Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Οι Αύρες Των Ανθρώπων Και Ο Τρόπος Που Αλληλεπιδρούν Μεταξύ Τους


 Πρόλογος
Ένα από τα σώματα του ανθρώπου είναι το ενεργειακό. Δημιουργείται από το μεταβολισμό ένα πεδίο γύρω από το σώμα ενεργειακό που εκφράζεται σε δονήσεις. Οι δονήσεις μετριούνται με την συχνότητα με την οπία αυτή η αύρα κινείται. Ξεκινώντας απ΄ το κατώτερο επίπεδο αύρας το κόκκινο φτάνουμε στο ανώτερο που είναι το λευκό. Το λευκό επίπεδο έχει τρία υποεπίπεδα, το λευκό, πιο πάνω το ασημί και πιο πάνω το χρυσό.
Λένε πως ο Ιησούς ο εσταυρωμένος είχε χρυσή αύρα. Άνθρωποι με αύρα σε αυτά τα επίπεδα του λευκού είναι χαρισματικοί και πολλές φορές μπορεί να κάνουν πράγματα που άλλοι θα τα ονομάζανε θαύματα. Ακόμα και άτομα με μωβ αύρα θεωρούνται ιδιαίτερα πνευματικά. Να σημειώσω εδώ ότι το μωβ χρώμα είναι αμέσως πριν το λευκό. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ινστιτούτα τα οποία μπορούν να φωτογραφίσουν την δικιά σου αύρα μέσω κάποιων ηλεκτρονικών μηχανημάτων. Ας κάνω τώρα μια μικρή αναφορά στο θέμα μας. Οι αύρες έχουν ένα εύρος και αλλιλεπιδρά η μία με την άλλη είτε αλλάζοντας της χρώμα είτε φωτεινότητα αλλά θα αναφερθώ πιο λεπτομερώς σε αυτό στα επόμενα κεφάλαια. Καταλήγοντας θα πω πως η αύρα είναι η εικόνα της ψυχής. Δηλαδή κάτι που αντικατοπρίζει τη ψυχή μας και μπορούμε να το δούμε μέσω μηχανημάτων. Θα πω επίσης πως η αύρα δεν είναι η ψυχή όπως πολλοί πιστεύουν αλλά η ενέργεια της σάρκας με τον χρωματισμό που της δίνει το πνεύμα, η ψυχή, το αστρικό μας σώμα.
                                  
Οι μεταβολές των χρωματισμών
Πολλοί υποστηρίζουν πως ο χρωματισμός που έχει η αύρα ενός ανθρώπου παραμένει πάντα ο ίδιος. Βέβαια εκείνοι θα παραδεχτούν οτι περιφερειακά οι χρωματισμοί μπορούνε να αλλάξουν. Λέμε γενικώς πως υπάρχει το βασικό χρώμα και περιφερειακά μπορούμε να αλλάζουμε χρωματισμούς. Δεν θα διαφωνήσω βάζοντας μόνο μία εξαίρεση των ανθρώπων με λευκή αύρα όπου μπορούν να πάρουν ότι χρωματισμό θελήσουν. Τώρα να πούμε ότι οι χρωματισμοί αλλάζουν ανάλογα με τα συναισθήματα που μας διακατέχουν. Μπορεί μόνοι μας σκεπτόμενοι κάτι, ένα γεγονός για παράδειγμα να αλλάξουμε χρωματισμούς. Ανάμεσα σε κόσμο ή σε μια παρέα ανταλλάζουμε συναισθήματα και αν μπορούσαμε να δούμε αλλάζουνε οι χρωματισμοί διαρκώς ανάλογα με τους παραβρισκόμενους ή το θέμα της συζήτησης. Πιστεύω πάντως κάπως αυθαίρετα πως μπορούν να αλλάξουν ακόμα και οι δονήσεις του βασικού χρώματος της αύρας μετά από καιρό ή με τον κατάλληλο σύντροφο. Γενικότερα η αύρα είναι ένα ενεργειακό πεδίο το οποίο προέρχεται από τον μεταβολισμό, απελευθερώνεται σταδιακά μετά τον θάνατο του ανθρώπου. Επηρεάζεται από τα συναισθήματα. Αποτελεί την εικόνα του συναισθηματικού και ψυχικού μας κόσμου.
Τα αυρικά βαμπίρ
Η αύρα των ανθρώπων έχει κάποια φωτεινότητα. Ένας υγιής φυσιολογικός άνθρωπος έχει τέτοια αύρα που τα χρώματα φαίνονται καθαρά. Ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος και κουρασμένος ή άρρωστος έχει αύρα σκοτεινή έτσι ώστε αλλοιώνοται και οι χρωματισμοί της αύρας. Ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να γίνει αυτό που λέμε αυρικό βαμπίρ. Δηλαδή ρουφάει φωτεινότητα από ανθρώπους που είναι γύρω του. Επίσης άνθρωποι δυστυχείς, στεναχωρημένοι που κλαίνε μπορούν να μετατραπούν σε αυρικά βαμπίρ, δηλαδή να αρχίσουν να αντλούν ενέργεια ή καλύτερα φωτεινότητα από τους γύρω τους. Αυτό γίνεται αισθητό στους ανθρώπους γύρω καθώς νιώθουν ξαφνικά κουρασμένοι ή αγχωμένοι και όλο αυτό το φαινόμενο είναι κάτι που δεν πρέπει να θεωρείται αμελητέο. Ένα αυρικό βαμπίρ μπορεί να μη συνειδητοποιεί την πράξη του ή εάν έχει αυτή την αυτογνωσία και επίγνωση είναι σε θέση να σταματήσει να αντλεί ενέργεια από άλλους και να παραμείνει στην κατάσταση που βρίσκεται, όποια και αν είναι αυτή. Κλείνοντας θα πω πως ένα αυρικό βαμπίρ δεν χρειάζεται να μας αγγίζει για να αντλεί ενέργεια, αρκεί να παραβρίσκεται στον χώρο και η πράξη τελείται.

 

Οι άνθρωποι με λευκή αύρα
Κάποιοι ιδιαίτεροι άνθρωποι με πολλά πνευματικά και φυσικά χαρίσματα είναι αυτοί που έχουν λευκή αύρα. Φανταστείτε πως ο Ιησούς Χριστός που τελούσε θαύματα, ανέστενε νεκρούς και περπατούσε πάνω στο νερό άνηκε στην ανώτερη κατηγορία των ατόμων με λευκή αύρα, τη χρυσή. Άνθρωποι με τέτοιου είδους αύρα λένε στατιστικές γεννιούνται μία φορά κάθε χίλια χρόνια. Άνθρωποι όμως με λευκή αύρα στο πρώτο και το δεύτερο επίπεδο γεννιούνται όλο και πιο συχνά Μετά τους ίντιγκο είναι οι άνθρωποι με λευκή αύρα όπου και αυτοί είναι ίντιγκο στην ανώτερη όμως κατηγορία που θα μπορούσαν να είναι. Είναι κάποιες φορές ικανοί να διαβάζουν τη σκέψη του άλλου χωρίς προηγούμενη εξάσκηση ή να νιώθουν γεγονότα που έγιναν σε κάποιο χώρο. Οι αισθήσεις εκτείνονται στον αιθέρα και μπορούν εάν συνειδητοποιήσουν τη δύναμή τους να γίνουν μικροί ανθρωπόμορφοι θεοί. Έχουν πολλές φορές διαίσθηση ή προαισθήματα ή ακόμα ακόμα μπορεί να προβλέψουν το μέλλον πηγαία και ανεπηρέαστα. Ειδικά τα άτομα με ασημί και χρυσή αύρα έχουν υπερβολική δύναμη, μπορούν να κουνήσουν βουνά που λέει ο λόγος. Ένα θα πω. Η τηλεπάθεια είναι για τους λευκούς κάτι εφικτό. Η τηλεκίνηση όμως είναι εφικτή γι’ αυτούς με ασημί και χρυσή αύρα. Είναι ικανοί ακόμη και να τηλεμεταφερθούν. Αυτό το κεφάλαιο μιλάει για πράγματα μαγικά και εξωπραγματικά. Εάν δεν τα καταλαβαίνεις καλύτερα ξέχασέ τα.
Επίλογος
Στους ανθρώπους οι αύρες ποικίλουν. Συναντάμε δηλαδή ανθρώπους με ότι χρώμα μπορεί να υπάρχει στο αυρικό χρωματικό φάσμα. Υπάρχουν άνθρωποι με κόκκινη αύρα, με κίτρινη, πράσινη, μπλε ακόμα και λευκό. Αυτή τη στιγμή ο μέσος όρος χρώματος αύρας είναι το κόκκινο που είναι το κατώτερο στη βαθμίδα χρώματος αύρας. Επίσης έχουμε τα παιδιά ίντιγκο που είναι από μπλε και πάνω και αποτελούν τη στρατιά των ανθρώπων νέου είδους που αναδύεται. Τέλος οι άνθρωποι με λευκή αύρα εφόσον ειδικά συνειδητοποιήσουν τη δύναμή τους αποτελούν τους οδηγούς, αρχηγούς του νέου είδους και ο θεός φροντίζει γι’ αυτούς ή καμιά φορά τους δοκιμάζει. Κλείνοντας θα πω πως κανένας δεν είναι ίδιος και πως ότι αύρα και να έχεις είσαι μοναδικός, ξεχωριστός και αγαπητός για τους ανθρώπους που είναι γύρω σου. Και γι’ αυτούς πάντα θα είσαι ο ένας και ο μοναδικός.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα