Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Προφυλακτικά: η Εξέλιξη, Προφυλακτικά που αυτο-διαλύονται


Condoms Contraceptives
Πριν από λίγες μέρες ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά του Aids. Μία σχετική ερώτηση είναι: Μπορούν να εξελιχθούν τα προφυλακτικά;
Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Washington απαντούν πως μπορούν, δημιουργώντας ένα είδους προφυλακτικό ειδικά σχεδιασμένο για τις γυναίκες. Πρακτικά, κάνει ό,τι και το κοινό προφυλακτικό, προστατεύει από τον ιό του AIDS και από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.


Το υλικό που ανέπτυξαν οι επιστήμονες είναι ένα είδος υφάσματος με τη βοήθεια ηλεκτρικού πεδίου το οποίο μπορεί να πάρει εύκολα πολλά σχήματα. Στη συνέχεια μπορεί να εισέλθει κατευθείαν μέσα στο σώμα και δρα σαν την “επένδυση” που προσφέρουν οι κολπικοί δακτύλιοι, όντας πολύ πιο δακριτικό.
Επιπλέον, αυτό-διαλύεται στο γυναικείο σώμα, απελευθερώνοντας προληπτικά φάρμακα. Έτσι, οι γυναίκες μπορούν να έχουν αυτές τον έλεγχο και να κάνουν μόνες τους τις “αναπαραγωγικές” επιλογές τους, φτηνά.
Υπάρχουν ίνες που διαλύονται γρηγορότερα και άλλες που διαλύονται με πιο βραδείς ρυθμούς, ανάλογα με το τι ζητείται κάθε φορά. Τα πειράματα συνεχίζονται για επιπρόσθετη άμυνα και κατά άλλων Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων και ποιος ξέρει αν θα δούμε κάτι τέτοιο στο μέλλον στα ράφια των super market…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα