Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ξεκινάει η Παγκόσμια Εβδομάδα για την κατάργηση του κρέατος!


Από τις 19 Ιανουαρίου έως και τις 27 Ιανουαρίου 2013 θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι δράσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο της Παγκόσμια Εβδομάδας για την Κατάργηση του Κρέατος (Π.Ε.Κ.Κ.). 
Πολλές δημόσιες εκδηλώσεις θα σηματοδοτήσουν την Παγκόσμια Ημέρα για την Κατάργηση του Κρέατος η οποία εορτάζεται στις 26 Ιανουαρίου.


Στην Ελλάδα η ομάδα που παλεύει για την κατάργηση του κρέατος και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων μας ενημερώνει, ότι όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα διοργανωθούν δράσεις και στη χώρα μας και μας προτρέπει ή να συμμετάσχουμε σε αυτές ή να τις διοργανώσουμε.

Μάλιστα τονίζουν: «Εργαζόμαστε για την προετοιμασία του κοινού ώστε να ανταποκριθεί σε μια ηθική επιταγή - μια ελάχιστη αξίωση για δικαιοσύνη - με την κατάργηση των πρακτικών που προκαλούν τον περισσότερο πόνο και θάνατο.

Στόχος τους σύμφωνα με το zoosos.gr, είναι η προώθηση του αιτήματος της κατάργησης της παραγωγής και της κατανάλωσης ζωικής σάρκας (διαβάστε ΕΔΩ), δηλαδή, της απαγόρευσης των προϊόντων που προέρχονται από το κυνήγι, το ψάρεμα και την εκτροφή επειδή απαιτούν την εκμετάλλευση τη δυστυχία και το θάνατο αισθανόμενων όντων.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα