Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

«Εμείς δεν αρνούμαστε την Ελληνική καταγωγή μας» (Vid)



Ελληνική σημαία σχημάτισαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ, δείχνοντας έτσι την επίγνωσή τους για την ελλληνική καταγωγή της πόλης, και γνωρίζοντας καλά την ιστορία ττης πόλης τους.
«Εμείς δεν αρνούμαστε την καταγωγή μας» έγραφε το πανό που ύψωσαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ, στον αγώνα της Κυριακής με τη Λιλ, κάτω από ένα τεράστιο  coreo με την ελληνική σημαία στο κέντρο της οποίας απεικονιζόταν ένας αρχαίος Έλληνας.
Οι οπαδοί της Μαρσέιγ, υπενθύμισαν με αυτό τον τρόπο, τις ελληνικές ρίζες της Μασσαλίας, που ιδρύθηκε από τους Φωκιείς το 600 π.Χ.
Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, η εντυπωσιακή κίνηση, ήταν μια απάντηση στα όσα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη, στον  αγώνα της Europa League με την Φενέρμπαχτσε, όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ Γάλλων και Τούρκων οπαδών και με πολιτική χροιά.
Βλέπουμε ότι η επιρροή του Ελληνισμού είναι ακόμα έντονη σε περιοχές που έχουν αλλοτριωθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια, δείχνοντας έτσι την απίστευτη δύναμή του, και γιατί πολλόι προσπαθούν να βρουν τρόπους να τον εξαφανίσουν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ €ΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα