Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

Μια νέα έκθεση της ΝΑΣΑ προειδοποιεί πως ο πλανήτης μας θα πληγεί απο Ηλιακές καταιγίδες το 2012. Κάθε 11 χρόνια ο Ήλιος αλλάζει τους μαγνητικούς του πόλους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστιες εκρήξεις με φλόγες  που στην συνέχεια πλήτουν τους πλανήτες και φυσικά την Γη...



Η ΝΑΣΑ προειδοποιεί πως ίσως έχουμε πρόβλημα στις τηλεπικοινωνίες,  και   τους σταθμούς ενέργειας.

  Ο Μιτσιο Κακου  (MICHIO KAKU) ένας διάσημος επιστήμονας, αστροφυσικός, συγγραφέας και  παρουσιαστής, υποστηρίζει πως πιθανόν  αυτή η ηλιακή καταιγίδα, να είναι το μεγαλύτερο "τσουναμι" ηλιακών εκρήξεων και ραδιενέργειας που θα χτυπήσει τον πλανήτη μας με ιδιαίτερα καταστρεπτικές συνέπειες, όχι στο ανθρώπινο είδος μα στους σταθμούς ενέργειας και οποιασδήποτε υπάρχων τεχνολογίας με ολέθρια αποτελέσματα.
Το σενάριο μιας ενδεχόμενης παύσης των σταθμών ενέργειας, θα δημιουργήσει ένα μπαράζ αρνητικών συνεπειών σε νοσοκομεία, μεταφορές, τηλεπικοινωνίες, στα ΜΜΕ, σε υπηρεσίες, στο διαδίκτυο  και σε δορυφορικά συστήματα. Ενώ το ενδεχόμενο να χαθούν τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε ψηφιακή μορφή είναι κάτι παραπάνω απο πιθανό!  Σε περίπτωση δε που οι βλάβες είναι ανεπανόρθωτες ίσως αυτό μας στείλει 100 χρόνια πίσω, ενώ οι βιομηχανίες και οι σταθμοί παραγωγής πρώτων υλών  θα πάψουν να λειτουργούν δημιουργώντας άλλα μπαράζ αρνητικών συνεπειών όπως η παραγωγή και διάθεση αγαθών.



Να μην ξεχάσουμε πως οι φωτιές στην Μόσχα δημιούργησαν στην συνέχεια τεράστιο πρόβλημα στην προσφορά του σίτου και έφεραν μια μίνι παγκόσμια διατροφική κρίση, τώρα αν φανταζόμασταν τα παραπάνω σενάρια πολλαπλάσια συγκριτικά με αυτό τότε ίσως αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε για το τι πρόκειται να ακολουθήσει αν πραγματοποιηθούν.




Η ΝΑΣΑ πάντως προειδοποίησε, ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟ 2012,  εμείς ας ασχοληθούμε με κάτι καλύτερο, διότι  η αποβλάκωση που μας προσφέρουν τα Ελληνικά ΜΜΕ πάντοτε νικά τα πάντα!






                                                                ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα