Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ,ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!

                                

Δυο δάκρυα!!!!____________
Δυο δάκρυα επέπλεαν πανω στο ποτάμι και συζητούσαν.Το ενα δάκρυ είπε στο άλλο:
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενο!!!!
""Είμαι απο τα απαλά γαλάζια μάτια μιας ερωτευμενης γυναίκας""Ειμαιτο δάκρυ της χαράς  που δεν μπορούσε να συγκρατήσει.Είμαι το ομορφότερο δάκρυ!!!!Ήμουν στο μάγουλό της όταν με σκούπισε με το γάντι της.Ήταν τόσο ευτυχισμένη γιατί μόλις παντρεύτηκε.Μπορούσα να πω με βεβαιότητα,απο την όψη του προσώπου της ότι δεν με χρειαζόταν.Γι αυτό γλύστρισα και άρχισα το ταξίδι μου προς τη θάλασσα.""

Το άλλο δάκρυ ειπε:
Συνδεόμαστε εμεις.
Σήμερα όμως εγώ είμαι πολύ λυπημένο!!!!
Εγώ είμαιτο δάκρυ της θλιψης  που γεννήθηκε απο την απόρριψη.Ειμαι απο τα θλιμμένα καστανά μάτια της παλιάς της λάμψης.Είμαι το θλιβερότερο δάκρυ!!!!Του υποσχέθηκε ότι θα είναι σύντροφοι για μια ζωή.Τον εγκατέλειψε όμως με αρκετά ερωτηματικά και χωρίς απαντήσεις.Σήμερα αυτή παντρεύεται.Ήμουν στα μάγουλά του καθώς στεκόταν ακίνητος και την φώναζε απο μακριά  με το όνομά της.
Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είχε πολλούς απο τους φίλους μου για συντροφιά.Γι αυτό γλύστρισα και άρχισα το ταξίδι μου προς τη θάλασσα.
Και τι είδα;;;;είπετο δάκρυ της θλιψης  Ο ωκεανός ειναι λιγο μεγαλύτερος απόψε γιατί γέμισε με δάκρυα.Δυο δάκρυα .....κάποιος έκλαψε και πάλι απόψε.Είναι δύο δάκρυα.Το ένα ειναι το δάκρυ της χαράς και το άλλο το δάκρυ της θλιψης.Πάντα έτσι θα είναι και θα γεμίζει η θάλασσα της ζωής!!!!

Κάποια μέρα θα υπάρξουν ξανα δυο δάκρυα που θα χυθούν σε μία στιγμή ευχαρίστησης η σε μία στιγμή πόνου, απάντησε το δάκρυ της χαράς.Μετά θα γλυστρίσουν και θ αρχισουν το ταξιδι τους προς τη θάλασσα της ζωής.Αλλωστε έτσι είναι ο κύκλος της ζωής μας!!!!

Ενα βράδυ σε μία αιθουσα αναμονής γεννήθηκε ένα κοριτσάκι και δάκρυα χαράς κυλισαν στα μάτια της μητέρας!!!!
Πιο δίπλα ένας ηλικιωμένος άνθρωπος είχε χάσει τη γυναίκα του.Δάκρυα πόνου κύλισαν στα μάγουλά του!!!!.Και οι δύο σκούπισαν τα δάκρυα  τους,αλλά με διαφορετικό τρόπο.Ηταν όμως δάκρυα!!!!
Και τι είδα;;;είπε ξανάτο δάκρυ της θλιψης :  Ο ωκεανός έγινε λίγο μεγαλύτερος και παλι απόψε.Δυο δάκρυα....κάποιος έκλαψε πάλι απόψε.Ειναι δύο δάκρυα.Το ένα ειναι το δάκρυ της χαράς και το άλλο το δάκρυ της θλιψης.Πάντα έτσι θα είναι και θα γεμίζει η θάλασσα της ζωής!!!!

Ενας καινούριος κύκλος της ζωής ξεκινά και πάλι.Τα δάκρυα είναι μέρος της ευχαρίστησης και μέρος του πόνου απάντησε το δάκρυ της χαράς μέχρις ώτου γλιστρήσουν και γίνουν ένα με τη θάλασσα της ζωής!!!!

     
Χαμογέλα ακόμα και όταν τα δάκρυα πέφτουν βροχή απο τα μάτια σου.Κάποια μέρα τα δάκρυα θα στεγνώσουν,το χαμόγελο όμως θα μείνει!!!!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα