Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Κατόπτευση UFO από τον John Lennon!



John Lennon UFO sighting
Ο John Lennon είχε μια UFO κατόπτευση που συνέβη όταν ήταν με την προσωπική του γραμματέα,  May Pang, στην Νέα Υόρκη . Όπως  η May Pang εξιστορεί στο βιβλίο της, το «μεγάλο, κυκλικό αντικείμενο  ερχόταν προς το μέρος μας. Είχε σχήμα κώνου,ήταν πεπλατυσμένο και στην κορυφή του υπήρχε ένα μεγάλο, λαμπρό, κόκκινο φως ... Όταν ήρθε λίγο πιο κοντά, παρατηρήσαμε μια γραμμή από  λευκά φώτα, γύρω από ολόκληρη την περιφέρεια του σκάφους. "


23 Αυγ., 1974 -  Ο John Lennon αναφέρει τη θέαση ενός UFO στη Νέα Υόρκη .Η Παρατήρηση του Λένον πραγματοποιήθηκε όταν ήταν με την προσωπική του γραμματέα, Pang May, στην Νέα Υόρκη , την περίοδο που ο ίδιος και η Yoko Ono είχαν χωρίσει. Αναφέρεται στην εμπειρία που είχε, στο εξώφυλλο του άλμπουμ “Walls And Bridges” , που κυκλοφόρησε το 1974, λέγοντας ότι είδε ένα UFO . Η May Pang αναφέρει στο βιβλίο της, " Loving John "....
John Lennon and May Pang (the second witness along with Lennon).
John Lennon and May Pang (the second witness along with Lennon).

«Είχαμε μόλις παραγγείλει κάποιες πίτσες και επειδή ήταν μια πολύ ζεστή βραδιά, αποφασίσαμε να βγούμε στη βεράντα," υπενθύμισε η Pang."

Δεν υπήρχαν παράθυρα με θέα προς την απέναντι πλευρά του δρόμου, έτσι ο John βγήκε έξω γυμνός, προκειμένου να δροσιστεί από το αεράκι που ερχόταν από τον ποταμό Eat River.

Θυμάμαι ότι ντυνόμουν στο υπνοδωμάτιο  όταν ο John άρχισε να με φωνάζει  να βγω στη βεράντα.


Απάντησα αλλά συνέχισε να ουρλιάζει να τρέξω δίπλα του. Καθώς περπατούσα προς τη βεράντα, το μάτι μου έπιασε το μεγάλο, κυκλικό αντικείμενο να έρχεται προς το μέρος μας. 


Είχε σχήμα κώνου, ήταν πεπλατυσμένο και στην κορυφή του υπήρχε ένα μεγάλο, λαμπρό κόκκινο φως και δεν παλλόταν όπως τα αεροσκάφη που  βλέπαμε  στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ .

 Όταν ήρθε λίγο πιο κοντά, παρατηρήσαμε   μια γραμμή από λευκά φώτα  γύρω από ολόκληρη την περιφέρεια του σκάφους - τα οποία αναβόσβηναν. Υπήρχαν τόσα πολλά από αυτά τα φώτα που παρουσίαζαν ένα εκθαμβωτικό θέαμα .

 Είχε, εκτιμώ, περίπου το μέγεθος ενός τζετ Lear και ήταν τόσο κοντά που αν είχαμε κάτι να ρίξουμε εναντίον του, πιθανότατα θα το είχαμε χτυπήσει αρκετά εύκολα. "

Τελικά το παράξενο αντικείμενο πέρασε από πάνω μας.

" Συχνά ελικόπτερα πετούσαν πάνω από εμάς, αλλά αυτό ήταν τόσο σιωπηλό  και περίπου δεκαεπτά ορόφους πάνω από το επίπεδο του δρόμου.


" Το αντικείμενο πέταξε μακριά, αλλά όταν επέστρεψε αργότερα,
 η ίδια και ο Lennon είχαν φέρει ένα 
τηλεσκόπιο μέσω του οποίου μπόρεσαν να το δουν περισσότερο λεπτομερειακά. "


Το φως που προέρχονταν από το σκάφος ήταν τόσο λαμπρό που δεν μπορούσες να δεις περισσότερες λεπτομέρειες.Πήραμε  μια-δυο φωτογραφίες, αλλά δεν έδειξαν κάτι παραπάνω. "Μία τοπική εφημερίδα δημοσίευσε το περιστατικό και ανάφερε ότι τουλάχιστον άλλα επτά άτομα είχαν δει το UFO .

"Τηλεφωνήσαμε ακόμη και στην αστυνομία, αυτό δείχνει το πόσο  ήμασταν ενθουσιασμένοι, και μας είπαν να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, και ότι και  άλλοι είχαν δει παρόμοιο θέαμα.." Κατά τη διάρκεια της νύκτας, ο Johnn έλεγε, "δεν μπορώ να το πιστέψω ... I Δεν μπορώ να το πιστέψω ... Έχω δει έναν ιπτάμενο δίσκο! "

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα