Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;



Θέλεις να δώσεις κάτι στον κόσμο γιατί θέλεις να προσφέρεις; Το τι αντίκτυπο θα έχει αυτό είναι τελείως δευτερεύον.

Τα άτομα που δεν ενδιαφέρονται γι αυτά που έχεις να πεις σου είναι άχρηστα και μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν αν το επιτρέψεις, γιατί δεν κατανοούν και δεν έχουν μάθει να διακρίνουν και να εκτιμούν, μόνο να καταστρέφουν μπορούν αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν με το περιορισμένο μέτρο αντίληψης τους.


Εσένα πρέπει να σε ενδιαφέρουν αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτά που έχεις να πεις, για να μην αποσπάται η προσοχή σου σε διάφορες κατευθύνσεις. Και αν έστω ένας αδιάφορος ενδιαφερθεί αυτό θα είναι θαύμα.

Όταν κάποιος αγαπάει ένα έργο σου, παίρνεις κουράγιο από αυτήν του την αγάπη, όχι εγωιστικά ή ναρκισσιστικά, αλλά παίρνεις κουράγιο γιατί το έργο σου βρίσκει ανταπόκριση, αναθαρρείς - υπάρχει μια ευγενική ανταλλαγή ενέργειας. Δεν ξεχωρίζεις τον εαυτό σου από τους "θαυμαστές" σου αλλά αντίθετα "ενώνεσαι" μαζί τους.
Όταν λες ότι είσαι "κάτι" και εκδηλώνεις έπαρση, όχι μόνο μεμονωμένα, αλλά συνεχόμενα, τότε διαιρείς τον εαυτό σου, τον διαμορφώνεις και τότε δημιουργείς εξωτερικά.
Δεν βλέπεις την Ομορφιά αλλά την ασχήμια-ομορφιά σε όλα τα πράγματα, κάνεις επιλογές.
Όταν είσαι "τίποτα" είσαι ανοιχτός σε όλα.

Δεν είσαι οι σκέψεις σου, οι σκέψεις είναι εθιστικές. Οι σκέψεις, οι αρνητικές παλινδρομικές σκέψεις είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι αυτού που είσαι. Όπως και οι σκέψεις από τις οποίες αντλείς παρατεταμένη ικανοποίηση είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι αυτού που είσαι. Βρες αυτό που είσαι.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΗΣ

 ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα