Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

--- ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΦΘΑΡΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ; ---


Πριν λίγες μέρες, ένας κάτοικος του Βλαδιβοστόκ ανακάλυψε ένα παράξενο αντικείμενο σε ένα από τα κάρβουνα, που θα άναβαν το τζάκι του. Το αντικείμενο ήταν μια μεταλλική οδοντωτή ράβδος, πολύ ελαφριά, που έμοιαζε με τμήμα σύγχρονου μηχανικού εξαρτήματος.
Χωρίς να χάσει χρόνο, μετέφερε το ασυνήθιστο εύρημα σε ένα επιστημονικό εργαστήρι της περιοχής του. 


Μετά από μία προσεκτική μελέτη, οι γεωλόγοι κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι το εύρημα ήταν ηλικίας 300 εκατομμυρίων ετών! Είχε συνολικό μήκος 7 εκατοστά, ήταν κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου (98%) και μαγνησίου (2%), ενώ είχε επικάλυψη ένα σκληρό στρώμα οξειδίου. Η παρουσία του μαγνησίου με περιεκτικότητα 2% στο κράμα, μαρτυρούσε πιθανή διαστημική προέλευση, ενώ ο τρόπος κατασκευής του αλλά και ο φυσικός άνθρακας (το κάρβουνο δηλαδή) που το περιέβαλε, ήταν αυτά που εμπόδιζαν τη βαθύτερη διάβρωση του και του έδωσαν αντοχή σε υψηλές πιέσεις, σε ακραίες θερμοκρασίες και σε ακραίες επιδράσεις του φυσικού περιβάλλοντος.
Όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που ανακαλύφθηκε κάτι τέτοιο. Το πρώτο παρόμοιο εύρημα ανακαλύφθηκε το 1851 σε λατομείο της Μασαχουσέτης μετά από ανατινάξεις βράχων. Η ηλικία εκείνου του ευρήματος υπολογίστηκε στη Κάμβρια περίοδο, η οποία άρχισε 500 εκατομμύρια χρόνια πριν.
Ακόμα ένα παρόμοιο εξάρτημα βρέθηκε το 1974 σε λατομείο ψαμμίτη στη Ρουμανία. Το εξάρτημα έμοιαζε με σφυρί και δεν χαρακτηρίστηκε ως ανθρώπινη κατασκευή, διότι προερχόταν από την Ιουρασική περίοδο, όταν στη γη δηλαδή κυριαρχούσαν οι δεινόσαυροι.
Βασισμένοι στη συμβατική επιστήμη, αλλά και την ηλικία του φυσικού άνθρακα που περιέβαλε το παράξενο εύρημα του Βλαδιβοστόκ, οι Ρώσοι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν τεχνητής κατασκευής, αλλά αδύνατον να έχει κατασκευαστεί από τον άνθρωπο. Επίσης, θεώρησαν εξίσου δύσκολο η φύση να δημιούργησε ένα σχηματισμό με 6 όμοια δόντια, σε ίση απόσταση μεταξύ τους.
Μήπως τελικά, δεν τολμούσαν να πουν ευθέως, ότι ήταν δημιούργημα ενός ανώτερου, αρχαίου, εξωγήινου πολιτισμού; (...για να μην τους πάρουν με τις πέτρες;)
Όλα θα εξηγηθούν μετά από περισσότερες μελέτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα