Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Πρόβλημα με το Δημόσιο; Κάντε ηλεκτρονική αναφορά στο synigoros.gr



Μέσω διαδικτύου θα μπορεί πλέον ο καθένας να παρακολουθεί την αναφορά που υποβάλλει ηλεκτρονικά στο Συνήγορος του Πολίτη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανεξάρτητη αρχή η πρωτοφανής οικονομική κρίση έχει δραματικές συνέπειες στη ζωή των πολιτών και τη λειτουργία του κράτους και των υπηρεσιών του.
Το έντονο συναίσθημα ανασφάλειας που συνταράσσει την ελληνική κοινωνία και η δυσκολία του κράτους να ανταποκριθεί σε υποχρεώσεις του συνθέτουν ένα εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό πλαίσιο. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο ο Συνήγορος του Πολίτη καλείται να εντείνει την εξωστρέφειά του, να βρεθεί κοντά στους πολίτες, και να εκφράσει με θεσμικό τρόπο τα προβλήματα και τη δυσαρέσκεια που αναδεικνύουν. Καλείται ιδίως να αναζητήσει θεσμικές λύσεις και ρεαλιστικές εναλλακτικές προτάσεις.
Ηλεκτρονική υποβολή και παρακολούθηση αναφοράς
Μπορείτε να υποβάλετε την αναφορά σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα. Η διαδικασία αυτή σας παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ηλεκτρονικά την εξέλιξή της και να ενημερώνεστε για το εκάστοτε στάδιο επεξεργασίας της.
Τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν είναι τα εξής:
-το ονοματεπώνυμό σας,
-η διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας,
-η ηλεκτρονική διεύθυνση (email) και
-η περιγραφή της υπόθεσής σας.
Το e-mail που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι το προσωπικό σας, δεδομένου ότι σε αυτό θα σας αποσταλούν οι κωδικοί με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αναφοράς σας, ηλεκτρονικά από τον ιστοχώρο του Συνηγόρου του Πολίτη.
Συγκεκριμένα, στο email που θα δηλώσετε κατά την υποβολή της αναφοράς σας, θα αποσταλεί ο κωδικός παρακολούθησής της, ώστε, με την χρήση του κωδικού σας και το email σας να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό εξέλιξή της καθώς και σε στοιχεία επικοινωνίας με το Συνήγορο του Πολίτη. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να στείλετε ηλεκτρονικά επιπρόσθετα στοιχεία που αφορούν την υπόθεσή σας. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τον κωδικό και το email σας θα έχετε πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις αναφορές που έχετε υποβάλει.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα