Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ...Η Μετατόπιση του ΄Αξονα της Γης - Ο σχεδιασμός του νέου χάρτη

Το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε

Ωροσκόπιο πρώτης πιθανής ημερομηνίας μετατόπισης του άξονα της Γης, 6-2-2002
Ωροσκόπιο δεύτερης πιθανής ημερομηνίας μετατόπισης του άξονα της Γης, 24-10-2029

Ο χάρτης του κόσμου θα είναι διαφορετικός στο μέλλον, γιατί ο ανασχηματισμός των πόλων θα γίνει μετά από αρκετές εκατοντάδες χρόνια. Θα είναι κάτι που θα γίνει σταδιακά. Αλλά από την άλλη, τι είναι μερικές εκατοντάδες χρόνια στην ιστορία του πλανήτη;
Η μετατόπιση του άξονα της γης θα συμβεί οπωσδήποτε, γιατί είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Στο εύλογο ερώτημα αν υπάρχει κάτι να κάνουν οι άνθρωποι προληπτικά, η απάντηση θα ήταν να μεταφέρουν το σύνολο της γνώσης τους πάνω στην εξερεύνηση του διαστήματος σε βορειο-δυτικές περιοχές της γης που είναι ασφαλέστερες.
Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει το πνεύμα αυτού του πλανήτη. Ο πλανήτης επαναστατεί και σείεται, βλέπουμε σεισμούς και παλιρροϊκά κύματα να επηρεάζουν τον στρατό του και να τον γονατίζουν όταν παρασύρεται σαν φτερό από έναν τυφώνα ή έναν ανεμοστρόβιλο. Όλα θα συμβούν πολύ γρήγορα.


Την άνοιξη του 1989 ο πρώτος τόμος αυτού του έργου βρισκόταν στο τυπογραφείο. Οι άνθρωποι εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον χάρτη που είχε δείξει ο Νοστράδαμος στον αγωγό, ο οποίος έπαιρνε την υπαγόρευση, και αναρωτιόντουσαν πώς θα έμοιαζε η Αμερική και ο υπόλοιπος κόσμος μετά τη μετακίνηση της γης, ώστε να δούμε την πραγματική διαμόρφωση του κόσμου στο μέλλον.
Ο Νοστράδαμος είπε πως περίμενε τις ερωτήσεις μας και έδειξε μια μεγάλη υδρόγειο σφαίρα που βρισκόταν στο διπλανό τραπέζι και μας έδωσε να καταλάβουμε πως θα μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει για να μεταβιβάσει τις πληροφορίες στο μυαλό του αγωγού. Κατά τη γνώμη του ο αγωγός δεν θα είχε πρόβλημα να σχεδιάσει τις περιοχές στους κενούς χάρτες που είχε μπροστά του καθώς τις έδειχνε στη σφαίρα. Έτσι προέκυψαν οι χάρτες που παρουσιάζονται στις επόμενες ενότητες αυτού του κεφαλαίου.
Ο Νοστράδαμος είπε επίσης: «θέλω να επισημάνω ότι και τώρα που σας μιλώ (1989), η κατάσταση στη γη είναι ιδιαίτερα εύθραυστη΄ έχετε όλη την τεχνολογία αλλά και την απαραίτητη νοοτροπία να την καταστρέψετε ανά πάσα στιγμή. Ιδιαίτερα η απώλεια των δέντρων και η τοξικότητα της ατμόσφαιρας καταστρέφει την ισορροπία της σε σχεδόν μη αναστρέψιμο επίπεδο. Χωρίς τα δέντρα, οι άνεμοι είναι ιδιαίτερα ισχυροί, γεγονός που προκαλεί διάβρωση, που με τη σειρά της προκαλεί μετατοπίσεις βάρους κι αυτό φέρνει ατμοσφαιρική αστάθεια και διακυμάνσεις. Προς την κατεύθυνση της ειρήνης ήρθα να συμβάλλω κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι γήινοι και μετα-γήινοι άνθρωποι αυτή την ταραγμένη εποχή».

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Ταύρο, ο Δίας στον Υδροχόο
Ο ΄Αρης στον Τοξότη, η 6η Φεβρουαρίου φέρνει θάνατο.
Αυτοί της Ταρνταίν έκαναν κακό στο Μπροζ,
ώστε ο βάρβαρος αρχηγός τους θα πεθάνει στο Ποντερόσο (VIII-49)

Η μετατόπιση του άξονα θα συμβεί μέσα στον 21ο αιώνα, κατά τη στιγμή που περιγράφεται αστρολογικά στο τετράστιχο. Τότε, θα παρατηρηθεί μία μαζική αποδημία ψυχών από τον πλανήτη Γη . Ο Αντίχριστος θα βρίσκεται ακόμα στην εξουσία, αλλά τότε θα πεθάνει κατά τη διάρκεια των καταστροφών, όπως και πολλοί οπαδοί του. Από τη μετατόπιση θα δημιουργηθεί τεράστιο παλιρροϊκό κύμα. Σύμφωνα με αυτές τις αστρολογικές θέσεις που έδωσε ο Νοστράδαμος, καταστρώθηκαν δύο ξεχωριστά ωροσκόπια, τα οποία παρουσιάζουν δύο διαφορετικές ημερομηνίες μετατόπισης του άξονα της Γης. Από αυτές, εκείνη της 6 Φεβρουαρίου 2002 έχει παρέλθει, ωστόσο παρουσιάζουμε και αυτό το ωροσκόπιο εδώ.

Η νέα αυτοκρατορία σε απόγνωση
θα αλλάξει από το βόρειο πόλο΄
Από τη Σικελία θα έρθουν τόσα δεινά
που θα ενοχλήσουν την επιχείρηση των υποτελών του Φιλίππου. (VIII-81)

Η «νέα αυτοκρατορία» αναφέρεται σε όλες τις ηπείρους του βορείου ημισφαιρίου που θα υποστούν σοβαρές αλλαγές ακόμα και πριν από τη μετατόπιση. Η «απόγνωση» αφορά την οικονομική τους κατάσταση, η οποία θα επιδεινωθεί από τις τεράστιες πλημμύρες λιμνών, ποταμών και ωκεανών που θα προκαλέσει το λιώσιμο του πάγου του βόρειου πόλου. Το νότιο ημισφαίριο επηρεάζεται λιγότερο, αλλά υφίσταται κι αυτό αρκετές αλλαγές. Ο «Φίλιππος» είναι ένας ηγέτης που θα προσπαθήσει να ενώσει τον κόσμο κάτω από μία κυβέρνηση, καθώς ο έλεγχος του πλούτου και το νομισματικό σύστημα δεν θα έχουν πλέον κανένα αντίκρισμα.


Στους χάρτες αυτούς οι παράλληλες γραμμές δείχνουν τις σημερινές θάλασσες. Οι περιοχές που έχουν σχεδιαστεί με λευκό εικονίζουν τη σημερινή ξηρά. Οι περιοχές με μαύρο χρώμα είναι εκείνες που θα παραμείνουν πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας μετά τη μετατόπιση του άξονα. Στους χάρτες δεν συμπεριλαμβάνεται η Αυστραλία, διότι δεν θα γίνουν σημαντικές αλλαγές εκεί όσον αφορά στο χάρτη της. Επίσης, η Νέα Ζηλανδία δεν πρόκειται να αλλάξει, παρά μόνον ο χάρτης του βυθού που βρίσκεται μεταξύ αυτής και της Αυστραλίας. Η μόνη χώρα που θα μεγαλώσει, αναφέρει ο Νοστράδαμος, είναι η σημερινή Ισλανδία.
Με τον καιρό οι πάγοι θα αρχίσουν να σχηματίζονται και πάλι σε καινούργιες τοποθεσίες, και η στάθμη του νερού θα πέσει. Οι χάρτες που έχουν σχεδιαστεί, δείχνουν τον κόσμο με τους πάγους λιωμένους. Όταν αρχικά οι πόλοι μετακινηθούν, η γη θα αναταραχθεί μέχρι όλα να ταχτοποιηθούν. Έτσι, λέει ο Νοστράδαμος, είναι δύσκολο να καθορίσει κανείς που θα καταλήξουν οι πόλοι.
Όπως θα δούμε στις ενότητες που ακολουθούν σε αυτό το κεφάλαιο, σε αρκετές περιπτώσεις, όπως αυτή της Ελλάδας και της Ιταλίας, υπάρχει διάσταση ανάμεσα στα λόγια του Νοστράδαμος και στους χάρτες που σχεδιάστηκαν για να δείξουν τη Γη μετά τη μετατόπιση του άξονα.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα