Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η θεραπευτική δύναμη του ήχου….. Υπεραισθήσεις...



<< Στην αυγή της δημιουργίας,  οι πατέρες των θεών δίδασκαν στους κατασκευαστές του σύμπαντος τους κοσμικούς νόμους,   τραγουδώντας τους….. γλυκά… >>

Γνωρίζουμε ότι τα ευχάριστα λόγια , η όμορφη μουσική , οι ήχοι της φύσης, το κελάηδισμα των πουλιών , μας φτιάχνουν την διάθεση , υπάρχουν και κάποιοι άλλοι ήχοι που  μας χαλούν την διάθεση , όπως είναι οι θόρυβοι της πόλης  ,  τα κορναρίσματα, και οι πολλές δυνατές φωνές .
Ένας ήχος ..είναι, ένας….. κραδασμός, ο οποίος λόγω της ιδιότητας του, της συχνότητας του, προσλαμβάνετε από το αισθητήριο της ακοής, προκαλεί  μια εντύπωση, και σαν αντίδραση, εκφράζουμε ευχάριστα ή  δυσάρεστα συναισθήματα .

Η συχνότητα εκφράζει την ταχύτητα ταλάντωσης, και μετράτε σε κύκλους ανά δευτερόλεπτο (Hertz, Hz).
 Γρηγορότερες ταλαντώσεις επιφέρουν υψηλότερους - οξύτερους - ήχους, ενώ βραδύτερες ταλαντώσεις επιφέρουν χαμηλότερους - βαρύτερους - ήχους.
Ο ήχος υπάρχει παντού και ρέει στο σύμπαν συνεχώς, η κίνηση, η ταλάντωση,  είναι ήχος, και ο χορός είναι το σώμα που συντονίζετε και πάλετε  μαζί του, και….<< γιορτάζει >> αυτόν τον ήχο .

 Ένας  άνθρωπος μπορεί να  αντιλαμβάνεται μόνο ορισμένες συχνότητες στο άπειρο φάσμα του ήχου,   από 20 Hz – έως 20.000Hzπερίπου, ενώ για κάποια ζώα το ακουστικό φάσμα επεκτείνετε πολύ περισσότερο , όπως για παράδειγμα ο σκύλος έως 70.000 Hz, και η νυχτερίδα έως 120.000 Hz.
Πνευματικοί άνθρωποι ,και δάσκαλοι του εσωτερισμού, ξεπερνώντας τα όρια της ανθρωπινότητας,  μπόρεσαν να κατανοήσουν βαθιά  τα μυστήρια του ήχου.         
Ο Πυθαγόρας και ο Πλάτωνας είχαν αναφερθεί στην κίνηση των πλανητών, και στην μουσική των σφαιρών,   και είχαν εξηγήσει με μαθηματικούς όρους την τάξη και την αρμονία που υπάρχει στο σύμπαν .Ο  Πυθαγόρας αυτήν την αρμονία που αντιλαμβανόταν, την έκανε  μουσικούς ήχους .
Ο Γ. Κέπλερ επίσης εκστασιασμένος γράφει  ….. «Οι ουράνιες κινήσεις  δεν είναι τίποτα άλλο από ένα συνεχόμενο τραγούδι για πολλές φωνές, που συλλαμβάνεται όχι από το αυτί αλλά από το πνεύμα, μια μορφοποιημένη μουσική που αφήνει τα χνάρια της στην ασταμάτητη ροή του χρόνου».
Η μουσική των σφαιρών , οι ήχοι και οι δονήσεις των πλανητών είναι που επηρεάζουν τον άνθρωπο << δέκτη >>  και καθορίζουν ως ένα σημείο το πεπρωμένο του .[ Αστρολογία ]
 Όπως επίσης ο άνθρωπος σαν << πομπός >> επίσης,  μπορεί να εκφράσει το δικό του τραγούδι τον δικό του κραδασμό, και η πρόθεση του  να αντηχήσει στην αιωνιότητα . 
  
Ο Ορφέας, θεός της μουσικής, λέγετε ότι  κατάφερνε και γοήτευε ανθρώπους και  θεούς , τα ζώα, τα βράχια, και τα φυτά με τους υπέροχους  ήχους από την λύρα του.

Κάτι παρόμοιο έκανε με ένα  φλάουτο και ο θεός Κρίσνα στην Ινδία .

Η λύρα του Ορφέα , και το φλάουτο του Κρίσνα είναι ο….. λάρυγγας …..!

Ο ήχος είναι μια …..άλλη  μορφή του  << φωτός>>,  το οποίο όμως  Φως ……<< ακούμε >> και δεν  << βλέπουμε>> όπως συμβαίνει με τα χρώματα.
Όπως και όλες οι άλλες εντυπώσεις που έχομε από το περιβάλλον και που αντιλαμβανόμαστε μέσω των πέντε αισθήσεων. και που τελικά σαν << λογικά >> όντα  ερμηνεύουμε και  διαφορετικά, δηλαδή σαν… ήχο, γεύση, αφή, όραση,
και όσφρηση.

 Το φυσικό σώμα προσαρμοσμένο και τοποθετημένο  στον τρισδιάστατο κόσμο , και διαθέτοντας τις πέντε αισθήσεις του σαν βασικά εργαλεία για να αντιλαμβάνεται αυτόν τον κόσμο που το περιβάλει, ερμηνεύει τα φαινόμενα και τα διαχωρίζει σε αυτήν την διάσταση κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να εξυπηρετήσει την παραμονή του και την εμπειρία του στον τρισδιάστατο κόσμο.

 Όλα τα πράγματα διασπώνται και διαχωρίζονται και αυξάνονται και πολλαπλασιάζονται…..και όλα προέρχονται από την μονάδα, η οποία ελαττώνετε σε όλα τα πράγματα …..και όλα ξανά επιστρέφουν στην μονάδα.
Έτσι υπάρχει συνεχείς κίνηση ,και ταλάντωση, μια άπειρη δόνηση η οποία συνεχώς δημιουργεί , σύμπαντα ,κόσμους ,  διαστάσεις, μορφές.  

 Έτσι οι πέντε φυσικές μας αισθήσεις αντιλαμβάνονται ένα γεγονός, το οποίο όμως προέρχεται από το αιθερικό πεδίο [ τέταρτη διάσταση ] σε πέντε διαφορετικούς κραδασμούς [ τρόπους αίσθησης ]  οι οποίοι συνδυασμένοι, διαμορφώνουν αυτό που θεωρεί ο άνθρωπος  πραγματικότητα του, ή φυσικό και υλικό  κόσμο.

Αυτήν την εργασία την κάνουν τα πέντε αισθητήρια όργανα του φυσικού σώματος για τον υλικό κόσμο .
Κάτι ανάλογο κάνουν και τα 7 τσάκρας, αφού  είναι τα αισθητήρια του αστρικού σώματος και του αστρικού κόσμου.

Το σημαντικό είναι να κατανοήσουμε την δημιουργική δύναμη αυτού του μέρους του << φωτός >> που αποκαλούμε  ήχο, και να το προσαρμόσουμε στη ζωή μας, και στην εμπειρία μας , επίσης σαν ένα εργαλείο για την αυτοπραγμάτωσης μας, και την αυτό θεραπεία μας.
 Αυτή η δημιουργική κίνηση [ δόνηση , ταλάντωση ] συμβαίνει  και μέσα μας, είμαστε κομμάτι και αποτέλεσμα αυτής της συμπαντικής ροής….και έχουμε κάθε δικαίωμα , αλλά και την δυνατότητα να κατευθύνουμε αυτήν την δημιουργική κίνηση  εκεί που εμείς επιθυμούμε .   

Γνωρίζουμε για την δύναμη των μάντρας τα οποία μας βοηθούν σε πρακτικές χαλάρωσης και  διαλογισμού,
 Και έχουμε ακούσει και διαβάσει  πολλά για τα  μαγικά τραγούδια, όπως των σειρήνων που προσπάθησαν να πλανέψουν τον Οδυσσέα .
Φράσεις,  κλειδιά όπως  το << άνοιξε σουσάμι >> στο παραμύθι,  χίλιες και μια νύχτες,  που λέγοντας το,  άνοιγε την μυστική είσοδο, και   οδηγούσε στο θησαυρό του Αλί μπαμπά.

Ήχους  όπως το σάλπισμα του λαού του Ισραήλ,  που έριξαν τα τοίχοι της Ιεριχώ.
Και γνωρίζουμε ότι και οι πιο απλές λέξεις από συνανθρώπους μας θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν θετικά η αρνητικά,  όπως και απλοί  θόρυβοι , ήχοι , και μουσικές μελωδίες .
Είναι γνωστά τα  πειράματα με την μουσική σε διάφορα φυτά, με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα .
 Αλλά επίσης είναι αποδεδειγμένο πλέον και ιατρικά, ότι συγκεκριμένοι ήχοι , και μουσική επιδρούν θετικά σε άτομα με διάφορες παθήσεις.
Οι  έρευνες συνεχίζονται για να βρεθούν οι κατάλληλες συχνότητες ήχου, που θα βοηθήσουν σε πιο δύσκολες ασθένειες .

  
Αυτό συμβαίνει διότι ο ήχος δεν είναι απλά …..ένας ήχος, που το αισθητήριο μας αντιλαμβάνεται και ερμηνεύει μηχανικά ..
Είναι πολλά περισσότερα ….
Ο απόστολος Ιωάννης ξεκινάει το ευαγγέλιο του  με την φράση …
<< Αρχικά ήταν ο Λόγος.
Και ο Λόγος ήταν προς τον Θεό, και Θεός ήταν ο Λόγος……………..>>.

Ο ήχος είναι αποτέλεσμα του λόγου,
και ο ήχος προκαλεί δόνηση και κραδασμό.
Η δόνηση και ο κραδασμός επηρεάζει , μεταβάλει , και μετατρέπει .
Υπάρχουν για παράδειγμα συγκεκριμένα μάντρας τα οποία αν τα εκφωνούμε καθημερινά , μπορούμε να προκαλέσουμε την ενεργοποίηση των τσάκρας , διαλογισμό,  χαλάρωση ,  αναδρομές σε προηγούμενες ζωές,  όπως επίσης δραστηριοποίηση ικανοτήτων [ υπεραισθησίες ] όπως είναι η διόραση, η διαίσθηση, διακοή , και τηλεπάθεια , και επίσης θεραπεία  του φυσικού μας σώματος από πολλές πιθανές ασθένειες  .

Αυτό συμβαίνει διότι ο ήχος των μάντρας ενεργοποιεί τα Τσακρας, και τους ενδοκρινής  αδένες που βρίσκονται κοντά στα τσάκρας, οι οποίοι αδένες όπως λέει ο  Κρουμ Χελερ , και ο Σαμαελ Αουν Βεορ …<<……..είναι αληθινά βιογενετικά εργαστήρια,  των οποίων η αποστολή είναι να μετατρέπουν τα Τατβας σε ορμόνες >>.

[ Τα Tάτβας είναι στοιχεία του …..αιθερικού πεδίου, τα οποία συμπυκνώνονται και μετατρέπονται στον φυσικό κόσμο στα…… 4 στοιχεία του φυσικού πεδίου.[ αέρας  νερό  γη και φωτιά ]
Το γήινο μαγνητικό πεδίο, αναζωογονείται και ανανεώνετε  από τα ρεύματα αυτών των αιθερικών στοιχείων  ].

Ο άνθρωπος σαν φυσικό σώμα,  είναι το άθροισμα  των τεσσάρων στοιχείων που αποτελούν τον φυσικό κόσμο, [το ανώτερο μέρος του φυσικού σώματος  είναι το αιθερικο  σώμα ] …
Αν θέλουμε λοιπόν να προκαλέσουμε μια θεραπεία, ή να δραστηριοποιήσουμε υπεραισθήσεις  …ένας απλός τρόπος είναι και αυτός ..να τραγουδήσουμε .... ΜΕΣΑ  στο φυσικό μας σώμα , να το κάνουμε να δονηθεί με τα ανάλογα μάντρας, και συνειδητά να βοηθήσουμε στη μετατροπή των αιθερικών στοιχείων σε ορμόνες.
 Οι  ορμόνες γίνονται …<< αγγελιοφόροι >>, και μέσω του νευρικού και του αιματολογικού συστήματος, επιδρούν  από κύτταρο σε κύτταρο, και μεταφέρουν την πρόθεση – εντολή μας.

Έχουν γίνει επιστημονικές έρευνες στο στοιχείο  νερό από τον Δρ. Μασάρου Εμότο, ο οποίος απέδειξε ότι το νερό αντιδρά ανάλογα σε θετικούς ή και  αρνητικούς κραδασμούς και δονήσεις  του περιβάλλοντος . 
Εκφράζοντας εμείς την ευγνωμοσύνη μας στο νερό , τα αιθερικά στοιχεία του προσαρμόζονται ανάλογα και μεταβάλουν τα φυσικά του στοιχεία και τα μόρια του , και όλη αυτή η θετική δόνηση που εκφράσαμε, καταλήγει κατόπιν να θρέφει τον οργανισμό μας .
Αυτό κατά κάποιο τρόπο το γνωρίζουμε όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, δείτε ότι όλοι υψώνουμε ψηλά τα ποτήρια και  ευχόμαστε  …<< στην υγειά μας >>…

Το ίδιο συμβαίνει και με το στοιχείο της γης, που είναι η καθημερινή τροφή μας .

Το ίδιο συμβαίνει και με το στοιχείο του  αέρα….μπορούμε να δηλώσουμε μια πρόθεση μας με πίστη ..και να ρουφήξουμε αυτόν τον αέρα............... να ρουφήξουμε την ζωή και την πρόθεση που μόλις εκφράσαμε , και αυτή θα φτάσει μαζί με το οξυγόνο,  μέχρι και το τελευταίο κύτταρο μας.

Και τα τέσσερα στοιχεία υπηρετούν τον λόγο ….ο ήχος τα διαμορφώνει τα μεταλλάσσει ..ο άνθρωπος μπορεί και έχει κάθε δικαίωμα  να επιλέγει στη ζωή του με την καρδιά του, και να εκφράζει  την βούληση του με τον.. ήχο …


Ο Ιησούς για να τονίσει την δύναμή που έχει ο λόγος και  ο ήχος, λέει στους μαθητές του  .....
<< Δεν είναι εκείνο που εισέρχεται στο στόμα που μαγαρίζει τον άνθρωπο, αλλά εκείνο που εξέρχεται του στόματός του>> .
  

Υπάρχουν κάποια μάντρας τα οποία όταν τα εκφωνούμε καθημερινά περίπου μισή ώρα,   μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα ως αναφορά την δραστηριοποίηση των τσάκρας αλλά και των υπεραισθησεων.
Παράλληλα όμως,  βλέπουμε μεγάλη βελτίωση της υγείας στις περιοχές που τα τσάκρας  ελέγχουν, και πολύ περισσότερο όταν και η τροφή που τρώμε είναι κάπως προσεγμένη  .
Τα μάντρας είναι τα……… Ι ,   Ε,   Ο,   U,   A   …………και προέρχονται από τον δάσκαλο και γιατρό …Κρουμ Χελερ ..

Πρακτική *………….
Αφού χαλαρώσουμε και είμαστε μέσα στο φυσικό μας σώμα …[ παρόντες ].
Εισπνέομαι αέρα σιγά, και απαλά …….
Κατόπιν εκπνέουμε χωρίς βιασύνη,  προφέροντας το ανάλογο  μάντρας, χωρίς πίεση .
Αν η προσοχή μας είναι μαζεμένη μέσα στο φυσικό μας σώμα, και συγκεντρωμένη στο σημείο που το μάντρας ενεργεί , θα αισθανθούμε και θα βιώσουμε την δόνηση, και τον κραδασμό που προκαλείτε στην περιοχή.
Αν δεν είμαστε παρόντες σε αυτό που κάνουμε, δεν θα αισθανθούμε την δόνηση , και τα αποτελέσματα θα είναι ασθενέστερα .

Το μάντραμ     Ι      προφέρετε μακρόσυρτα , συνεχόμενα , όπως και όλα τα υπόλοιπα μάντρας [ έτσι…… Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι ].
Συγκεντρωνόμαστε κατά την εκφώνηση του στο τρίτο μάτι .
Κάνει τα τσάκρας της κεφαλής να δονούνται να ενεργοποιούνται ,και εφόσον τα τσάκρας είναι οι ρυθμιστές των ενδοκρινών αδένων μας, αυτοί παράγουν τους κατάλληλους …ορμόνες .  Σχετίζετε με τον ενδοκρινή αδένα της υπόφυσης και της επίφυσης , ενεργοποιεί την διόραση, και  επηρεάζει ευεργετικά  την υγεία του κεφαλιού.
Το μάντραμ   Ε  προφέρετε  ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ . Συγκεντρωνόμαστε στο λαιμό , δονείτε το τσάκρας του λαιμού ,σχετίζετε με τον ενδοκρινή αδένα του θυρεοειδή , ενεργοποιεί την διακοή, και  επηρεάζει ευεργετικά  την υγεία της περιοχής ….επίσης σχετίζετε με την έκφραση , την επικοινωνία , τον λόγο .

Το μάντραμ   Ο   προφέρετε   ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ . συγκεντρωνόμαστε στην καρδιά ,  σχετίζετε με την καρδιά και τον θύμο αδένα, ενεργοποιεί την διαίσθηση  , και την έμπνευση . επηρεάζει ευεργετικά  την υγεία  της καρδιάς και την  περιοχή του ηλιακού πλέγματος .
Είναι σημαντικό  να γνωρίζουμε ότι η διαίσθηση είναι η πιο σημαντική υπεραισθησία, και είναι η μόνη ικανότητα την οποία κανένα ψυχολογικό ελάττωμα ,  δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει . 

Το μάντραμ   U   προφέρετε  ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ συγκεντρωνόμαστε στον ομφαλό , σχετίζετε με την περιοχή του στομάχου , συκώτι , νεφρά , και τους αδένες των επινεφρίδιων και του παγκρέατος , ενεργοποιεί την τηλεπάθεια , και επηρεάζει ευεργετικά όλη την περιοχή της κοιλιάς .

Το μάντραμ   Α   προφέρετε  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  δονεί τα κατώτερα τσάκρας και  σχετίζετε  με τους αδένες των όρχεων και επηρεάζει ευεργετικά το ουροποιητικό σύστημα και την κάτω κοιλιά .
Με αυτό θυμόμαστε τις προηγούμενες ενσαρκώσεις 

Οι ορμόνες οι οποίοι εκκρίνονται από όλους  τους ενδοκρινείς αδένες επηρεάζουν  φυσικά όλο το φυσικό μας σώμα , κατά την διάρκεια της εκφώνησης των μάντρας. Όμως  εμείς αισθανόμαστε περισσότερο  την δόνηση στην περιοχή που συγκεντρωνόμαστε, και ανάλογα το μάντραμ που λέμε κάθε φορά .
Επίσης το μάντραμ     Μ   είναι ο     …….συνεχής μετασχηματισμός.
 Με αυτό το γράμμα, και με άλλα φωνήεντα από τα παραπάνω, συνδυασμένα . δημιουργούμε και άλλα μάντραμ όπως το ΟΟΟΜΜΜ, και ΑΑΑUUUΜΜΜ..

 << Κραδασμός είναι …… συνεχής κραδασμική κίνηση [ ταλάντωση , δόνηση, ροή  ]  …. …..που συνεχίζει στο άπειρο  ….. η πηγή του  είναι μια ….. σταγόνα  έμπνευσης. 
Ο κραδασμός που παράγετε από  ένα σημείο έμπνευσης  είναι  ροή …είναι η μουσική νότα , η  δόνηση μας,  το  ψυχολογικό μας  όνομα   που μας χαρακτηρίζει υπαρξιακά σαν οντότητες  …είναι το υπαρξιακό μας επίπεδο.

 Όλοι οι κραδασμοί που παράγονται στην τώρα στιγμή από  πολλά σημεία έμπνευσης των ανθρώπων του πλανήτη μας,  είναι  ροή , η μουσική νότα, η δόνηση των ανθρώπων της γης που αφήνουν την σφραγίδα τους , την δόνηση τους την μουσική τους σε πλανητικό επίπεδο, μέσα στο ηλιακό μας σύστημα  .

Και όλες μαζί οι δονήσεις των πλανητών και των οντοτήτων που τους αποτελούν  είναι η μουσική των σφαιρών… των αρχαίων,  που στηρίζουν  το σύμπαν >>  .atheatos.blogspot.gr


* Η πρακτική αυτή δεν αντικαθιστά άλλες μεθόδους για την αφύπνιση δυνατοτήτων , και αναζωογόνησης των τσακρας .
Είναι μια επιπλέον μέθοδος η οποία προτείνετε από δασκάλους του εσωτερισμού ειδικότερα για την αφύπνιση των υπεραισθησιών , και την θεραπεία του φυσικού σώματος .[αυτός ήταν και ο λόγος της ανάρτησης] 
Επίσης αναζωογονεί τα Τσακρας και τα κάνει να κινούνται δεξιόστροφα ..[ τα διατηρεί σε φόρμα ]
 Το να έχομε επίγνωση και να είμαστε συνειδητοί από τον εαυτό μας κάθε στιγμή, είναι ότι καλύτερο και θαυμαστό μπορούμε να κάνουμε .
Και αν υπάρχει μια πραγματική  << μάχη>> που πρέπει να δίνουμε στη ζωή μας είναι …….. να θυμόμαστε να παραμένουμε            << ξυπνητοί >>.
Video..Πως επιδρά ο ήχος στην ύλη ...[διάρκεια 2 λεπτά ]

Το video αυτό είναι ένα μικρό απόσπασμα από το νο 11 video, σε σύνολο 22 ,  από  τα video του χρήστη   mikefer75
και αφορούν  διάλεξη του Gregg Braden διάρκειας 3 και πλέον ωρών με τίτλο ......braden awakening to zero point ..  


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα