Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Αφροδίτη στον Αιγόκερω και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

                            Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο


Στις 9 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου. Στο αυστηρό και συντηρητικό ζώδιο του Κρόνου, η Αφροδίτη μπορεί να μην είναι τόσο ενθουσιώδης και περιπετειώδης όσο ήταν μέχρι τώρα από τον Τοξότη, είναι όμως σταθερή, σοβαρή και πιστή. Περιμένει για να εκδηλώσει τα συναισθήματά της μόνο όταν είναι σίγουρη γι' αυτά και εγγυάται την σταθερότητα που αναζητούν οι περισσότεροι.


Αστρολογικά, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ωστόσο αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την πραγματική ηλικία, όσο με την ωριμότητα που κρύβει ο καθένας μέσα του. Φημίζεται επίσης ότι δημιουργεί σχέσεις με διαφορά ηλικίας και αυτό πράγματι συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Τα νέα ζευγάρια που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο, θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου ή θα διαλυθούν πολύ γρήγορα, αμέσως μόλις διαπιστωθεί η διαφορετικότητα των ατόμων.

                                   


Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης είναι της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς), ενώ οι Κριοί και οι Ζυγοί καλούνται να βρουν νέες ισορροπίες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την μακροβιότητα της σχέσης τους.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η είσοδος της Αφροδίτης στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 9 Ιανουαρίου, φέρνει την καριέρα σου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, αφού σου δίνει την ευκαιρία να προβάλεις τις ικανότητές σου και να χρησιμοποιήσεις την δύναμή σου προκειμένου να πετύχεις τις σημαντικές αλλαγές που ποθείς, αλλά και να εξασφαλίσεις την βελτίωση των οικονομικών σου. Μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου που θα παραμείνει εκεί, μπορείς επίσης να ενισχύσεις το κοινωνικό σου προφίλ και να αποκτήσεις περισσότερο κύρος, με αποτέλεσμα να μπεις σε ανώτερα κοινωνικά στρώματα που θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Επιπλέον, στον αισθηματικό τομέα, μπορείς τώρα να αποφασίσεις την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ή αν είσαι ελεύθερος να γνωρίσεις ένα σοβαρό και αξιόπιστο άτομο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η είσοδος του δικού σου κυβερνήτη, της Αφροδίτης, στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 9 Ιανουαρίου, αποτελεί μια πολύ θετική ένδειξη για όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Θέματα που σχετίζονται με ξένες χώρες, πρόσωπα που προέρχονται από άλλη χώρα, ή γραφειοκρατικές διαδικασίες που εκκρεμούν, θα εξελιχθούν προς όφελός σου και θα δώσουν τέλος στις ανησυχίες σου μέχρι την 1η Φεβρουαρίου. Επίσης αν τα εισοδήματά σου προέρχονται από το εξωτερικό ή από μια εταιρία που εδρεύει σε άλλη χώρα, θα έχεις σημαντικά οφέλη, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις αυτό το διάστημα μια τέτοιου είδους συνεργασία. Τέλος, αν επιδιώκεις να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 9 Ιανουαρίου η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που αφυπνίζει τον αισθησιασμό σου και ξυπνά τις ερωτικές σου επιθυμίες. Έτσι, μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου, η ανάγκη σου να αποκτήσεις έναν μόνιμο σύντροφο θα γίνει πιο έντονη από ποτέ, και αν είσαι ελεύθερος, θα ενδώσεις πιο εύκολα σε μια ενδιαφέρουσα πρόκληση που θα προκύψει. Ωστόσο, καλό θα είναι να ζήσεις τις όμορφες στιγμές που σου επιφυλάσσει η μοίρα, χωρίς ζήλιες και ακραίες συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Το ίδιο ισχύει και αν διατηρείς ήδη μια μακροχρόνια σχέση. Επιπλέον, αυτό το διάστημα θα έχεις την δυνατότητα να αποπληρώσεις πιο εύκολα κάποιες υποχρεώσεις σου. 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η Αφροδίτη περνάει στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω στις 9 Ιανουαρίου και σου δίνει την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου που θα παραμείνει εκεί, είναι μια καλή περίοδος για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και να βρεις τρόπο να τονώσεις τον έρωτά σου με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τότε αυτό το διάστημα θα υπάρξουν ευκαιρίες να δημιουργήσεις μια όμορφη και μακροχρόνια σχέση. Εύνοια θα υπάρξει και στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σου, ενώ αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία αυτό το διάστημα, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ αυξημένες.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 9 Ιανουαρίου, συνιστά να στρέψεις την προσοχή σου στα θέματα της εργασίας σου, της καθημερινότητάς σου αλλά και της υγείας σου μέχρι την 1η Φεβρουαρίου. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, αυτό το διάστημα, καλό θα είναι να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου και να αποφύγεις να εμπλακείς σε τσακωμούς που μπορεί να έχουν άσχημες επιπτώσεις. Φρόντισε να είσαι παραγωγικός και αποδοτικός, ώστε να σου μένει ελεύθερος χρόνος για δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και σου προσφέρουν θετικές διεξόδους. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, στις 9 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στο γήινο, συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου και την αισθηματική σου ζωή. Μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να εκφράσεις καλύτερα τα συναισθήματά σου, να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου και να χρησιμοποιήσεις την προσωπική σου γοητεία για να προσελκύσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν είτε ερωτικά είτε επαγγελματικά. Αν έχεις ήδη έναν σταθερό δεσμό, ίσως αποφασίσεις να επισημοποιήσεις την σχέση, ή σε οδηγήσει σ' αυτή την απόφαση μια απρόβλεπτη εγκυμοσύνη. Όσοι Παρθένοι ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή ανήκουν στους ελεύθερους επαγγελματίες, θα έχουν εύνοια αυτό το διάστημα. 

                                  
Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ο δικός σου κυβερνήτης, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 9 Ιανουαρίου, και σε καλεί να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου που θα παραμείνει εκεί, έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου που μπορεί μεν να σε κουράσουν κάπως, το αποτέλεσμα όμως θα σε αποζημιώσει και θα σε ικανοποιήσει. Αν υπάρχουν ηλικιωμένα μέλη στην οικογένειά σου που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, αυτό το διάστημα θα υπάρξει σημαντική βελτίωση, γεγονός που θα συμβάλει στη βελτίωση της ψυχολογίας σου. Τέλος, πολλοί Ζυγοί ίσως ετοιμάζουν το ακίνητο που θα στεγάσει τον έρωτά τους.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 9 Ιανουαρίου, αποτελεί μια θετική ένδειξη όχι μόνο για τις σχέσεις σου αλλά για όλες τις επαφές σου γενικότερα. Μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου, η εξωστρέφειά σου, η φιλική σου διάθεση, και ο τρόπος επικοινωνίας σου, θα σε κάνουν πιο προσιτό στους γύρω σου, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις θερμές σχέσεις με καινούργια πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σου, αλλά και να αναζωπυρώσεις σχέσεις που για κάποιο λόγο έχουν κλονιστεί. Επιπλέον, μπορείς να προσεγγίσεις άτομα για επαγγελματικούς λόγους και να πετύχεις μια σημαντική συμφωνία μαζί τους, αλλά και να προγραμματίσεις σύντομες αποδράσεις με τον σύντροφό σου που θα αναζωπυρώσουν τον έρωτά σας. 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, στις 9 Ιανουαρίου η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα έχει θετικές επιπτώσεις στα οικονομικά σου. Έτσι, μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και να απολαύσεις περισσότερες ανέσεις που μπορεί να έχεις στερηθεί το τελευταίο διάστημα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να εντείνεις κι εσύ τις προσπάθειές σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να περιοριστεί αρκετά ο ελεύθερος χρόνος σου, καθώς τη συγκεκριμένη στιγμή, αυτό φαίνεται να είναι δευτερεύον θέμα. Εύνοια θα υπάρξει και στην αισθηματική σου ζωή αυτό το διάστημα, αλλά καλό θα είναι να ελέγξεις τη ζήλια σου και να μην ξεπεράσεις τα επιτρεπτά όρια. 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 9 Ιανουαρίου η ευεργέτης Αφροδίτη, περνάει στο δικό σου ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό θα είναι πολύ ευνοϊκό για σένα, αφού θα είσαι περισσότερο γοητευτικός και κοινωνικός και πολλοί θα αναζητούν την συντροφιά σου αλλά και τις συμβουλές σου. Έτσι, μπορείς να προσεγγίσεις εύκολα όποιο άτομο επιθυμείς και να αναπτύξεις μια όμορφη και μακροχρόνια σχέση, είτε σε φιλικό είτε σε επαγγελματικό είτε και σε ερωτικό επίπεδο. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, αυτό το διάστημα μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Τέλος, μπορείς να επιδιώξεις και να κατακτήσεις μια ανώτερη επαγγελματική θέση, τώρα που η τύχη είναι στο πλευρό σου. 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 9 Ιανουαρίου και σου δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσεις τα συναισθήματά σου ή κάποια ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν σου, όπως για παράδειγμα ένας παλιός έρωτας, που δεν φαίνεται να έχει ξεπεραστεί. Καλό θα είναι λοιπόν, αφού σκεφτείς ώριμα και κατασταλάξεις ως προς αυτό που θέλεις, να προσπαθήσεις να το προσεγγίσεις. Η τύχη θα σε βοηθήσει, αν αφήσεις κατά μέρος εγωιστικές συμπεριφορές και εκδηλώσεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου ευνοούνται επίσης θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή τυχόν νομικές υποθέσεις. 

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 9 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και φέρνει κάποιες αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους στόχους, τις φιλοδοξίες σου αλλά και το φιλικό σου περιβάλλον. Μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποια καταξιωμένα άτομα που μπορούν να ενδιαφερθούν για τους στόχους σου και να σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Μια συλλογική εργασία μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αναγνωριστείς και να αποκτήσεις περισσότερο κύρος. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, η συγκεκριμένη διέλευση μπορεί να σου φέρει ένα νέο έρωτα με ένα άτομο που θα έχει πολύ σοβαρές προθέσεις. 

Αλέκος Χρυσόπουλος
http://www.myastro.gr
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα