Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ανθρώπινα Γονίδια σε Πειραματικό Ρύζι στο Kansas


                                Human Genes in Rice Experimental (3)
Αν το ρύζι που αγοράζεται δεν είναι πιστοποιημένο οργανικής καλλιέργειας, η δεν προέρχεται από φάρμα που τεστάρει την παραγωγή ρυζιού της για μόλυνση από Γενετικώς Τροποποιημένο, θα τρώτε ρύζι με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΓΟΝΙΔΙΑ.
Το μοναδικό Γενετικώς Τροποποιημένο (GM) ρύζι με ανθρώπινα γονίδια παράγεται σήμερα από μια Βιοτεχνολογική (sic) εταιρεία την Ventria Bioscience σε μία έκταση 3.200 εκταρίων (Ένα εκτάριο ισούται με 100 αρ ή 10.000 τετραγωνικά μέτρα, δηλαδή 10 στρέμματα.) στην Junction City, στο Kansas – και μάλλον και αλλού – και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για αυτό. Μήπως διερωτάστε τώρα για τον έρωτα του Χόλυγουντ με τα ζόμπι στις ταινίες του;

Από το 2006 η Ventria καλλιεργεί σιωπηλά ρύζι που έχει αλλοιωθεί γενετικά με ανθρώπινα γονίδια με γονίδια από το ανθρώπινο συκώτι με σκοπό να πάρει να πάρει τις τεχνητές πρωτεΐνες που παράγονται από αυτό Φρακενστάινορύζι και να τις δώσει στις φαρμακευτικές εταιρείες. Με έγκριση από το Αμερικανικό Υπουργείο Γεωργίας (USDA), η Ventria έχει πάρει μια από τις περισσότερο καλλιεργούμενες ποικιλίες στον κόσμο σήμερα, και την έχει κάνει καταλύτη για την παραγωγή νέων φαρμάκων.
Αρχικά η καλλιέργεια αυτής της Γενετικά Τροποποιημένης ποικιλίας η οποία υπάρχει σε τρεις παραλλαγές  (http://www.aphis.usda.gov/brs/biotech_ea_permits.html), ήταν περιορισμένη στο εργαστήριο. Αλλά το 2007 η Ventria αποφάσισε να βγάλει το ρύζι από το εργαστήριο. Η εταιρεία προσπάθησε αρχικά να φυτέψει στο Missouri, αλλά συνάντησε αντίσταση από την Anheuser-Buschand, άλλοι απείλησαν να μποϊκοτάρουν όλα τα ρύζια από την πολιτεία εάν η Ventria αποφάσιζε να φυτέψει το ρύζι μέσα στα σύνορα της (http://todayyesterdayandtomorrow.wordpress.com).
Έτσι το Γενετικώς Τροποποιημένο ρύζι της Ventria κατέληξε στο Kansas, όπου υποτίθεται ότι ακόμη καλλιεργείται για την παραγωγή φαρμάκων στην έκταση των 3.200 εκταρίων στην Junction City. Ενώ αυτό το Γενετικώς Τροποποιημένο ρύζι με ανθρώπινα γονίδια ποτέ δεν πήρε άδεια για κατανάλωση από ανθρώπους, ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ με τον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης μολύνσεως και την εξάπλωση των μη επιθυμητών και ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΩΝ Γεννετικώς Τροποποιημένων χαρακτηριστικών τους.
«Δεν είναι ένα προϊόν που θα ήθελε ο καθένας να καταναλώσει,» είπε η Jane Rissler από την ένωση των Concerned Scientists(UCS) στην Washington Postback το 2007.  «Δεν είναι σοφό να παράγεις φάρμακα με φυτά σε ανοιχτό χώρο.»
Αν και το Αμερικανικό Υπουργείο Υγείας παρόλο που έλαβε δεκάδες χιλιάδες σχόλια να μην εγκρίνει την καλλιέργεια υπαίθρια ΤΟ ΕΚΑΝΕ. Αυτό έγινε μετά την αρχική άρνηση του (FDA) U.S.Food and Drug Administration για το Γενετικώς Τροποποιημένο ρύζι της Ventria το 2003.  (http://www.kansasruralcenter.org/publications/PharmaRice.pdf).
Εκτός από την απειλή της μολύνσεως και την ανεξέλεγκτη εξάπλωση, αυτό το ρύζι που υποτίθεται ότι αναπτύσσεται για να βοηθήσει τα παιδιά του τρίτου κόσμου να ξεπεράσουν την χρόνια διάρροια, μπορεί να δημιουργήσει άλλες χρόνιες ασθένειες.
«Αυτά τα Γενετικώς Τροποποιημένα φάρμακα μπορούν να επιδεινώσουν απίστευτα ορισμένες μολύνσεις, ή να προκαλέσουν επικίνδυνες αλλεργικές αντιδράσεις, ή αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος,» είπε ο Bill Freese αναλυτής της Πολιτικής της Επιστήμης στο Κέντρο για την Ασφάλεια των Τροφίμων (CFS), που εξέδωσε μια αναφορά το 2007 για τους κινδύνους του ρυζιού της Ventria. Μπορείτε να διαβάσετε τηναναφορά ΕΔΩ.
Προσέξτε λοιπόν το ρύζι του Μπάρμπα Θωμά !
Για την διατροφή της γκρίζας φυλής φτιάχνουν τα γενετικά τροποποιημένα: Τι επιδιώκουν να πετύχουν; Ενεργοποιούν το φονταμενταλιστικό Ισλάμ στο Βορειοαφρικανικό τόξο εδώ και δύο χρόνια, Λιβύη, Αίγυπτος, τώρα και στην Συρία, με κάμποσους ακόμη να ακολουθούν, για να εξαφανίσουν την λευκή φυλή. Η γροθιά που θα διαλύσει τα πάντα, ο καταλύτης, είναι η Κίνα. Την Κίνα την «φτιάξανε», δίνοντάς τους δωρεάν τεχνολογία μέσω των πολυεθνικών εταιρειών, ενώ ο υπόλοιπος «πολιτισμένος» κόσμος ασχολούταν με την ψευδή ποιότητα της ζωής του, μέχρι που αυτή η «ποιότητα» σαν άλλη μια ψευδαίσθηση, έγινε ταφόπλακα κι είναι έτοιμη να πέσει στο κεφάλι του.
Είναι να γελά κανείς με αυτά που παρατηρεί γύρω του και είμαι απόλυτα σίγουρος πως κάποιοι γελούν πολύ, μα ΠΟΛΥ, με τον «πολιτισμένο» άνθρωπο. Διάβασε ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία, Τυρκουάζ και Χαλιφάτο.
Τώρα επί της ουσίας του άρθρου… τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα γεμάτα δηλητηριώδη χημικά και καρκινογόνα αποτελέσματα, δεν τα φτιάχνουν για ανθρώπους, τουλάχιστον όπως τους γνωρίζουμε,  αλλά γι αυτήν την νέα γκρίζα φυλή που ετοιμάζουν και που θα τρέφεται αποκλειστικά με αυτά τα χημικά φάρμακα. Αυτό το νέο είδος γκρίζου ανθρώπου που ετοιμάζουν, δεν θα μπορεί να τραφεί με τις τροφές που τρως εσύ σήμερα, θα πεθαίνει, όπως εσύ δεν τρέφεσαι με τις τροφές που έτρωγε η γιαγιά σου και που κι αυτη θα πέθαινε αν έτρωγε, αυτό που εσύ σήμερα αποκαλείς τροφή …και μιλώ για μόλις δυο γενιές !!!
Φτιάχνουν το νέο είδος ανθρώπου της γκρίζας φυλής, εξαλείφουν τις υπόλοιπες και ταυτόχρονα ετοιμάζουν και την τροφή του, λογικό ακούγεται. Άλλωστε το χουν ξανακάνει και ξέρουν πως να το ξανακάνουν. Γι αυτό τόση πρεμούρα με την πολυπολιτισμικότητα, για να μην υπάρχουν ορατά οφθαλμοφανή σημάδια του ποιός είναι τι και η αλλαγή να γίνει όσο μπορεί πιο αθόρυβα. Μην με ρωτήσεις «ποιοί είναι αυτοί που φτιάχνουν;» να υποθεσω πως γνωρίζεις την σπηλιά του Πλάτωνα  και διαβάζεις terrapapers !
Μπορείς να δεις τέτοιο είδος ανθρώπου γύρω σου, δεν έχουν φύλο, είναι κάτι ουδέτερο, τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος την λέξη ουδέτερο. Εδώ δεν μιλώ για ομοφυλόφιλους, ούτε για Ο.Π. μα για κάτι εντελώς ψυχρό, ουδέτερο, ένα νέο φύλο, ούτε άντρα, ούτε γυναίκα, ούτε ομόφυλο. Έχω συναντήσει αρκετούς και αν διαθέτεις Παρατήρηση και Διάκριση, μπορείς να τους δεις κι εσύ.
Το τραγικό για εμάς είναι, να ενσαρκωθούμε σε αυτόν τον δυστοπικό κόσμο της μη ανθρώπινης γκρίζας φυλής και να έχουμε παραμείνει άνθρωποι !!! Αυτό απεύχομαι για τον εαυτό μου και τους συνανθρώπους μου. …και αυτό είναι και το ζητούμενο, να μην ξανάρθουμε εδώ με κάθε τρόπο με κάθε τίμημα. …και ναι υπάρχουν τρόποι για να το καταφέρουμε… Διάβασε και ΚΑΝΕ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα