Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ανθίσανε! Βοήθησέ τα να μεγαλώσουν


Θες να πάρεις μέρος σε μια δράση της Greenpeace;

Ανθίσανε! Βοήθησέ τα να μεγαλώσουν

Πριν δύο εβδομάδες εκατοντάδες καταναλωτές ξεκίνησαν να φυτεύουν τη λύση στα μεταλλαγμένα!
Μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, μάζεψαν τα απαραίτητα χρήματα για να σπείρουμε ένα χωράφι με κτηνοτροφικά κουκιά που θα γίνουν ελληνική ζωοτροφή

Και έτσι αποδείξαμε στις εταιρείες ότι το μόνο που χρειάζεται για να επενδύσεις στη χώρα σου και στις ελληνικές ζωοτροφές χωρίς μεταλλαγμένα, είναι θέληση!
Μετά τη σπορά, επισκεφθήκαμε τον Γιώργο, έναν αγρότη στη Βάγια Βοιωτίας που έχει ήδη σπείρει άλλα 80 στρέμματα με κουκιά, γιατί είναι μία συμφέρουσα καλλιέργεια, που δεν χρειάζεται λίπασμα και πότισμα. Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι τα ντόπια κτηνοτροφικά κουκιά είναι ιδανικά για το έδαφος και τις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας.
Η λύση στα μεταλλαγμένα έχει αρχίσει να ανθίζει στην ελληνική γη και θέλουμε και τη δική σου βοήθεια για να συνεχίσουμε!
Επόμενος στόχος: να μαζέψουμε 10.000 ευρώ , για να βρούμε και άλλα χωράφια που θα καλλιεργηθούν με κτηνοτροφικά φυτά την επόμενη καλλιεργητική περίοδο.
Στην ειδική σελίδα μας, διάλεξε το ποσό που μπορείς να προσφέρεις. Είτε μικρό είτε μεγάλο, να ξέρεις ότι είναι εξίσου σημαντικό. Γιατί αυτή η εκστρατεία μπορεί να συνεχίσει μόνο και με τη δική σου βοήθεια.
Βάλε και εσύ ένα κουκί!


Αλέκος Χρυσόπουλος

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα