Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Σε περίπτωση που - και αν - έρθει το τέλος του κόσμου σήμερα..:-)


     Σε περίπτωση που έρθει το τέλος του κόσμου σήμερα, ας αποχαιρετίσουμε τον πλανήτη μας με ανάλογη μουσική.

     Ας ρίξουμε και λίγο αλάτι με κάποιες επισημάνσεις. Τι τα θέλατε μωρέ τόσα άδικα και εντελώς ανέφικτα οικονομικά μέτρα? Αφού καταστρεφόμαστε σαν ζωή όπως την ξέραμε..
     Αφήσατε τα παιδιά πεινασμένα, τον κόσμο χωρίς δουλειά, χωρίς ελπίδα, χωρίς λεφτά. Τους ηλικιωμένους να πεθαίνουν. Τους ΑΜΕΑ ανήμπορους. Και όλους ζήτουλες και να κρυώνουν μες τον χειμώνα..
     Κρατήσατε τα οφίτσιά σας και τα φυλάξατε μέχρι τέλους ως κόρη οφθαλμού. Τόσες χιλιάδες ο μισθός, άλλα τόσα τα extra επιδόματα αλλά εσείς ζούσατε από τα.. έξοδα παράστασης που ήταν κι άλλα τόσα...
     Θα πρότεινα σε ποιο θυλάκιο να τα βάλετε τα λεφτά που πέρνατε μέχρι σήμερα, αλλά ένεκα η καταστροφή που μας περιμένει, τη γλιτώσατε. Θα συμπλήρωνα και τι να κάνετε την αύξηση της ήδη υπέρογκα κοστολογημένης στον κόσμο ΔΕΗ αλλά θα μας προλάβει μέχρι τότε το τέλος του κόσμου.
     Ας απολαύσουμε τις τελευταίες μας στιγμές με ανάλογη μουσική και σε περίπτωση που μεταφερθούμε για κάποιο λόγο σε κάποιον άλλο κόσμο, παράλληλο ή τεμνόμενο με τον δικό μας, να θυμάστε πως πρέπει να σέβεστε στο μέλλον περισσότερο τους συνανθρώπους σας, γιατί μπορεί κι εκεί που θα πάμε να μας βρει και άλλη καταστροφή αν επιδείξετε και πάλι τέτοια απαξιοσύνη για τον συνάνθρωπό σας.
     Θα ήθελα να παραμείνω λίγο να απολαμβάνω να σας καταπίνει η Γη, αλλά δε θα θελα να είστε το τελευταίο πράγμα που θα δω λίγο πριν το τέλος. Ούτε καν αυτό που θα ακούσω.
     Σε περίπτωση λοιπόν που έρθει το τέλος του κόσμου σήμερα, θα ήθελα να βλέπω και να ακούω κάτι τέτοιο...Smile
Καλημέρα..Smile


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα