Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Άνθρωποι, αθανασία και επεμβάσεις στο DNA



Μήπως κάποιοι, πραγματικά είχαν κατάφεραν να κερδίσουν την σωματική  αθανασία και να ζουν για πάντα στους κύκλους του χρόνου; Αν «κοιτάξουμε» προσεκτικά τα αρχαία αλλά και νεώτερα κείμενα και αναφορές που έφτασαν ως τις μέρες μας αποκαλύπτονται μπρος στα μάτια μας, μια πληθώρα θρύλων, μύθων, παραδόσεων και πληροφοριών που έχουν σχέση με θεούς, ημίθεους, αθάνατους ανθρώπους με μυστηριώδης υπέρ-δυνάμεις  και άλλα πολλά που μας εκπλήσσουν και μας οδηγούν σε μια εποχή που όλα ήταν προσιτά για την ανθρωπότητα.   
Οι 30.000 αθάνατοι 
Από τον Ησίοδο διαβάζουμε: «Γιατί τρεις φορές δέκα χιλιάδες πάνω στην πολύβλαστη τη γη είναι οι αθάνατοι απ΄ τον Δία των θνητών ανθρώπων φύλακες. Αυτοί αγρυπνούνε πάνω από τις δίκες κι΄ από τα΄ άθλια έργα, αόρατοι, παντού τον κόσμο τριγυρνώντας…»,  (Ησίοδ. «Έργα και Ημέρες»,στιχ.252-255). 
 Έτσι λοιπόν σε αυτό το απόσπασμα φαίνεται ολοκάθαρα ότι τριάντα χιλιάδες (30000!!) άνθρωποι είχαν κερδίσει την σωματική αθανασία στην προϊστορία. Ο Ησίοδος αναφέρει ότι ήταν φύλακες και σταλμένοι από τον ίδιο τον Δία για να προΐστανται και να προστατεύουν τους θνητούς, πράγμα απίθανο, γιατί  είναι βέβαιο ότι είναι γραμμένο στο πνεύμα της εποχής που ζούσε ο Ησίοδος. Η νέα θρησκεία των Ολύμπιων είχε εξαπλωθεί και το ιερατείο της που ήταν πανίσχυρο και τιμωρούσε ανελέητα όποιον έγραφε ή έλεγε ή διασάλευε την νέα τάξη που είχαν επιβάλει οι θεοί του Ολύμπου. Τι άλλο θα μπορούσε  να γράψει εκτός από το να εξυμνήσει την νέα τάξη πραγμάτων και να αναφέρει ότι οι αθάνατοι αυτοί ήταν δημιουργήματα του Δία; 
Αλλά πιθανότατα ο Δίας και οι άλλοι «θεοί» κατάφεραν να απενεργοποιήσουν κάτι στον ανθρώπινο οργανισμό που πιθανότατα προσέδιδε την μακροβιότητα  ή ακόμη και την σωματική αθανασία.
Για την συγκεκριμένη αυτή διαγραφή του γονιδίου ή της αλλαγής της εγγραφής που μας έκανε αθάνατους-μακρόβιους, διαβάζουμε από το περιοδικό «Τρίτο Μάτι», (αρ. τεύχ. 104 Ιούνιος 2002) άρθρο του Π. Βουδούρη με τίτλο: «Η Λίζα και ο Ματθαίος», «Ότι τα καρκινικά κύτταρα είναι ουσιαστικά αθάνατα, αλλά και ότι τα υγιή ανθρώπινα κύτταρα είναι και αυτά, δυνάμει αθάνατα! Ότι η επιστήμη έχει σήμερα εντοπίσει τους παράγοντες που παρεμβαίνουν ώστε ο άνθρωπος να αρρωσταίνει και να γερνάει. Και πρόκειται ουσιαστικά για μια επέμβαση στο ανθρώπινο DNA, που έφερε αυτή την ολέθρια αλλαγή. Και μάλιστα μπορούμε με προσέγγιση να υπολογίσουμε πότε έγινε αυτή η επέμβαση. Γιατί έγινε ¨απ΄ έξω ¨ πριν, περίπου, έντεκα χιλιάδες χρόνια!…» έτσι λοιπόν φαίνεται πως ξεκίνησε σιγά-σιγά ο κύκλος της γέννησης και του θανάτου για την ανθρωπότητα. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ €ΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα