Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΛΕΜΟΝΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ Ι


 4.0.1

ΓΕΝΙΚΑ
Οι λεμονιές είναι υβρίδια και προέρχονται από διασταύρωση κίτρο και μανταρίνι.
Ο χυμός του λεμονιού περιέχει 5% κιτρικό οξύ, το οποίο δίνει την ξινή γεύση, και το Ph είναι από 2 έως 3.
Η λεμόνια μπορεί να φτάσει τα 6 μέτρα ύψος, τα άνθη της είναι λευκά και το εσωτερικό τους κλίνει προς το μωβ.
Οι λεμονιές προτιμούν την θερμοκρασίες μεταξύ 15–30 °C.
Χρειάζονται πολύ νερό αλλά πρέπει να στεγνώνουν καλά μέχρι το επόμενο πότισμα.

Εικάζεται ότι οι πρώτες λεμονιές καλλιεργήθηκαν στο οροπέδιο Ντεκάν της νοτιοκεντρικής Ινδίας και από κει πέρασαν στην Ευρώπη με τους σταυροφόρους και στην Αμερική με τον Χριστόφορο Κολόμβο.
Η ονομασία “λεμόνι” προέρχεται από την περσική λέξη Limu.
ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
Οταν τρώτε λεμόνι πρέπει να πίνετε νερό άμεσα για να ξεπλένονται τα δόντια από το κιτρικό οξύ το οποίο μπορεί να προκαλέσει τερηδόνα.
Το λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C (50 ml ανά 100 γραμμάρια) , κατιονικές, και ανιονικά μέταλλα και βοηθά στη διάσπαση του βλεννογόνου στο σώμα μας, η οποία έχει παραχθεί κατά την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων τοξινών, ακόμα είναι ιδανικό φάρμακο για την αντιμετώπιση των χειμωνιάτικων λοιμώξεων. Βοηθά στη μείωση του ουρικού οξύ και της χοληστερίνης.
Επίσης βοηθά στην αύξηση των λευκών αιμοσφαιρίων. Οπως γνωρίζουμε η αρθρίτιδα προκαλείτε από φλεγμονή στις αρθρώσεις, το λεμόνι καταπολεμά αυτές τις φλεγμονές. Παρότι ο χυμός του λεμονιού είναι όξινος, όταν αυτός μπαίνει στον οργανισμό μετατρέπεται σε αλκαλικό και καταπολεμά την οξύτητα του οργανισμού, ρυθμίζοντας το ph. Τελευταία έρευνες δείχνουν ότι είναι το πιο ισχυρό φάρμακο κατά του καρκίνου. (ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ )
Το λεμόνι ως φάρμακο στην πράξη
Παρακάτω θα δούμε πρακτικές συμβουλές για καλύτερη υγεία.
• Οταν έχουμε πιει και ξενυχτίσει και το στομάχι μας είναι χάλια, κάνουμε το εξής. Πίνουμε ένα πικρό καφέ με το χυμό μισού λεμονιού.
• Αν έχετε φάει πολύ στίβετε ένα λεμόνι σε ένα ποτήρι με νερό και διαλύετε και λίγη σόδα.
•Αν έχετε καούρα στο στομάχι, ρίχνετε λίγες σταγόνες λεμονιού σε ένα ποτήρι νερό και νιώθετε άμεσα καλύτερα. Αυτό γίνετε για τον εξής λόγο. Ο οργανισμός για να αφομοιώσει τις τροφές εκκρίνει υδροχλωρικό οξύ όπου σε μεγαλύτερη ποσότητα προκαλεί την καούρα, πίνοντας χυμό λεμονιού το οποίο έχει το κιτρικό οξύ, το στομάχι αυτόματα σταματά να παρασκευάζει υδροχλωρικό οξύ κάνοντας καλύτερη πέψη. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως εδώ να μην συνδυάζετε χυμό λεμονιού με αμυλούχες τροφές γιατί ο συνδυασμός αυτός σε κάποιες περιπτώσεις προκαλεί δυσπεψία.
• Οπως είπαμε και παραπάνω αυξάνει τα λευκά αιμοσφαίρια, και έτσι θεωρείτε το καλύτερο αιμοστατικό, και βοηθά έτσι στην επούλωση πληγών.
•Χρησιμοποιείτε διάφορα στοματικά διαλύματα; ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ. Διαλύστε σε λίγο νερό χυμό 2 λεμονιών και κάντε γαργάρες, κάνει πολύ καλό στα ούλα , στην αναπνοή, και καταπολεμά τις άφθες του στόματος.
•Οι καπνιστές πίνοντας χυμό 2 με 3 λεμονιών καθημερινά καταπολεμάτε τις συνέπιες του καπνίσματος σε καλό ποσοστό.
•Είναι καλό αντιβακτηριδιακό. Βάζοντας για παράδειγμα χυμό στα ωμά ψάρια καταστρέφει πάνω από 90% τα βακτήρια που περιέχουν, ενώ είναι το καλύτερο αντίδοτο για τις τροφικές δηλητηριάσεις.
•Επίσης πίνοντας ένα ποτήρι χυμό λεμονιού κάνετε καλό στο κυκλοφοριακό και στην υψηλή πίεση.
•Εχει διουρητικές, εφιδρωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω βιταμίνης C που προλαμβάνει καρκινικές μεταλλάξεις και καθυστερεί τη γήρανση.
• Η πηκτίνη στη σάρκα του λεμονιού μειώνει τα επίπεδα χοληστερίνης.
• Γίνετε αποκατάσταση του Ph στο παχύ έντερο.
• Ο συνδυασμός χυμού λεμονιού με κόκκινο πιπέρι είναι η υποστήριξη στο βλεννογόνο για να καθαρίσει το πεπτικό σύστημα, το αναπνευστικό και το κυκλοφορικό σύστημα.
• Ενισχύει τα αγγεία και τα κάνει λιγότερο εύθραυστα.
• Ο χυμός λεμονιού σε συνδυασμό με μέλι και κανέλα σε χλιαρό νερό βοηθά τον οργανισμό ενάντια στην γρίπη.
• Κάνοντας μασάζ με χυμό λεμονιού καταπολεμάτε την αρθρίτιδα και ρευματισμούς.
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το μεταφέρω απλά. Οσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν.
ΝΑΙ είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό; Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά!
Για αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντάς του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας. Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προξενεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας.
Πόσα άτομα πεθαίνουν ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων!
Εχει αντικαρκινογόνα αποτελέσματα με αποτελεσματική δράση πάνω στις κύστες και τους όγκους. Το φυτό αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. Υπάρχουν ορισμένοι που το συνιστούν για όλες τις μορφές καρκίνου. Επιπλέον το θεωρούν σαν έναν παράγοντα αντιμικροβιακού ευρέος φάσματος, κατά των μολύνσεων των βακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμιστή τη υψηλής αρτηριακής πίεσης, είναι αντικαταθλιπτικό και καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.
page68image15440
Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν εκ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο που διαβεβαιώνει ότι μετά από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν από το 1970 και συνακόλουθα έτη.
Τα εξαχθέντα συμπεράσματα ήταν: καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων, του εντέρου κόλον, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος… τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10.000 καλύτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημειοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν, που χρησιμοποιείται συνήθως στον κόσμο όλο.
Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με τον εξαγόμενο χυμό λεμονιού καταστρέφονται μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δεν επιδρά στα υγιή. Το κείμενο κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο των Επιστήμων Υγείας, llc 819n, Charles Street, Βαλτιμόρη, MD 1201.
Επίσης το σύνολο των φλαβονοειδών που περιέχει το λεμόνι σε μελέτες in vivo και in vitro έχουν παρουσιάσει αξιοθαύμαστες αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές δράσεις…
Θα ρωτήσετε τώρα εύλογα , η φύση μας δίνει τόσο ισχυρά φάρμακα, γιατί εμείς τους γυρίζουμε την πλάτη; Ο λόγος είναι απλός, έχουμε υποστεί μεγάλη πλύση εγκεφάλου ότι η εναλλακτικές θεραπείες με βότανα είναι κομπογιαννίτικες κ.τ.λ(όχι ότι δεν υπάρχουν και τέτοια) αυτό γίνεται γιατί πολλά από αυτά δεν είναι πατενταρίσιμα , οπότε δεν έχουν κέρδος οι φαρμακοβιομηχανίες. Το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι το κέρδος και τίποτα άλλο, αυτό πρέπει να το καταλάβετε.
Οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν τον ιατρικό κόσμο στο σκότος της άγνοιας για τη διατροφή και υπερήφανο για τις φαρμακευτικές του γνώσεις σε σημείο, που να υποτιμά τη διατροφή.
page69image15832 page69image15992 page69image16152 page69image16312 page69image16472
ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Εχει και μερικά μειονεκτήματα
Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων λεμονιού προκαλεί εμετούς και γαστρεντερικές διαταραχές.
Αντενδεικνύεται σε άτομα με προβλήματα υπότασης και αναιμίας.
Μπορεί να προκαλέσει τερηδόνα, γιαυτο πάντα πίνουμε και ένα ποτήρι νερό.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Και για να γυρίσουμε στις ιδιότητες του λεμονιού έχουμε να πούμε τα εξής:
Nα πίνετε πάντα και καθημερινά ένα χυμό λεμονιού, για τις ιδιότητες του λεμονιού έχουν γραφτεί πολλά βιβλία.
Συνοπτικά οι ιδιότητες του είναι οι παρακάτω • αντισηπτικές
• αντιπυρετικές
• αντιρρευματικές
• αντιβακτηριδιακές • αντιοξειδωτικές
• εφιδρωτικές
• αντικαρκινικές
• αντιφλεγμονώδεις
• αντιιικές
Αυτές και πολλές άλλες είναι οι ιδιότητες του λεμονιού και ΠΡΟΣΟΧΗ ποτέ μην πίνετε το χυμό του με ζάχαρη το καταστρέφετε, χρησιμοποιήστε μόνο μέλι.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα