Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αρκτική: Ευθανασία στις πολικές αρκούδες λόγω υπερθέρμανσης του πλανήτη!


Σύμφωνα με κορυφαίους στον κόσμο επιστήμονες, οι πολικές αρκούδες στην Αρκτική μπορεί να χρειαστεί να υποβληθούν σε" εσκεμμένη μείωση του πληθυσμού τους ", προκειμένου να διασφαλιστεί " ένας βιώσιμος, αλλά μικρότερος πληθυσμός πολικών αρκούδων".


Ήδη έχουν να υποστούν την ταυτότητά της κατάχρησης από την υπερθέρμανση του πλανήτη από τούς κινδυνολόγους ως ένα σύμβολο της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής, τώρα η πολική αρκούδα θα πρέπει να φοβάται και για ευθανασία από τους υπερβολικά ενθουσιώδεις μαχόμενους οικολόγους. Ακαδημαϊκοί, που περιγράφηκαν από το περιβαλλοντικό περιοδικό Yale ως «επιστήμονες κορυφαίοι των πολικών αρκούδων», δημοσίευσαν ένα άρθρο σε ένα περιβαλλοντικό έγγραφο στο οποίο τονίζουν ότι έφτασε ο χρόνος για ευθανασία στον πληθυσμό των πολικών αρκούδων στον Καναδά, την Αλάσκα, τη Γροιλανδία, τη Νορβηγία, και τη Ρωσία.

"Η ελεγχόμενη μείωση του μεγέθους του πληθυσμού μέσω της συγκομιδής μπορεί να είναι αναγκαία για τη διασφάλιση τόσο της ανθρώπινης ασφάλειας και έναν βιώσιμο αλλά μικρότερο πληθυσμό πολικών αρκούδων ως αποτέλεσμα της μείωσης των ενδιαιτημάτων."

Ο τρόπος που οι "οικολόγοι" σκοπεύουν να το πράξουν αυτό, είναι η ευθανασία των πολικών αρκούδων που είναι «απίθανο να επιβιώσουν", λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
"Η ευθανασία είναι η πιο ανθρωπιστική επιλογή για μεμονωμένες αρκούδες σε πολύ κακή κατάσταση που είναι απίθανο να επιβιώσουν», έγραψαν οι συντάκτες της μελέτης. «Υπό αυτές τις συνθήκες, θα είναι σημαντικό να αναπτυχθούν σαφείς οδηγίες για τον προσδιορισμό των πεινασμένων ζώων."

Ένας από τους «κορυφαίους επιστήμονες των πολικών αρκούδων» ο οποίος συνέγραψε αυτή την περίεργη πρόταση, ο Δρ Steven AMSTRUP, τονίζει ότι ο σκοπός των προτάσεών τους για την «διαχείριση της πολικής αρκούδας" είναι "για να υπενθυμίσει στους αναγνώστες, και ενδεχομένως τους πολιτικούς, ότι το μακροπρόθεσμο μέλλον των πολικών αρκούδων βρίσκεται σε κίνδυνο ".
Το ίδιο λοιπόν ακριβώς συμβαίνει και με τον άνθρωπο.

Jurriaan Maessen
ExplosiveReports.Com
February 8, 2013 


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα