Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Η Ζωή μια τρύπα στο νερό




Η ζωή είναι ένα τίποτα που ανα πάσα στιγμή μπορεί να σημαίνει τα πάντα.


Φανταστείτε λίγο την θεωρία της μαύρης τρύπας και του Big Bang. Πριν από την μεγάλη έκρηξη δεν υπήρχε χρόνος διότι αυτός μαζί με τον όλο χώρο ήταν συρρικνωμένος σαν μια μαύρη κουκκίδα στο πουθενά. Αν όμως σκεφτεί κανείς ότι αυτή η μαύρη κουκκίδα είναι "ΚΑΤΙ" τότε αυτό το κάτι θα αποκτήσει νόημα και ύστερα υπόσταση.

Μια τέτοια αιτία θα οδηγήσει εσένα να φορέσεις την στολή του δύτη και να βουτήξεις μέσα στον βυθό της ζωής.

Όταν στην αρχή πέφτεις μέσα στα νερά αυτά με την ενέργεία σου δημιουργείς μια κίνηση και αυτή μια θερμοκρασία,  η δροσιά και οι αντανακλάσεις από την στάθμη αυτή του νερού δημιουργούν τα χρώματα, την ευτυχία της ζωής και λαμπυρίζουν για την πρωταρχική αιτία της κατάδυσής σου. Στην συνέχεια αποκτάς χρόνο και χώρο και επεκτείνεσαι, όσο εσωτερικά τόσο και εξωτερικά και ύστερα εισχωρείς στον βυθό.

Εκεί αρχίζουν όλα να είναι διαφορετικά. Όσο πλησιάζεις στο βάθος προς το κέντρο σου, τόσο χάνετε το φως και ξεθωριάζουν τα χρώματα. Η ένταση και η ενέργεια εξασθενούν αργά αργά και χάνεσαι στην απεραντοσύνη σου. Κάποια στιγμή συνειδητοποιείς το πόσο μικρός είσαι μπροστά σε όλο αυτό το μεγαλείο. Έχεις ξεχάσει τα πάντα, γύρω σου επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι και όσο πέφτεις συρρικνώνεσαι, παγώνεις και χάνεσαι στο απέραντο χάος... Ώσπου.. μια μικρή κουκκίδα στέκεστε στο πουθενά.
Αυτό είναι ο νόμος της Αιτίας και του Αποτελέσματος.

Για να φτιάξεις ζωή, πρέπει να την δανειστείς από τον εαυτό σου, τον θάνατο.



Η αιτία της ζωής είναι ένα τέτοιο δάνειο, γιαυτό είναι ένα τίποτα που σημαίνει τα Πάντα. Η αξία της είναι αυτό το υπέροχο παιχνίδι που ζεις κάθε σου στιγμή...
Η Αλήθεια είναι πως αυτό το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ, γιατί έχεις ανάγκη να παίξεις και να ποντάρεις πάλι, έτσι ώστε να υπάρχει ροή και ενέργεια.
Εκείνη την στιγμή σκέφτεσαι πως αυτή η μαύρη κουκκίδα είναι "ΚΑΤΙ", δεν ξέρεις τι είναι αλλά κάτι είναι και έτσι πάντα αποκτάς νόημα στην ζωή σου.


~Phoenix Raziel~
-via Spititum Libertas ***


ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα