Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Δέκα Σημάδια ότι Είσαι ο Σωτήρας Μας !


Αναρτήθηκε από  

Μια και σήμερα φθάσαμε αισίως την μέρα που ξημέρωσε 12/12/12, θα θέλαμε να βοηθήσουμε όλους εσάς εκεί έξω να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας ρόλο. Γιατί πώς να το κάνουμε, έρχεται και το 21/12/12 και ακόμα δεν έχει βρεθεί ο υποψήφιος σωτήρας μας. Μεταξύ μας, όλα τα βιογραφικά των υποψήφιων σωτήρων μας που λάβαμε ήταν σκέτη απογοήτευση, αν και χθες είχα διαβεβαίωση από έγκριτες πηγές ότι η σοκολάτα, το κρασί και το κάπνισμα θα επιτρέπονται, αλλά με μέτρο στην 5η διάσταση. Με μέτρο είπαμε, γιατί αν μετά από 26,000 χρόνια εσείς ξανα-εξακολουθήσετε να μαϊμουδίζετε, ξέρετε τι φταίει!

Παρόλο αυτά, επειδή ο σωτήρας μας μπορεί να είσαι εσύ και να μην το ξέρεις, ιδού τα 10 σημάδια που θα σε κάνουμε να το πιστέψεις για να μας πείσεις και εμάς μετά. Μπορεί να αισθάνεσαι σαν ένα συνηθισμένο άτομο, αλλά ίσως να είσαι πολύ ιδιαίτερος.
Κάνε το τεστ και αν τα πέτυχες όλα τότε στείλε μας κατεπείγον μήνυμα στο sosimo@sothikes.com γιατί από τους επίσημους σωτήρες Ανδρομέδιους, Πλειάδιους, ΕΛ, ΜΕΛΛ, ΚΟΥΝΕΛ, ΖΟΥΠΥ κλπ απογοητευτήκαμε οικτρά, όπως και από τους ήδη υπάρχοντες σωτήρες, Χριστό-Γιαχβέ, Τόσο-Όσο, Σαηεντολόγους, Παγωνοκοκορόφτερους, Εωσφορικούς και λοιπούς παπαρολόγους.
Μόνο ο Κθούλου έστειλε σοβαρό βιογραφικό, το γνωστό ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΘΟΥΛΟΥ, αλλά κι αυτός ζητούσε να τον σώσουμε εμείς, αντί να μας σώσει αυτός, τι κατάντια ! Αυτά παθαίνει όποιος συναναστρέφεται με ανθρώπους και προσπαθεί να τους ελέγξει, δεν ξέρει ποτέ, από που θα του ‘ρθει, τον κακόμοιρο τον λυπήθηκα, έτσι όπως μας καλούσε εκλιπαρώντας να τον σώσουμε από τους μυημένους του.  Στρέφουμε λοιπόν τις ελπίδες μας για σώσιμο, στον απλό άνθρωπο, μιας κι ο χρόνος τελειώνει.
1.Εχεις μήπως περίεργα όνειρα κάθε νύχτα; Εδώ δεν μιλάμε για όνειρα όπως το να είσαι γυμνός μέσα στο πλήθος ή να είσαι χειριστής ενός μηχανήματος που οι οδηγίες του είναι σε μία γλώσσα που δεν καταλαβαίνεις. Μιλάμε για όνειρα που είναι και περίεργα, αλλά και συμβολικά, όπως το να βλέπεις πχ. εκατομμύρια σκόρδα που όλα έχουν κάποιο περίεργο σύμβολο πάνω να σε κυνηγούν, κουνέλια που πετάνε, δέντρα που στα κλαδιά τους φυτρώνουν καραμέλες και συμπαθητικοί κύριοι με άσπρες γενειάδες είναι σίγουρα σημάδια για το πόσο σωτήρας είσαι.
2.Είσαι ένας Αστός-ΕρημίτηςΘεωρείς ότι κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει; Νιώθεις το πνεύμα σου να μην ηρεμεί ποτέ; Μήπως όλες οι προσπάθειες που έκανες για να γίνεις αρεστός στον κύκλο σου γύρισαν πίσω σαν μπούμερανγκ; Μήπως οι γονείς σου είναι τόσο συνηθισμένοι και πεζοί που σου περνάει από το μυαλό ότι δεν είναι οι πραγματικοί σου γονείς που σε έφεραν σε αυτόν τον μάταιο τούτο κόσμο; Είναι από τα βασικά σημάδια ενός Σωτήρα.
3. Σε πλησιάζουν άγνωστοι άνθρωποι; Θυμήσου όλες εκείνες τις φορές που κάποιος σε έχει πλησιάσει (όχι για να σου φάει το κουλούρι), που σε δείχνει με το δάκτυλο, που σου λέει κάτι ακατάληπτο και μετά φεύγει (όχι επειδή έχεις να κάνεις κάνα μήνα μπάνιο). Μήπως σε παρακολουθούν κάποιοι που φαίνεται ότι ξέρουν πράγματα για σένα και δεν είναι φίλοι σου στο Facebook; Μήπως τυχαίοι άνθρωποι σου εξηγούν άσχετα πράγματα, που όμως για εσένα σου αποκαλύπτουν το νόημα του κόσμου;
4. Βλέπεις τους σωσίες σου στο δρόμο; Μήπως σου έχουν πει ή έχεις συναντήσει τον σωσία σου ή τον κλώνο σου όταν επιστρέφεις στο σπίτι από τη δουλειά; Μέτρησε πόσες φορές έγινε αυτό, και μετά διαίρεσε τον αριθμό με τον αριθμό χαστουκιών που έφαγες από το φίλο σου ή φίλη σου που ισχυρίστηκε ότι ο σωσίας-κλώνος σου δεν είχε καθόλου καλή συμπεριφορά απέναντί τους. Ξυπνάς συχνά χωρίς να θυμάσαι πράγματα που άλλοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έκανες την προηγούμενη νύχτα; (εκτός αν έχεις κατεβάσει τον Βόσπορο, οπότε δεν φταίει ο εξωγήινος σωσίας σου!)
5. Σε φλερτάρει κάποιος/-α που ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα ούτε θα γυρνούσε να σε φτύσει; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε μιλάμε για μεγάλο σημάδι, καθώς οι πεντάμορφοι άνθρωποι έχουν κάτι σαν ραντάρ να ξεχωρίσουν αυτούς που είναι ξεχωριστοί! Όσο πιο πολύ στο μεταξύ κάποιος είναι «άπιαστο όνειρο για σένα» τόσο πιο σίγουρος/-η να είσαι ότι είσαι στο σωστό δρόμο και σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να φαίνονται οι υπερ-ικανότητές σου! Μην ανησυχείς αν δεν τις βλέπεις ακόμα, ή αν το πολυπόθητο άτομο για σένα δεν σου ρίχνει ούτε βλέφαρο και φτύνει τον κόρφο του όποτε σε βλέπει. Μάλλον είναι γιατί φοβούνται να αφεθούν την ακαταμάχητη σωτηριολογική έλξη σου!
6. Ασπρόμαυρα πορτραίτα από το παρελθόν σου μοιάζουν; Μήπως σου έχουν δείξει ή έχεις δει και εσύ μία παλιά φωτογραφία ή σκίτσο κάποιου που έζησε 100 χρόνια και βάλε πριν από σένα και είστε φτυστοί; Για κοίταξε καλύτερα…μήπως αν αυτό το πρόσωπο αν έβαφε τα μαλλιά του, κουρευόταν και έκανε ένα botox τότε θα ήταν φτυστός η αφεντομουτσουνάρα σου; Για προσπάθησε λίγο ακόμα να του μοιάσεις, αλλά με προσοχή…μη σουφρώνεις τα φρύδια σου γιατί σε βλέπω για θεραπείες με υαλουργικό οξύ.
7. Ακούς περίεργες φωνές και βλέπεις περίεργα πράγματα; Ακούς ή βλέπεις πράγματα που νομίζεις ότι υπάρχουν και δεν τα βλέπει ή ακούει κανείς άλλος; Μήπως με την άκρη του ματιού σου πιάνεις αστραπές και φωτάκια (όχι του μπαλκονιού του γείτονα απέναντι που το έχει μετατρέψει σε καρναβαλο-χριστουγεννιάτικο χωριό); Μήπως για δευτερόλεπτα βλέπεις τις κουρτίνες στο σαλόνι σου σαν τη κουρτίνα στο μπάνιο σου (και πάλι χωρίς να έχεις καταπιεί το Βόσπορο) και όταν την τραβήξεις βλέπεις τον εφιάλτη της υγρασίας να σε κοιτάει κατάματα;
Αρκετά σοβαρά γίνονται τα πράγματα όταν βλέπεις στο φως της μέρας ανθρώπους που κανείς δεν μπορεί να δει, που προσπαθούν να σου μιλήσουν, αλλά ακούγονται λες και έχουν δυσλεξία. (ακόμα πιο σοβαρά γίνονται όταν τα πρόσωπα αυτά μοιάζουν με το καστ των ηθοποιών από αυτή την ταινία που την παίζουν κάθε Πάσχα….όλο την ξεχνάω πώς την λένε!) Αν αρχίσεις δε και βλέπεις και ανθρώπους με κέρατα και ουρές τότε τα πράγματα παρασοβαρεύουν.
8. Μήπως η τεχνολογία σου «κάνει παιχνίδια» τελευταία; Μήπως το αυτοκίνητο—που λες να ξεφορτωθείς εδώ και 30 χρόνια—αρχίσει το ραδιόφωνό του να παίζει περίεργα πράγματα και να βγάζει περίεργους ήχους; Μήπως για να ανοίξει η τηλεόρασή σου πρέπει να ανοιγοκλείνεις με υπομονή και καρτερικότητα το κουμπάκι 7 φορές ή τόσες φορές όσα τα πολλαπλάσια του 3; Μήπως την ανοίγεις και έχει συνεχώς χιόνια; (τότε μάλλον θες αποκωδικοποιητή…δεν θέλει και πολύ κλικ κλικ).
Μήπως στα βιντεοπαιχνίδια που βλέπεις, οι χαρακτήρες σου μιλούν προσωπικά; Λαμβάνεις περίεργα μηνύματα στο κινητό σου που σου λένε ότι κέρδισες αμύθητες περιουσίες; Το καλύτερο να σου συμβεί βέβαια είναι να βγει σε ολόγραμμα ο Τζορτζ Κλούνει από την πολυκαφετιέρα σου και να σου πει ότι τα εσώρουχά σου βρίσκονται στη βαλίτσα του! Ακόμα καλύτερο να σου συμβεί, είναι να ανοίξεις τη σελίδα του Terra Papers και έχει λιγότερα από 5 άρθρα τη μέρα (πώς το κάνουν αυτό είναι άξιο απορίας). Αν συμβαίνει αυτό, τότε σίγουρα είσαι ένα βήμα πιο κοντά να γίνεις ο σωτήρας μας.
9. Μήπως κάνεις ανεξήγητα πράγματα που μόνο εσύ τα βλέπεις και κανείς άλλος; Αν συμβαίνει αυτό τότε είσαι αγκαλιά με το όνειρο! Είναι σχεδόν σίγουρο ότι είσαι ο Εκλεκτός, γιατί αν δεν έχεις βρε παιδί μου κάποιες υπερ-ικανότητες τότε τι να το κάνεις; (δεν εννοώ να εξαφανίζεις την πίτσα 5κομμάτια/δευτ.). Έλα τώρα, μιλάμε μεταξύ μας…μήπως έχεις δει και τα χέρια σου να φωσφορίζουν στο σκοτάδι (όχι αν πριν έχεις κάνει βουτιά σε κουραμπιέδες!). Μήπως έχεις ήδη βάλει τη γλώσσα σου στην πρίζα και δεν έχεις πάθει τίποτα; Μην σε πιάνει πανικός αν το μόνο που σου έχει συμβεί είναι μία μικρή ηλεκτροπληξία και τα μαλλιά αφάνα…οι ικανότητές σου θα βελτιωθούν με το χρόνο, αλλά κάνε κάτι γρήγορα γιατί στις 21/12/12 χανόμαστε!
10. Μήπως είσαι ο μοναδικός που θεωρείς ότι πρέπει να εξαφανίσεις από προσώπου Γης συγκεκριμένα πράγματα; Μήπως  οι φωνές που ακούς ή τα όνειρά σου, σου δείχνουν ότι πρέπει να αρχίσεις την κάθαρση, όπως για παράδειγμα να ξεφορτωθείς  την τηλεόρασή σου που για να ανοίξει πρέπει να της τραγουδήσεις τρις «το πουλάκι τσίου;» Μήπως θεωρείς ότι πρέπει να ξεφορτωθείς όλους αυτούς τους σωσίες σου, πριν αναδειχθείς ο πραγματικός Σωτήρας;
Δεν έχει σημασία, αφού εσύ ξέρεις καλά ποιο είναι το πεπρωμένο σου (όχι να φας εν μία νυκτί το γλυκό καρυδάκι που σου έστειλε η μαμά σου φέτος τα Χριστούγεννα. Δεν επιλέγεις να είσαι ο Εκλεκτός, γιατί όντας Εκλεκτός σημαίνει ότι πρέπει να διαλέξεις. Να διαλέξεις ποιο θα είναι το ένδυμά σου, τα παπούτσια σου, το χτένισμά σου για την μέρα της σωτηρίας μας, και πες μας και εμάς για να έχει το «πάρτυ της καταστροφής» ένα θέμα. Μην μας δώσουν κανα λαμέ πασούμι σαν τους πιο σουργελο-ντυμένους της 5ης διάστασης.
Αν αυτά τα τελευταία λόγια μίλησαν μέσα σου, τότε κάνε κάτι γιατί Χανόμαστε!
Η Συντέλεια πλησιάζει και έχουμε ήδη ειδοποιηθει !

Η Τελική Λύση αν δεν βρεθεί Σωτήρας: Φτιάχνεις ένα τύπου οργονίτη μενταγιόν, όπως αυτό στην παραπάνω εικόνα, κάνοντας όλα όσα δεν πρέπει να κάνεις για ένα σωστά φτιαγμένο οργονίτη. δηλ. αφήνεις τις πέτρες να φαίνονται σαν κουμούτσες, κοτσάρεις κι ένα Κθουλάκι, το φοράς κι ελπίζεις να σε εντοπίσει ο μέγας θεός Κθούλου την κατάλληλη στιγμή, να ευαρεστηθεί να σε φάει με την μία, οπότε καθάρισες με το σώσιμο μια κι έξω και δεν απαιτούνται περεταίρω ενέργειες !
… και μην μου πεις πως και με την Συντέλεια θα πεθάνεις έτσι κι αλλιώς. Δεν είναι το ίδιο να σε φάει κοντζάμ μέγας θεός και το ίδιο να πεθάνεις όπως ο λαουτζίκος.  Έχει μια αίγλη, ένα γκλάμουρους … είναι πιο σικ βρε αδελφέ. Εκτός πάλι κι αν θέλεις να πας στην 5η διάσταση με κάθε κόστος, με όποιον ναναι  .. τότε ας είσαι άξιος της μοίρας που διάλεξες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα