Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ουκ ήλθον καλέσαι δικαίους, αλλά αμαρτωλούς εις μετάνοιαν”



Πρέπει να καταλάβετε ολοι, άμεσα, σε τι εδάφη βρίσκεστε και τι σημαίνει η λέξη και η έννοια "Ελλάς". Δεν είμαστε μια ακόμη χώρα της υδρογείου. Δεν είναι μια τυχαία γεωγραφική περιοχή του πλανήτη. Εδω, γεννήθηκαν τα μεγαλύτερα πνεύματα . Εδω, περπάτησαν οι φωτοδότες της δύσης. Η γλώσσα που μιλάμε , είναι ΠΡΟΝΟΜΙΟ και που την γνωρίζουμε ακόμη. Δεν εχει να κάνει με DnA. Δεν εχει να κάνει με Ιχώρ η κληρονομικότητα. Έχει να κάνει με τα ιδια τα εδάφη, με την ιδια την γη, με την αρμονία που αναβλύζει, την ισσοροπία που παρέχει, το κομβικό σημείο που περνάνε ολα απο πάνω της. Εδώ είναι η μέση Γη. Εδω ξεκινάνε και τελειώνουν ολα. Κι αν σβήσει η Ελλάς, σβήνει ο κόσμος ολος. Εθνικιστές και Μηδενιστές, μολύνετε την Γη αυτή. Αρχαιολάτρες και Χριστιανολάτρες δεν εχετε πιάσει το νόημα. Θα πρεπε να ειχε γίνει επανάσταση μόνο και μόνο για το πως συμπεριφέρεται η επίσημη πολιτεία και ενα μεγάλο κομμάτι των πολιτών στα αρχαία αγάλματα, μνημεία και Ιερούς τόπους. Θα πρεπε να χε πάρει φωτιά ο τόπος αυτός , γιατί ετσι. Να βλέπεις τους Αμερικανούς να χτίζουν Ελληνικά κι εμείς να τσιμεντοποιούμε τα πάντα. Να βλέπεις τους Ευρωπαίους να λοιδορούν την Μάνα τους, κι εμείς να κατηγορούμε τον εαυτούλι μας. Μας θέλανε κάτω, μας εχουν κάτω. Ο Ελληνισμός δεν επέζησε δια των οπλων, αλλά δια της γνώσης και του πνεύματος κατέκτησε τους πάντες. Εξανθρώπισε την οικουμένη. Παιδεία, το μόνο οπλο μας. Παιδεία η θάνατος - Κυριολεκτικά
 
 
  -------------------------------------------------------------------------------

Έχουμε και λέμε. Εαν δεν εχεις λεφτά προκειμένου να προβληθείς, πολιτικός στην χώρα δεν μπορείς να γίνεις. Τα κανάλια τα ελέγχουν συγκεκριμένα κρατικοδίαιατα επιχειρηματικά κοπρόσκυλα , που εκλεψαν κατ ουσίαν τις συχνότητες και προπαγανδίζουν ανενόχλητοι και προβάλουν οποιον και οτι τους αρέσει. Η 4η εξουσία στα χέρια των χειρότερων και πιο ανήθικων προσώπων. Μια πολιτική εξουσία που εξέθρεψε κομματικούς στρατούς, ενα συνδικαλιστικό κίνημα το οποίο στην πλειοψηφία του συνδυαλέγεται με την εξουσία και την υπηρετεί. Εγκλήματα κατά του λαού που ποτέ κανείς δεν πλήρωσε. Αυτονόητη πίεση και εκβιασμούς απο την Μέρκελ για ριζικές αλλαγές στην χώρα, οι οποίες δεν πρόκειται ποτέ να προέλθουν απο αυτούς τους πολιτικούς , διότι είναι σιδεροδέσμιοι των ολιγαρχών. Έχουμε μια χρυσή αυγή η οποία εχει ερθει με "εντολή" να καταπνίξει κάθε φωνή αντίστασης σε αγαστή συνεργασία με την αστυνομία, έχουμε εναν Σύριζα ο οποίος ούτε ξέρει που πατάει και που βρίσκεται -και που αρνείται να κατονομάσει τους ολιγάρχες, επειδή τους τρέμει-. Έχουμε μια προιστορία τρομοκρατίας η οποία ηταν στημένη και δημιουργημένη απο το βαθύ πασόκ , η οποία εκτελούσε συμβόλαια θανάτου "αντιθέτων" συμφερόντων απο την εξουσία. Μια τρομοκρατία η οποία αναβιώνει και χρησιμοποιείται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο απο τα Μ.Μ.Ε. Έχουμε απειρα κονδύλια απο το εξωτερικό - απο το σχέδιο Μάρσαλ εως τις επιδοτήσεις της ΕΟΚ και τα ΕΣΠΑ , τα οποία φαγώθηκαν με επιχειρηματικά "φιλαράκια" της πολιτικής εξουσίας και κάποια ψίχουλα αυτών δόθηκαν στους υπηκόους των κομματικών στρατών για να μην "γκρινιάζουν". Έχουμε πλήρη διάλυση της παιδείας εδω και δεκαετίες. Έχουμε πλήρη απαξίωση κάθε φωνής και κάθε φυσικού προσώπου. Είναι μαφιόζοι, είναι λίγοι, είναι αδίστακτοι. Αυτό είναι το "κάδρο" συνοπτικά, κι οποιος μπορεί η θέλει, ας με διαψεύσει. Τα περι λαικής ετυμηγορίας και βούλησης, αλλού , παρακαλώ.
Για μερικά κωλόχαρτα (χρήματα), ενας ολόκληρος λαός ανέχθηκε κωλοδάκτυλα της Αφροδίτης απο Γερμανούς εκδότες στο περιοδικό Focus . Ενας ολόκληρος λαός αποδέχθηκε χαρακτηρισμούς οπως "τεμπέλης, λαμόγιο, κλέφτης, αναξιόπιστος" και πλέον ρατσιστής. Αντι η Μέρκελ να βοηθήσει να απαλλαγούμε απο τους ολιγάρχες , προτίμησε να λοιδορήσει την Ελλάδα, κι οχι τα παράσιτα της.Τουλάχιστον η Ελλάδα, δεν είχε ποτέ λαό που θα προκαλούσε παγκόσμιο πόλεμο η εγκλήματα μαζικά οπως των Ναζί. Η μήπως η άνοδος και η στήριξη της Χρυσής Αυγής εκει αποσκοπεί ; Να μας αποτελειώσουν και σαν "ιδέα" ακόμη για να απαλλαχθούν απο το βάρος του οτι θα είναι πάντα δεύτεροι και καταιδρωμένοι στον ρου της ιστορίας ; Παιζετε βρώμικο παιχνίδι, τόσο μέσα, οσο και εξω . Κι εμείς τσιμπήσαμε , γιατί πείσαμε τους εαυτούς μας, οτι είμαστε ψωροκώσταινα. Κατάρα στον Ζορμπά και το πρότυπο του. Ελλάς είναι Πνεύμα, παιδεία, πολιτισμός, οχι γλέντι και greek mezes.
Μην τσιμπάτε στα τερτίπια του Μπόμπολα, του Λάτση κι ολων των κρατικοδίαιτων ολιγαρχών...Οπως στον εμφύλιο ετσι και τώρα απλά προσπαθούν να επιβιώσουν και να εχουν "δικό" τους το "τσιφλίκι" της ΝοτιοΑνατολικής μεσογείου. Κάποιους υπηρετεί η πολιτική ηγεσία της χώρας , απο κάποιους είναι σιδηροδέσμια και σίγουρα οχι απο την Μέρκελ. Μην πέφτετε στην παγίδα του εμφυλιακού κλίματος...Δεν εχει καλές προθέσεις η κυβέρνηση . Χωνέψτε το, μην νιώθετε ασχημα και να βγούμε απο το ευρώ πλέον δεν τρέχει τίποτε. Εαν δεν φύγει η ολιγαρχία αυτή και δεν ελευθερωθούμε απο τα ιδια σκουπίδια που κράτησαν και κρατάνε την χώρα "πίσω", ποτέ δεν θα γίνουμε ευρώπη , ακόμα και το παγκόσμιο νόμισμα αν υιοθετήσουμε. Για να καταλάβουμε σε τι θέατρο ζούμε. Στο μετρό , εγινε επίταξη, αλλά δεν απολύθηκε κανένας. Επικοινωνιακό show το ολο θέμα κατ ουσίαν. Ενω οι φαρμακοποιοί , ανενόχλητοι, κάνουν απεργίες οποτε θέλουν. Εκεί το κράτος γιατί δεν κάνει επίταξη ; Εαν θέλει το κράτος κάθε απεργία τελειώνει την επ αύριο και μπορεί να απολύσει κόσμο. Δεν θα μας τρελάνουν...Οι ιδιοι εφτιαξαν τον κομματικό στρατό και τους συνδικαλιστές. Δεν θα ερθουν να το παίξουν και "εχθροί" τους τώρα. Ντροπή.
Αντι να συζητάμε και να πιέζουμε για μεταρρυθμίσεις ουσίας, ρήξη με το χθές και αλλαγές που επρεπε να αρχίσουν απο την πρώτη μέρα της "κρίσης" , παρακολουθούμε νομοσχέδια οπου θα γίνεται κατάσχεση περιουσίας για χρέη εως 3000 ευρώ, να γίνεται παράνομη η ιδιωτική περιουσία κατ ουσίαν με τόσους φόρους στα ακίνητα, οι έμμεσοι φόροι να είναι στα ουράνια, η γραφειοκρατία να εχει χειροτερέψει οσο ποτέ άλλοτε (και απο προσωπικές εμπειρίες το επιβεβαιώνω) , η ανεργία σε νέα ρεκόρ ευρωζώνης και ασχολούμαστε με συγκρούσεις δεξιών και αριστερών. Ε γελάει κάθε σκεπτόμενος. Όχι δεν φταίει η Μέρκελ. Εαν δεν δω να κλείνουν τα ιδιωτικά κανάλια, απλά δεν πείθομαι για καλές "προθέσεις"...Είτε με ευρώ, είτε με βελανίδια ως νόμισμα, το μέλλον θα ναι μαύρο. Είναι αλήτες οι άνθρωποι. Ας το πάρουμε απόφαση κι ας τελειώνουν τα παραμύθια...Δουλεύουν κι εμάς και τους εξω. Ο κύριος Ανταρσύας , εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Μετρό , ακόμα στην θέση του βρίσκεται. Κανείς δεν απολύθηκε. Η συντεχνία ζωντανή. Ενω στις απεργίες των φαρμακοποιών..Καμιά επίταξη δεν εγινε, ούτε θα γίνει και ποτέ. Γελάει ο κόσμος. Ας το καταλάβουν οι συνδικαλιστές επιτέλους. Είναι εχθροί του λαού, του άνεργου, του εργαζομένου που του εκοψαν τον μισθό σε τραγικά επίπεδα. Κανείς δεν εχει το δικαίωμα να ταλαιπωρεί τον συνάνθρωπο του για τις ιδιοτελείς επιδιώξεις του. Σε μια απεργία η θα πάρουν μέρος ολοι, η κανείς. Δεν γίνεται αλλιώς.

---------------------------------------------------------------------------------------


Ηλικίες 23-24-19-20. Δηλαδή παιδιά, στην μετ' εφηβική ηλικία. Αυτοί που τόσες μέρες αποκαλείται τρομοκράτες. Προ ημερών, η δημοτική αστυνομία στην Αθήνα κυνηγούσε εναν μετανάστη για παρεμπόριο και ο μετανάστης "επεσε" στις ράγες του ΗΣΑΠ. Κανείς δεν ασχολήθηκε. Οι μπάτσοι εβγαλαν το άχτι τους στα παιδιά αυτά. Τα οποία ηθελαν να ληστέψουν, ενοπλοι βέβαια, μια τράπεζα . Η οποία τράπεζα, είναι ασφαλισμένη και κάθε κλοπή η χτύπημα εναντίων της την δυναμώνει περισσότερο - ψιλά γράμματα-. Παιδιά ευκατάστατων οικογενειών λέει. Τότε γιατί θέλησαν να κάνουν ληστεία ; Για τους ίδιους, για τον αγώνα τους, για κάποιον άλλο λόγο ; Ποιός οπλισε και οπλίζει την νεολαία ; Ποιός κερδίζει απο ολο αυτό το "τζέρτζελο" ; Δεν χρειάζεται να μας πρήζετε τα "παπάκια", για καταδίκη της βίας. Είναι αυτονόητο πως πρέπει να καταδικάζετε. Αρχίστε ομως να καταδικάζετε και λίγο το αγαπημένο σας κράτος, ορισμένοι. Σας πηδάει, σας κλέβει, σας δέρνει κι εσείς εκεί...! Κάποιος είπε οτι στην Αμερική η αστυνομία εχει αδεια να πυροβολήσει . Αυτό το να συγκρίνουμε αλλα κράτη με το δικό μας..Πόσο με "τρελαίνει" ωρες ωρες...
Ας εχουμε υπόψιν μας , πως τα αστυνομοκρατούμενα κράτη (βλέπε Η.Π.Α) τα οποία επιδιώκουν την τιμωρία (και σε πολλές περιπτώσεις την θανατική ποινή) και οχι τον σωφρονισμό, στα οποία η αστυνομία δεν είναι και τόσο softcore , εχουν σαφώς σκληρότερη εγκληματικότητα και τεράστια κοινωνικά προβλήματα, σε αντίθεση με χώρες που ο σωφρονισμός και ο σεβασμός ακόμα και στον εγκληματία, εχει τον πρώτο λόγο. Γιατί η παιδεία και η σωστή αντιμετώπιση, είναι η καλύτερη απάντηση. Σίγουρα η απάντηση δεν είναι να δέρνεις και να βασανίζεις κλέφτες, οι οποίοι παραδόθηκαν δίχως να φέρουν αντίσταση, οπως παρουσιάστηκε, ενω εσυ ο ίδιος (σαν κράτος) επιτρέπεις και κονομάς απο το παράνομο εμπόριο οπλων...Κατά την διάρκεια μιας ληστείας, η παράνομης συμπεριφοράς, η αστυνομία εχει κάθε δικαίωμα, να ασκήσει την απαιτούμενη βία, ακόμα και θανάσιμη βία, προκειμένου να προστατέψει τους πολίτες. Απο την στιγμή, που γίνεται η σύλληψη, κανείς αστυνομικός δεν εχει το δικαίωμα να σε υβρίσει, να σε ξεφτιλίσσει, να σε βασανίσει στα κρατητήρια. Λέγεται σεβασμός, ακόμα και στον εγκληματία.
 Γίνεται μια ληστεία. Νεαρά παιδιά εχουν ΑΚ-47 και βαρύ οπλισμό. Κρατάνε ομήρους. Εαν η αστυνομία κατα την συμπλοκή, σκοτώσει κάποιον ληστή, είναι δικαιολογημένο, προβλεπόμενο, ισως και αναπόφεκτο, προκειμένου να προστατέψει τους πολίτες . Εφόσον ο ληστής, ο εγκληματίας, ο τρομοκράτης, ο εξωγήινος εχθρός, είτε παραδοθεί, είτε συλληφθεί αναίμακτα, το κράτος και η αστυνομία οφείλει, να παραδώσει αρτιμελή τον "εγκληματία", εως οτου δικαστεί και καταδικαστεί - η και να αθωωθεί, ανάλογα την πράξη και την προβλεπόμενη απονομή δικαιοσύνης.Κανείς αστυνομικός, δεν εχει δικαίωμα να σε χτυπήσει, να σε ξεφτιλίσει, να σου φερθεί σαν σκουπίδι, εφόσον σε εχει συλλάβει. Τα βασανιστήρια, οι σφαλιάρες, ο εξευτελισμός του κρατουμένου, είναι τακτικές και μέθοδοι της χούντας και οχι μιας ευνομούμενης πολιτείας. Και φυσικά,  δεν σταματάς την τρομοκρατία με βασανιστήρια στα κρατητήρια. Γιατί εαν αρχίσουν οι αστυνομικοί, να δέρνουν μετά την σύλληψη κάποιον και να μένουν ατιμώρητοι, τότε θα αρχίσουν να δέρνουν οποτε θελήσουν και οποιον θελήσουν. Θέλουμε αστυνομία που να παραδίδει τον συλληφθέντα στην δικαιοσύνη, η που θα αποτρέπει με κάθε τρόπο, το εγκλημα,  η θέλουμε αστυνομία που αποδίδει η ίδια δικαιοσύνη οπως η ίδια κρίνει ; Σκεφτείτε την διαφορά
Όποιος δεν εχει αγανακτήσει , στην θέα δημόσιας σύλληψης και εξευτελισμού, για μικροποσότητα χασίς, καθώς και σε ξυλοδαρμούς νέων για μικροποσότητες χασίς κατά την προσαγωγή τους, δεν μπορεί να καταλάβει την αιτία που ορισμένοι είμαστε εξοργισμένοι με τις χθεσινές ρετουσαρισμένες εικόνες των χιλιοδαρμένων "τρομοκρατών". Μέχρι να καταλάβετε, οτι αγανακτούμε με την βία που ασκούν οι Μπάτσοι, οπου και οποτε τους καβλώσει και ποτέ δεν λογοδοτούν, εχουμε πολύ δρόμο ακόμα...Όταν ενα φιλαράκι το σέρνανε πεζό για 1 χιλιόμετρο, με τα πόδια, μέχρι το τμήμα για 2 τσιγάρα χασίς , ενω μετά εκτός απο εξευτελισμό, εφαγε και τις "μάπες" του, ως "ναρκομανής" ολοι εσείς οι "της τάξεως και της ασφάλειας" λέγατε , "καλά του κάνουν του χασίκλα.". Υποκριτές...
Ούτε και θέλω να φανταστώ τι ξύλο πέφτει στην ΓΑΔΑ η στα κέντρα κράτησης μεταναστών...Δυστυχώς, εχουμε αστυνομία κάφρων με μηδενική ψυχολογική εξέταση ...
Βέβαια, στον αντίποδα, η ανακοίνωση του ενός εκ των συλληφθέντων είναι ακόμα πιο αστεία. Δέχεται λέει οτι είναι κρατούμενος σε "καιρό πολέμου", κι οτι οι πράξεις του ηταν πολιτικές και δεν θέλει να κάνει μήνυση στην αστυνομία για τον ξυλοδαρμό του στα κρατητήρια για να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία . Βρε αγόρι μου, τι πολιτική ασκείς κάνοντας ληστεία σε τράπεζα η παίρνοντας ομήρους ; Να επιτεθείς στο κοινοβούλιο , ακόμη κι ας διαφωνήσω με το βίαιο της πράξεως και το ατελέσφορο της , να το καταλάβω ως "πολιτικό" κίνητρο. Το να κλέβεις τράπεζα , τι το πολιτικό εχει ; Είπαμε, διαφωνούμε με την κακομεταχείριση που σου εκαναν μετά την σύλληψη. Δεν σε ηρωοποίσε κανένας επειδή απείλησες με καλάσνικωφ αθώους πολίτεςκι ας μην ήθελες να κάνεις κακό σε κανέναν... 
 
Άνθρωποι της Κύπ να οργανώνουν, να φανατίζουν και να εξοπλίζουν αντιδραστικούς πιτσιρικάδες προκειμένου να εξυπηρετούν χίλιες οσες σκοπιμότητες; Αντε καλέ...Μόνο στις ταινίες γίνονται αυτά...
 
Δανείσου λίγα και θα σε ρίξουν στα σκυλιά, κλέψε πολλά και θα σε κάνουν βασιλιά, σε μια βραδιάΚ.Λειβαδάς
 
Με καλάσνικωφ και κουκούλα μπορείς να κλέψεις μέχρι το πολύ 100 με 200 χιλιάρικα. Για παραπάνω χρειάζεται να φοράς κοστούμι.
 
 
--------------------------------------------- .
 
Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και σε καμιά πολιτική οργάνωση. Δεν είμαι μέλος καμιάς εκκλησίας. Δεν είμαι οπαδός καμιάς θρησκείας. Όπως το έχω ξαναπεί, Δεσμώτης τήδε ίσταμαι τοις ένδον ρήμασι πειθόμενος. Έχω περάσει από τα ξερονήσια και τις φυλακές, νοιώθω πως είμαι συγκρατούμενος όχι μόνο με όσους υποφέρουν στα φασιστικά στρατόπεδα, μα και με όσους βασανίζονται στο Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ. Νοιώθω αλληλέγγυος και συνυπεύθυνος με όσους αγωνίστηκαν, αγωνίζονται και θα αγωνιστούν εναντίον όλων των τυράννων, εστεμμένων και τραγιασκοφόρων, εναντίον όλων των δεσποτών, γαλονάδων και ρασοφόρων.
Άρης Αλεξάνδρου
 
Παρέδωσε τον Εαυτό σου στο σύμπαν και το σύμπαν θα παραδοθεί σε σένα...
 
Memento Mori . Μην ξεχνάτε τον Θάνατο. Δεν είστε αιώνιοι. Επαναξιολογήστε τον τρόπο ζωής σας, τα πρότυπα σας, το πως σπαταλιέστε. Επενδύετε μόνο σε οτι εχει αξία. Η ζωή είναι κύκλος κι εμείς καλούμαστε να τον σπάσουμε...
 
Το να "εργάζομαι" σαν το σκυλί για να αγαπήσω και να αγαπηθώ , να αποκτήσω φιλίες ουσίας , το να αφήσω απογόνους αντάξιους του "μόχθου" μου, το καταλαβαίνω, το συμμερίζομαι και το επικροτώ. Το να "δουλεύω" σαν το σκυλί, για χρωματιστά χαρτάκια, με μοναδικό μου κίνητρο, να καλύψω τις απληστες και αχόρταγες υλιστικές ορέξεις μου, που ποτέ δεν θα ικανοποιηθούν, ενω συνάμα, να χάσω οτι πραγματικά αξίζει, είναι φυλακή. Η γνησιότερη απο ολες...
 
 
Να πάρω στα σοβαρά και να φοβηθώ τις εξουσίες και τις "αρχές". Να σεβαστώ κανόνες και Ιεραρχίες. Να δώσω σημασία δηλαδή στην σαχλαμάρα, την ιδιοτέλεια, την τύφλωση, ενω αναζητώ και διψάω για αλήθεια. Σας παρακαλώ. Ξεχνάτε οτι θα πεθάνετε. Ξεχνάτε οτι είστε πλασμένος απο κόκκαλα, οπως ολοι. Σας σνομπάρω με αποστροφή, άγνωστε, προστάτη, του τίποτα.Σκλάβε
 

Να θαυμάσω λέει, την Οικονομία και την ανάπτυξη των Η.Π.Α. Μα εκει ζουν ολοι μεσα στο αγχος. Όλοι χρωστάνε σε τράπεζες. Όλοι νομίζουν πως ζουν, ενω είναι ηδη νεκροί. Κάνε μας την χάρη...
 
 
Κι αφου ολα πάνε καλά στον σύγχρονο κόσμο "σας", γιατι η κατάθλιψη και η δυστυχία, ολα προιόντα του άγχους, είναι η γάγγραινα της εποχής ; Γρήγορο φαγητό, γρήγορα συναισθήματα, γρήγορες σκέψεις, εφήμερες ανθρώπινες σχέσεις. Κι αυτό το αποκαλούν, ζωή. Εφόσον σας ορίζουν τα λεφτά, δίχως αυτά, είστε άδειοι. Τενεκέδες.Κάδοι απορριμμάτων.
 
Ο Σεβασμός στον συνάνθρωπο και στους "Νόμους" (τους οποιους νόμους) εμπνέεται και δεν μπορεί να επιβληθεί. Τίποτα δεν επιβάλλεται στην ζωή. Όλα είναι προιόν εμπνευσης. Θείας εκπόρευσης.
 
 
Μα γιατί κάποια παιδιά , σε αντίθεση με τα "κωλόπαιδα" στην ληστεία της Κοζάνης, δεν παίρνουν τα οπλα, αλλά μοχθούν, διαβάζουν, εργάζονται, δεν επιλέγουν το "εγκλημα" ; Αυτά δεν είναι επαναστάτες ; Μα βέβαια, πάντα τους υποταγμένους και οσους σκύβουν το κεφάλι, τους ακίνδυνους, τους χειραγωγίσιμους, οσους εχετε του χεριού σας στην ξεφτίλα που αποκαλείται ζωή , τους προτιμάτε. Πάντα , εξορκίζετε σαν το απόλυτο κακό, οποιον τολμάει να αμφισβητήσει την ζωή σας, την κωλοκοινωνία σας, την υποκρισία σας, την σκλαβιά σας. Το οτι εσείς τους οπλίσατε, δεν θέλετε ούτε καν να το σκεφτείτε, πέφτει βαρύ , στον υποκριτικό ψυχισμό σας. Ουκ ήλθον καλέσαι δικαίους, αλλά αμαρτωλούς εις μετάνοιαν” [Μαρκ. β'17]. Είναι μια κάποια εξήγηση, γιατί ο Ιησούς, ηταν ο λατρεμμένος Αστήρ, κάθε παραβατικού και κάθε εγκληματία. Γιατί ήρθε να τους αγαπήσει, εστω και νοερά, κάνοντας αυτό που εσείς οι "Δίκαιοι" τους αρνείστε, σε πείσμα των αιώνων....
Την αγάπη που δεν ελαβαν απο το σπίτι τους και απο την κοινωνία, ζητούσαν οι "αγριοι", τρομοκράτες "ληστές" της κοζάνης. Οι οποίοι δεν εφεραν, τελικά, αντίσταση στις αρχές και φέρθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον "Όμηρο" που είχαν πάρει, λέγοντας του κι ολας, να πάρει εκείνος τα λεφτά , εφόσον γνώριζαν οτι θα τους επιαναν, αστειευόμενοι. Διψούσαν για αγάπη, κι εσείς τους δίνετε μίσος και ταμπέλες. Ω ναι, χίλιες φορές θα τον σταυρώνατε, τον θεό σας. Υποκριτές. Δεν εχετε αλλάξει καθόλου. Ακόμα με μονομαχίες, ψυχαγωγείστε, απλά σε νέου τύπου αρένες.
 
K.C 
 
 
 
 
 
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα