Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Η κοσμική δύναμη που έρχεται από το μέλλον

Μια νέα ενέργεια εισβάλλει στο πλανητικό μας σύστημα, δημιουργώντας μια αναταραχή που δρα σαν προετοιμασία για υψηλότερες δονήσεις. Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα συνδεθούμε με μια κοσμική ελκτική δύναμη που έρχεται από το μέλλον;


ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2.000 περίπου χρόνια, οι Μάγια, ένας λαός που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, δημιούργησαν μια εντυπωσιακή κοσμολογία. «Είδαν» ότι ο Ήλιος, κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2012, θα ευθυγραμμιστεί με το κέντρο του γαλαξία. Συμπέραναν ότι ένα τόσο σημαντικό γεγονός θα πρέπει να ασκήσει μεγάλη επιρροή στον κόσμο και κατά μια έννοια να τον μεταμορφώσει.
Κατασκεύασαν ένα ημερολόγιο, το Τζόλκιν, το οποίο, όταν αποκωδικοποιήθηκε, αποκάλυψε τα μυστικά των σπουδαίων αυτών «αστρο-παρατηρητών».
Η γαλαξιακή ευθυγράμμιση γίνεται κάθε 26.000 χρόνια και για τους αστρονόμους των Μάγια αυτό σήμαινε ότι είχε έρθει η ώρα για μια νέα πραγματικότητα. Μια νέα ενέργεια εισβάλλει στο πλανητικό μας σύστημα, δημιουργώντας μια αναταραχή που δρα σαν προετοιμασία για υψηλότερες δονήσεις. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για να υπερβαίνουμε το χρόνο, μια δυνατότητα που είχαν οι Μάγια, σύμφωνα με αρκετούς ερευνητές.
Θα συνδεθούμε με μια κοσμική ελκτική δύναμη που έρχεται από το μέλλον;
Ο χρόνος, σύμφωνα με τον ερευνητή και επιστήμονα Τέρενς Μακένα, ο οποίος πρώτος ανακίνησε το θέμα του 2012, είναι κάτι που μπορεί να περιγραφεί. Έχει τοπολογία, μπορεί δηλαδή να απεικονιστεί με εναλλαγές, όπως οι αυξομειώσεις που βλέπουμε στον πίνακα του χρηματιστηρίου. Το συμπέρασμα του Μακένα είναι το εξής: οι διαδικασίες που παρατηρούνται στο σύμπαν δεν είναι αποτέλεσμα γεγονότων που συνέβησαν στο παρελθόν, αλλά «έλκονται» από ένα είδος υπερβατικής ελκτικής δύναμης που έρχεται από το μέλλον. Είμαστε πλέον πολύ κοντά στη στιγμή που θα «συναντηθούμε» με αυτή την ελκτική δύναμη.
«Ο χρόνος μπορεί να παρομοιαστεί με μια λίμνη με ήρεμη και γαλήνια επιφάνεια», είχε πει ο Μακένα. «Όταν το νερό αρχίζει να θερμαίνεται και να ταράσσεται, αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να εμφανιστεί μια νέα μορφή ζωής».
Και συνεχίζει: «Η ιστορία είναι η αναταραχή στην επιφάνεια του χρόνου και καθώς αυτή η αναταραχή γίνεται όλο και πιο βίαιη, με την επιτάχυνση του χρόνου που πραγματοποιείται, πλησιάζουμε όλο και πιο πολύ στην υπερβατική αυτή δύναμη.
Τελικά, φτάνουμε στο σημείο όπου αυτή η δύναμη απελευθερώνεται στο χωροχρόνο μας και θα είναι σχεδόν σαν να “συγκρούεται” με τον πλανήτη μας. Τότε θα έχουμε την πραγματικότητα του 2012». Η στιγμή αυτή περιγράφεται σαν Σημείο Μηδέν, καθώς τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του ηλιακού μας συστήματος μηδενίζονται.
Σύμφωνα με μια παράδοση των Ινδιάνων Χόπι, η κατάσταση αυτή θα διατηρηθεί για τρεις μέρες, όπου θα επικρατεί το κενό και το σκοτάδι. Και αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί η μετατόπιση των πόλων. Τότε, το ημερολόγιο των Μάγια θα ξεκινήσει πάλι από το μηδέν, καθώς ο χρόνος γι’ αυτούς δεν ήταν γραμμικός, αλλά ήταν η σύνθετη κίνηση τριών κύκλων που ολοκληρώνονται κάθε 26.000 χρόνια.
Αγαλματίδιο των Μάγια
Η μεταμόρφωση
Το τέλος του γραμμικού χρόνου δεν σημαίνει ότι η Γη θα εκραγεί ή θα εξαφανιστεί μέσα σε μια μαύρη τρύπα. Είναι το τέλος μιας μακράς διαδικασίας που θα δώσει τη σειρά της σε μια νέα πραγματικότητα. Η διαδικασία αυτή δεν είναι άλλη από τη διαδικασία της μεταμόρφωσης, κάτι που σημαίνει πολύ κόπο και συχνά οδυνηρές καταστάσεις. Είναι μια αναγκαστική περίοδος, όπως η μεταμόρφωση του σκουληκιού σε πεταλούδα.
«Η διαδικασία αυτή έχει ήδη ξεκινήσει», μας λέει ο Κάρλος Μπάριος, ερευνητής ανθρωπολόγος που μελέτησε τις παραδόσεις των Μάγια για 25 χρόνια. «Αν οι άνθρωποι φτάσουμε στην ημερομηνία αυτή, χωρίς να έχουμε καταστρέψει τη Γη, θα εισέλθουμε σε ένα καινούριο, υψηλότερο επίπεδο. Αλλά για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να παλέψουμε με εξαιρετικά ισχυρές δυνάμεις που είναι εμπόδιο στο δρόμο μας».
Ποιες είναι αυτές οι δυνάμεις; «Ο υλισμός, η απληστία, η προσκόλληση στο παλιό. Ο πλανήτης μας μπορεί να ανανεωθεί ή να καταστραφεί. Πρέπει να αφυπνιστούμε και να αναλάβουμε δράση. Το πνευματικό ιδανικό της εποχής μας είναι η δράση», καταλήγει ο Μπάριος. Ποια μπορεί να είναι αυτή η δράση; «Δράση είναι οποιαδήποτε καθημερινή μας πράξη, η οποία βρίσκεται σε αρμονία με τη Μητέρα Φύση, αλλά και σε αρμονία με τον εσωτερικό εαυτό μας, αυτόν που διαμορφώνει το πνευματικό πλαίσιο στο οποίο ζούμε».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα