Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Αιγυπτιακή Σφίγγα στον Άρη

Egyptian Sphinx on Mars


O Πλανήτης Άρης ως πιθανώς κατοικημένος από ευφυή όντα, ήλθε για πρώτη φορά στο προσκήνιο όταν διάφοροι επιστήμονες του 18ου και 19ου αιώνα προσπαθούσαν να βρουν έναν τρόπο για να επικοινωνήσουν με πιθανούς εξωγήινους που ίσως κατοικούσαν στο ηλιακό μας σύστημα και η πρώτη τους επιλογή στόχου, στις διάφορες προτάσεις τους μεθόδων επικοινωνίας, ήταν ο πλανήτης Άρης. Εν γνώση τους; Εν αγνοία τους; Αναρωτιόμαστε εμείς οι συνομοσιολογικοπαρανοϊκοί !

Τα στοιχεία είναι από το enterprisemission του Richard Hoagland. Φυσικά (οποία προτοτυπία) ο Hoagland έχει κατηγορηθεί σαν συνωμοσιολόγος, γιατί προσπαθεί να φέρει στο φως αυτά που έχει αποκρύψει η NASA τα τελευταία 50 χρόνια ως άκρως απόρρητα.
Όταν το Mars Pathfinder στις 4 Ιουλίου 1997 σταμάτησε πάνω στους αερόσακους του, πέφτοντας σαν μετεωρίτης στην επιφάνεια του Άρη, οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν πεπεισμένοι βλέποντας τις φωτογραφίες – ότι απλώς κοιτούσαμε άλλη μια έρημο του Άρη γεμάτη με βράχους – όπως οι σκηνές που είχε μεταδώσει ο Viking Lander στις προηγούμενες αποστολές πριν είκοσι χρόνια. Ο Richard C. Hoagland είχε προβλέψει ότι το Pathfinder Lander θα κατέβαινε στην Κυδωνία, αντί εκεί που κατέβηκε ΧΙΛΙΑ μίλια μακρύτερα. Εξ αιτίας αυτού πολλοί από εμάς τους συνομωσιολόγους δεν δώσαμε και πολύ σημασία.
ΟΜΩΣ το σημείο προσγειώσεως του Mars Pathfinder στις 04/07/1997 είναι στις 19,5 μοίρες Βόρειο Γεωγραφικό Πλάτος και 33,3 μοίρες Δυτικό Γεωγραφικό Μήκος!
Είπατε τίποτα; Ξανά η Υπερδιαστατική Φυσική σε δράση ! Φυσικά δεν διδάσκεται σε καμία πανεπιστημιακή έδρα, όμως χρησιμοποιείται κατά κόρον από την NASA και την DAPRA.
Μια τέτοια εκπληκτική μαθηματική «σύμπτωση» για το Pathfinder  έπρεπε να είχε σχεδιασθεί από κάποιον πολύ προσεκτικά.
Όσο για τις φωτογραφίες, αυτή ήταν μια άλλη ιστορία για αγρίους. Η απλή αλήθεια είναι ότι τα επεξεργασμένα ιντερνετικά αρχεία έπρεπε να είναι πολύ πιο καθαρά από την αρχική ακατέργαστη ροή από το Pathfinder στην ζωντανή τηλεόραση. Αντίθετα οι εκδόσεις για το ιντερνέτ του Jet Propulsion Laboratory ήταν γεμάτες από εκπληκτικά ερασιτεχνικά λάθη συμπιέσεως, και εξόφθαλμα σφάλματα βαθμονόμησης χρώματος.
Το Jet Propulsion Laboratory ακόμη «ΡΥΘΜΙΣΕ» το χρώμα του ουρανού του Άρη στο «παραδοσιακό της NASA» το «ρόζ του διαστημοπλοίου Viking» – αντί για την πρόβλεψη από τις φωτογραφίσεις του Hubble που έπρεπε να ήταν το φυσικό γαλάζιο της Γής. Ακολουθεί αναλυτικό άρθρο για τα χρώματα του Άρη. Οι τεχνικοί της NASA πειράζουν το RGB για όσους ξέρουν αυτό το στοιχειώδες.
Οι επιπτώσεις αυτής της κραυγαλέας αλλοιώσεως των εικόνων και η ωμή αλλοίωση των εικόνων ήταν τόσο αποτρόπαιη, όπως ήταν προφανές αηδιαστικό για όλους εκτός από τον «τύπο». Το Jet Propulsion Laboratory φαινόταν πεντακάθαρα ότι κάτι προσπαθούσε να κρύψει «κάτι» στις εικόνες. Σύντομα έγινε εμφανές τι ήταν αυτό. Το βλέπετε στις εικόνες.
Ξέρανε τι κάνανε, ξέρανε πολύ καλά που πατήσανε. Είναι απίστευτα αυτά που φανήκανε από τον παλιό πόλεμο. Ο πόλεμος αυτός αναφέρεται ξεκάθαρα στο άρθρο TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη . Στο βάθος οι φαινομενικοί δίδυμοι λόφοι που στην πραγματικότητα ήταν βαθμιδωτές πυραμίδες πριν να καταντήσουν λόφοι από το τσουνάμι της καταστροφής, που συνέβη όταν καταστράφηκε ο πλανήτης που βρισκόταν μεταξύ Άρεως και Διός, ο Bar-Bar στην γλώσσα των Κυνών του Σειρίου.
Και μπροστά τους φαίνεται κάτι, λίγη προσπάθεια ακόμα και φαίνεται η ΣΦΙΓΓΑ. Ελπίζω να καταλαβαίνετε, γιατί τι άλλο να σας εξηγήσω; Δεν φαντάζομαι να ψάχνετε σε ποιο κουτάκι κολλάει αυτό. Τώρα τι σχέση έχει η Αιγυπτιακή τύπου Μασωνία με την NASA και γιατί τα σκάφη που εκτοξεύουν γύρω από την γη έχουν συνήθως Αιγυπτιακά ονόματα όπως ISS δηλαδή Ίσις, ίσως ασχοληθείτε να το ψάξετε, το ελπίζω άλλωστε. Ξέρατε ότι η λέξη Cairo σημαίνει Άρης; Συνειρμοί;
Η Χλωρίδα του Πλανήτη Άρη: Στις φωτογραφίες βλέπουμε δάση και μεμονωμένες συστοιχίες δένδρων. Φυσικά υπάρχουν ζώα , νερό που είναι η κινητήριος δύναμη της ζωής και “άνθρωποι”. Εκτός κι αν τα φυτά που βλέπουμε δεν είναι σαν τα φυτά που γνωρίζουμε ως άνθρωποι, π.χ. η Rafflesia στερείται απ ότι διαθέτει κάθε φυτό, φύλλα, βλαστούς ή ακόμα και ρίζες, αλλά εξακολουθεί να θεωρείται ένα φυτό αγγείων.Παρόμοια με τους μύκητες, τα άτομα αυξάνονται καθώς το νήμα -όπως τα σκέλη του ιστού πλήρως ενσωματωμένων εντός και σε στενή επαφή με τα κύτταρα των γύρω φυτών-ξενιστών από τα οποία λαμβάνει θρεπτικά συστατικά και νερό. Δηλ. ὀλα τα φυτά στην Γη δεν είναι όπως νομίζουμε πως είναι ένα φυτό ! Σκέψου τώρα σε άλλους πλανήτες … !!!
Άρης ο Απαγορευμένος Πλανήτης Α’
Άρης ο Απαγορευμένος Πλανήτης Β
33 μοίρες Βόρεια, Ατομικές Βόμβες και Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
ΚΥΔΩΝΙΑ του Άρη και Washington :
 Οι 19,5 μοίρες η αρχή της υπερδιαστατικής φυσικής 39 (2χ19,5) μοίρες και 77 μοίρες, η πως χτίσανε την Ουάσινγκτον βάζοντας τον χάρτη της Cydonia του Άρη πάνω στην περιοχή !!! ΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟΤΕ οι «κτίστες» ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; Μήπως τα ξέρανε ΟΛΑ από το 1.500κ.ε. τουλάχιστον; Ειδικά στην Αγγλία όταν ο Sir Francis Bacon τύπωσε στα Λατινικά την Nova Atlantis το 1624 και στα Αγγλικά το 1627; Ο δε John Dee μήπως ήξερε και άλλα;
Σοβαρές επιστημονικές υποθέσεις για εξωγήινη ζωή στον Άρη, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο βιβλίο του μεγάλου αστρονόμου και συγγραφέα Καμίλ Φλαμαριόν με τίτλο Περί του Πλήθους των Κατοικημένων Κόσμων, που δημοσιεύτηκε το 1862. Ο Άρης ήρθε για πρώτη φορά στο επίκεντρο του μεγάλου ενδιαφέροντος το 1877, όταν ο ιταλός αστρονόμος Τζιοβάνι Σκιαπαρέλι ανακοίνωσε την ανακάλυψη των Καναλιών που διασχίζουν τον κόκκινο πλανήτη που τελικά είναι μπλε ! 

«Still, we cannot deny that the act of placing a
tetrahedral object on Mars at latitude 19.5 contains all the necessary
numbers & symbolism to qualify as a «message received» signal in response to
the geometry of Cydonia. Moreover, such a game of mathematics & symbolism is
precisely what we would expect if NASA were being influenced by the type of
occult conspiracy that Hoagland, for one, is always trying to espouse.»
 Graham Hancock, «The Mars Mystery — The Secret
 Connection Between Earth and the Red Planet»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα