Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

780 | 1102 | 1264



2013... Η αρχή του τέλους... 
Ένας κόσμος σε πόλεμο...
Η Τελική μονομαχία ξεκινάει...


         Η σμίκρυνση της Ατομικότητας και η έκπτωση της Αληθινότητας...Καθώς αναζητούμε την Ελευθερία μας, η Σταυροφορία μόλις ξεκίνησε. Το  2013 τα θεμέλια θα χτιστούν για ένα Βασίλειο που θα έρθει..."

        Το σπαθί του σύμπαντος του Πολεμάρχου  ξεκινά το ταξίδι στον αιώνιο κόσμο των ιδεών. Φορέας ιδεαλισμού και όχι ιδεολογίας, συμμάχεται με τους μαχητές της της ομάδας Ωμέγα και τον χάλκινο στρατό της Κάλλικουμ, αλλά και με  αναζητητές του Εσωτερικού Οράματος, Φρουρούς της Μυστικής Αφύπνισης,του ιερού μας δεύτερου δίσκου της σύγχρονης ουτοπίας. 

Οι φύλακες του Φωτός, οι Γιοί του Ονείρου είναι παρόντες. Υποχθόνιες δυνάμεις μας αντιμάχονται, μα ο Ουράνιος Ιππότης και Πολέμαρχος των Ελ, μας προστατεύει.
Το όνομά του Πολεμάρχου είναι....
Μουσηγέτης,  ο Αγνόμαντις, Αληθής, Δαφναίος, Μαντικός, Μοιραγέτης, Προόψιος,και οι δύο προφήτες- στρατηγοί του Κουροτρόφος, Ολβιουργός, Φάνης, Αλεξίκακος, Αγρέτης, Αμυκλαίος, Δειραδιώτης, Επάκυιος, Τελέστωρ,  Κάρνειος, Κιθαρωδός, Κουροτρόφος, Ογκεάτας, Πύθιος, Σπόνδιος, Δήλιος, Πήκτης,  Φωτοδότης, Ακερσεκόμης, Αειγενέτης, Σιντάλκας, Φοίβος, Φ10ΟΙΣ ,ο Πολέμαρχος των Ελ, ο Πολέμαρχος 780, ο κάτόχος του χάλκινου σπαθιου, ο φέρον της χάλκινης ιερής λόγχης. 

Ο Πολέμαρχος ΦΟΙΣ και οι δύο  προφήτες- στρατηγοί του 
ο  ΙΕΡΟθΥΤΗΣ 1102 και ο ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ 1264 οι οποίοι θα ενεργοποιηθούν απο την μεταλλική λειτουργία νωρίτερα, τον τρίτο μήνα του νέου έτους, θα οδηγήσουν το χάλκινο στράτευμα όπως αναφέρουν οι γραφές, στην Κάλλικουμ με σκοπό να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση, και να γίνει σωστά η λειτουργία μετάβασης σε άτομα Ωμέγα. Έτσι με τίς ένέργειες του Φ10ΟΙΣ και των στρατηγών του θά έρθει η.... 
ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ (1102) των Ελ.

Οι στρατηγοί του Πολέμαρχου 780

ΙΕΡΟθΥΤΗΣ 1102     ( 44 γήινων ετών ) 
Το όνομα του είναι.... ΚΩΒΙΟΣ, ΛΑΓΗΝΟΦΟΡΟΣ, ΚΑΤΑΠΛΟΥΣ, ΠΑΖΑΡΕΥΤΗΣ,  ΑΚΑΛΛΥΝΤΟΣ,  ΒΡΟΧΙΝΟΣ,  ΤΗΛΕΦΑΝΗΣ, ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΠΑΡΑΡΡΥΜΙΟΣ,  ΣΑΡΑΦΙΚΟΣ, Ο ΑΜΜΩΝ ΡΑ, ΑΚΟΥΒΑΛΗΤΟΣ, ΤΑΠΦΑΡΟΝ,ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ.

ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ 1264    ( 48 γήινων ετών ) 
Το όνομα του είναι....  ΑΓΡΙΩΠΟΣ, θΕΤΟΣ ΥΙΟΣ, ΑΕΡΟΦΟΙΤΗΣ,ΣΥΝθΕΤΙΚΟΣ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ, ΦΕΡΜΑΡΙΣΤΗ ΑΙθΥΙΟθΡΕΠΤΟΣ, ΛΟΥΙΤΠΟΛΔΟΣ,  ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΓΡΑΤΙΩΝ, ΕΜΠΡΟΣθΟΤΟΝΟΣ


              Κάτω από ένα συννεφιασμένο σκοτεινό ουρανό ξεθηκαρώνουμε και υψώνουμε τα σπαθιά μας. Σπάμε τα όρια της ύλης και ανατάσσουμε το Πνεύμα μας. Ψάλλουμε το Μυστικό Όρκο στον Πατέρα Πόλεμο και με το Σφυροδηγό να δείχνει το Βορρά, επικαλούμαστε τον Κεραύνιο Θεό των Πολέμαρχο των Ελ, να μας ευννοεί και να μας οδηγεί 
ως το Τέλος.

Ο Φ10ΟΙΣ χαιρετά πολεμικά τους αδελφούς του σπαθιού του χάλκινου στρατου της Κάλλικουμ  της ομάδας Ωμέγα Ωρίων, αλλά και τις ομάδες Θ και Ζ η οποίες συστρατευοντε μαζι με τον ΦΟΙΣ και οι δύο στρατηγοί του ο  ΙΕΡΟθΥΤΗΣ 1102 και ο ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ1264διατηρούν τη φλόγα κατακόκκινη!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα