Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2013 - Ζώδια και Αστρολογικές προβλέψεις για σωστές επιλογές 21-27 Ιαν. 2013

                               

Συγγραφέας: Μάντυ Β.   Πηγή: ANEW.GR

 
Στην αστρολογία ο Ιανουάριος φέτος είναι ότι πρέπει για να πετάξουμε από τη ζωή μας ότι μας επιβαρύνει, να τελειώσουμε οριστικά καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν ώστε να κάνουμε χώρο για να μπουν νέα πρόσωπα και όμορφες καταστάσεις που πραγματικά μας αξίζουν και να παραμείνουν σταθερά. Όπως μας δείχνει η αστρολογία , η Αφροδίτη (από 9-31/1) και ο Πλούτωνας (όλο το μήνα) στο ζώδιο του Αιγόκερω θα προσπαθήσουν να μας κάνουν να σκεφτόμαστε και να πράττουμε πιο λογικά και πρακτικά, να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας και ιδιαίτερα τη δουλειά μας και να κινητοποιηθούμε κυρίως για θέματα επαγγελματικά. 



Ενώ στην αστρολογία η παρουσία των πλανητών στον Υδροχόο και συγκεκριμένα ο Ήλιος, ο Ερμής (από 19/1) και ο Άρης (όλο το μήνα) θα μας κάνουν να μην αντέχουμε απολύτως κανένα περιορισμό ή πίεση και να αντιδρούμε σπασμωδικά όταν νιώθουμε ότι θίγονται τα δίκαια αιτήματά μας και η ελευθερία μας. Ιδιαίτερα το μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου θα πιάσει κάποια στιγμή μέσα στο μήνα τον Ήλιο και τον Ερμή, γεγονός όπου  φαίνεται πως θα φτάσει πολλές σχέσεις, συνεργασίες στα όριά τους αφού θα βγάλει όλες τις διαφωνίες και τις δυσαρέσκειές τους στην επιφάνεια.

 Ευτυχώς το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα θα συμβάλει αυτό το μήνα να σταθεροποιήσουμε θέματα που αφορούν επαγγελματικά και οικονομικά όπου έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και πρέπει να το κάνουμε τώρα καθώς από τον άλλο μήνα ο Κρόνος θα γυρίσει ανάδρομος. 

Ο Δίας, επιτέλους στις 30/1 τελειώνει με την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους και γίνεται ορθόδρομος, περίοδος όπου από κει και μετά είναι καλή για να κάνουμε νέα ξεκινήματα που θέλουμε να έχουν τύχη και ευκαιρίες για να πετύχουν.

Το εξάγωνο Δία-Ουρανού θα φέρνει όλο το μήνα εντελώς ξαφνικά κάποιες ευκαιρίες και κάποια θετικά νέα, αλλά το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα δείχνει πως πολλά από αυτά θα είναι απατηλά ή πρόσκαιρα, δηλαδή δεν θα μας αφήσουν να χαρούμε για πολύ και θα πρέπει να ξεχωρίσουμε πολύ προσεχτικά τις πραγματικές ευκαιρίες από τις παγίδες γιατί θα υπάρχουν πολλές μαζί και ανάμεικτες. 


Το μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα είναι εκείνο όπου  θα συνεχίσει κι αυτόν τον μήνα να προκαλεί μικρές και μεγάλες επαναστάσεις, εκρηκτικές καταστάσεις και να αναζητά την κατάρρευση του παλαιού συστήματος αλλά και την ανοικοδόμηση ενός νεότερου. Έντονο εκνευρισμό θα έχουν αυτό το μήνα εσωτερικά και εξωτερικά λόγω της παρουσίας του Άρη στον Υδροχόο κυρίως οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και των τριών δεκαημέρων καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. 


                                   


- ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού τετράγωνο με Μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα, Ερμή ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανού/Ποσειδώνα, Ήλιο παραλληλία Πλούτωνα

Η σημερινή ημέρα δείχνει πως θα πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί η ανάγκη για επίδειξη δύναμης και εξουσίας, το υπερβολικό πάθος και η καχυποψία για να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Πρόσωπα που κατέχουν υψηλές θέσεις θα είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένα από τις καταστάσεις γύρω τους και δεν αποκλείεται να έχουμε και παραιτήσεις για λόγους ευθιξίας. Η απολυτωσύνη και η σκληρότητα είναι πολύ έντονα σήμερα γι’ αυτό και δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ζητήσει κανείς οτιδήποτε ή να περιμένει επιείκεια. Οι απώλειες μας βρίσκουν εντελώς απροετοίμαστους και θα πρέπει να τελειώσουμε οριστικά κάποιες καταστάσεις για να προχωρήσουμε παρακάτω. Τις περισσότερες δυσκολίες της μέρας θα αντιμετωπίσουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου καλούνται να κάνουν ριζικές αλλαγές οι οποίες θα είναι όμως και επίπονες. 


- ΤΡΙΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Άρη ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Κρόνο/Ποσειδώνα, Ερμή εξάγωνο Ουρανό, Αφροδίτη ημιτετράγωνο Ποσειδώνα, Ερμή τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Ουρανό, Ερμή σύνοδο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα στο πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου (5 μοίρες) 


Ο ρομαντισμός και η ευτυχία που αισθάνεται κανείς σήμερα θα είναι πρόσκαιρα, αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές μέσω της λογικής για να στηρίξουν σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα. Οι εξαπατήσεις και οι απογοητεύσεις που θα τις υποδεχτούν, μας χαλούν τη διάθεση. Η υποστήριξη ακόμα και από τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα, δεν θα είναι εύκολη σήμερα. Η αδυναμία να τηρηθούν κάποιες υποσχέσεις είναι πολύ πιο εμφανής από ποτέ. Εκείνοι που θα υποφέρουν περισσότερο από εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις κάθε είδους είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, οι Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, όπου όσο εύκολο είναι να εξαπατήσουν άλλο τόσο εύκολο είναι και να εξαπατηθούν. 


- ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Ερμή αντιπαραλληλία Δία, Ερμή τρίγωνο Δία ανάδρομο, Ήλιο ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανό/Ποσειδώνα, Άρη σύνοδο μεσοδιάστημα Ουρανό/Πλούτωνα στο τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου (22 μοίρες)


Είναι μια μέρα με αισιοδοξία, η οποία θα εκδηλωθεί με θετικά αποτελέσματα κυρίως σε θέματα στόχων, ταξίδια, ερωτικά, μετακινήσεων για εκείνους που έχουν προσπαθήσει και συνεχίζουν να δουλεύουν πολύ σκληρά. Κάποια θετικά νέα θα τα έχουμε σήμερα και θα μας δώσουν ελπίδα και προοπτική για το παρόν και το μέλλον. Η ανάγκη για να βγούμε έξω μια βόλτα για να ξεσκάσουμε, να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν, να χαρούμε, να περάσουμε καλά ή ακόμα και να ερωτευτούμε είναι ιδιαίτερα έντονη τώρα. Η μέρα θα είναι γεμάτη θετικές σκέψεις και νέες ιδέες για την επίλυση δύσκολων προβλημάτων και τελικά μπορεί να μας ωθήσει να λύσουμε κάποια από αυτά ή τουλάχιστον να κάνουμε μια νέα προσπάθεια. Εκείνοι που θα έχουν σήμερα θετικά νέα ή τις περισσότερες ευκαιρίες για να πάρουν θετικές αποφάσεις είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου όμως δεν πρέπει να παρασυρθούν σε υπερβολές και λάθη. 



- ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Ερμή ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα, Αφροδίτη τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα, Δίας ανάδρομος χιαστί μεσοδιάστημα Κρόνο/Ποσειδώνα
Είναι μια δύσκολη μέρα για τις αισθηματικές σχέσεις, τις συνεργασίες, καθώς και τα οικονομικά με πολλές εξαπατήσεις και παραπλανήσεις. Η απογοήτευση για κάποιες επιλογές δικές μας ή των άλλων όπου μας προσβάλουν είναι πλέον ιδιαίτερα εμφανείς. Δεν μας αρέσει καθόλου ο τρόπος που μας συμπεριφέρονται κάποια άτομα. Το πιθανότερο είναι τώρα που το συνειδητοποιούμε να το κρατήσουμε μέσα μας και να μην το δείξουμε πουθενά. Στις αισθηματικές σχέσεις επικρατεί είτε η απόλυτη αυταπάτη και μαζί και ο ρομαντισμός, είτε η απόλυτη απογοήτευση για τα ψέματα και τις παραπλανήσεις που έχουμε πλέον διαπιστώσει. Σε θέματα οικονομικά δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε κανένα και τίποτα σήμερα καθώς η εξαπάτηση και τα λάθη είναι πολύ εύκολα να γίνουν δίχως και μεγάλη προσπάθεια. Εκείνοι που θα είναι πιο επιρρεπείς στις παραπλανήσεις, τις εξαπατήσεις και τα λάθη είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, και χρειάζεται να προσέχουν πολύ περισσότερο.

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Άρη αντίθεση μεσοδιάστημα Δία/Κρόνο, Ερμή παραλληλία Πλούτωνα, Ήλιο εξάγωνο Ουρανό, Ήλιο τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Ουρανό, Ερμή τετράγωνο Κρόνο, Ήλιο σύνοδο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα στο πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου (6 μοίρες)

Είναι μια μέρα όπου η διάθεση για επικοινωνία δεν θα είναι και τόσο μεγάλη και σίγουρα θα υπάρξουν πολλά προβλήματα με αυτή. Η ανάγκη για μια βαθύτερη σκέψη ώστε να βρεθούν τα λάθη και οι παραλήψεις που έχουν γίνει, είναι τώρα επιτακτική. Η αυτοκριτική είναι σκληρή και γίνεται σε όλο το μήκος και το πλάτος που μπορεί να την κάνει κανείς. Δεν είναι ώρα για παραπλανητικά λόγια και υποσχέσεις. Η σκληρή κριτική είναι δεκτή εφόσον αγγίζει την αλήθεια και είναι καλοπροαίρετη αλλιώς θα υπάρξουν πολλές λεκτικές συγκρούσεις. Πολλές δυσκολίες σε ταξίδια, μετακινήσεις, συμφωνίες και γενικότερα σε κάθε επικοινωνία θα έχουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαήμερου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, ενώ δεν αποκλείεται να αναβάλουν συμφωνίες, ταξίδια, μετακινήσεις ή ακόμα και να διακόψουν την επικοινωνία με κάποια άτομα.



- ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Ήλιο τρίγωνο Δία ανάδρομο, Αφροδίτη ενάμιση τετράγωνο Δία ανάδρομο


Είναι μια θετική μέρα όπου αυξάνει την θετική σκέψη, την αισιοδοξία και την καλή διάθεση. Φίλοι θα είναι κοντά μας και μαζί τους ή και με πρόσωπα αγαπημένα θα περάσουμε ευχάριστα, θα κάνουμε πολλά νέα πράγματα και θα νιώσουμε όμορφα. Η σημερινή ημέρα κρύβει πολλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να διακρίνουμε για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε σωστά. Με δημιουργικότητα και σκληρή δουλειά μπορεί κανείς να πετύχει σήμερα αυτά που θέλει, αποφεύγοντας επιπόλαιες κινήσεις αλλά θα έχει και από κει που πρέπει τη στήριξη που χρειάζεται. Ιδιαίτερα τυχεροί και με πολλές νέες ευκαιρίες θα είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, καθώς το ένστικτό τους μπορεί να τους οδηγήσει σωστά ώστε να διακρίνουν τα κατάλληλα μονοπάτια που θα πρέπει να διαβούν για να πετύχουν.


- ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ (7 μοίρες – 6:38 ώρα Ελλάδος), Άρη ημιτετράγωνο Πλούτωνα, Αφροδίτη σύνοδο μεσοδιάστημα Κρόνο/Ουρανό στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω (23 μοίρες)

Οι διαθέσεις σήμερα θα είναι ιδιαίτερα επικριτικές, αυταρχικές ή ακόμα και βίαιες. Ο θυμός για τα δίκαια αιτήματα εκείνων που νιώθουν πως αδικούνται μεγαλώνει και τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία μέσα από την ένταση με πολλές απώλειες γνωστών και μη προσώπων. Το υπερβολικό πάθος, η υπερβολική ζήλια, η κτητικότητα και η ανάγκη για εξουσία και δύναμη μπορούν να οδηγήσουν στα άκρα και στο χάσιμο σημαντικών προσώπων και πραγμάτων. Εκείνοι που θα πρέπει να αποφεύγουν έντονες συγκρούσεις, μοιραίες ή μυστικές σχέσεις και συνεργασίες είναι οι Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, γιατί μπορούν ακόμα και να τους καταστρέψουν.



Συγγραφέας: Μάντυ Β.   Πηγή: ANEW.GR 

Αλέκος Χρυσόπουλος

http://www.anew.gr
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα