Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Εδώ ο πλανητής φλέγεται και.... Το Καναδικό Κοινοβούλιο προετοιμάζεται για επιθέσεις Ζόμπι!




Η καναδική κυβέρνηση κατέστησε σαφές την Τετάρτη ότι αν κάποτε η Αμερική κατακλυστεί από ζόμπι, τα πεινασμένα,δολοφονικά ζόμπι δεν θα είναι ευπρόσδεκτα από την πλευρά  των συνόρων τους. 
Ο Pat Martin, ενεργό  μέλος του Κοινοβούλιου,  ρώτησε αν η καναδική κυβέρνηση θα συνεργασθεί με τις ΗΠΑ για να προστατεύσει τους Καναδούς πολίτες από ένα ξέσπασμα ζόμπι .

 Η επαρχία του Κεμπέκ μόλις ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει μια συζήτηση σχετικά με το πώς θα χειριστούν μια αποκάλυψη των ζόμπι κατά τη διάρκεια  συμπόσιου για τη δημόσια ασφάλεια  την επόμενη εβδομάδα. 

Ο Martin επίσης επαίνεσε  το Κέντρο ελέγχου ασθενειών της Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών   για το γεγονός ότι έχει θέσει  μέτρα σε ισχύ για μια αποκάλυψη των ζόμπι.

Και τότε συναίβει το αναπάντεχο.   Ο Υπουργός Εξωτερικών Του Καναδά  John Baird σηκώθηκε και, με ένα σοβαρό πρόσωπο, διαβεβαίωσε ότι τα ζόμπι δεν θα ήταν ευπρόσδεκτα στον Καναδά αν πρώτα μετέτρεπαν  τις ΗΠΑ σε μια έρημο , όπως ακριβώς στη νέα ταινία του  Brad Pitt
"Θέλω να διαβεβαιώσω αυτό το μέλος και όλους τους Καναδούς ότι είμαι αφοσιωμένος στο να διασφαλίσω ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ. Θέλω να πω κατηγορηματικά σε αυτό το  μέλος, και μέσω αυτού σε όλους τους Καναδούς, ότι υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού ο Καναδάς δεν θα γίνει ποτέ ένα ασφαλές καταφύγιο για τα ζόμπι. " Η αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα. 


Από theatlanticwire
Απόδοση κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα