτίνων. (άλλες χαμηλότερες πηγές ο Ήλιος μας. Δείτε πως οι κοσμικές ακτίνες συντέλεσαν στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.κλικ ΕΔΩ!)


Επικεφαλής ήταν ο καθηγητής Allan Watson του πανεπιστημίου Λιντς βραβευμένος με Νόμπελ και δήλωσε πως : "Το παρατηρητήριο μας  δημιουργεί μια νέα εικόνα της δημιουργίας του Σύμπαντος βασισμένο στις Κοσμικές ακτίνες αντί του Φωτός.  Άνοιξε ένα νέο παράθυρο στο κοντινό μας σύμπαν".
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν επίσης ότι το μαγνητικό πεδίο γύρω απο τις Μαύρες τρύπες μπορεί  να επιταχύνει τις κοσμικές ακτίνες πράγμα που εξηγεί τις σούπερ ιδιότητες τους. Μεταξύ άλλων δήλωσε πως: "Τώρα έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε τις βίαιες διαδικασίες που λαμβάνουν μέρος σε γειτονικούς γαλαξίες, μελετώντας εκτενέστερα την συμπεριφορά τους θα μαθαίνουμε νέα στοιχεία και περισσότερα για την εξέλιξη του Σύμπαντος και φυσικά του ανθρώπου".


ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ:  Μήπως η έμμονη ιδέα των αρχαίων  να λατρεύουν το ΦΩΣ  ( κοσμικές ακτίνεςπλέονως Θεϊκό είχε την λογική του;;;; Αφού κάθε εκπομπή Κοσμικών Ακτίνων σηματοδοτούσε και έναν νέο κύκλο εξέλιξης.


ΠΗΓΗhttp://worldjudge2012.blogspot.gr
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα