Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

O εξορκιστής του Βατικανού ευχαριστεί το Βενέδικτο για την προσφορά του

Ο Βενέδικτος ΙΣτ’ «έκανε πολλά για να αναβιώσει τις τελετές εξορκισμού»
Την προσφορά του απερχόμενου πάπα Βενέδικτου ΙΣτ΄στο λειτούργημα του εξορκισμού εξήρε ο αρχιεξορκιστής του Βατικανού.
«Ο Βενέδικτος είχε μεγάλη απήχηση σε εξορκιστές από όλο τον κόσμο και μας υποδέχτηκε με λόγια μεγάλης ενθάρρυνσης» είπε ο Γκαμπριέλ Άμορθ, εξορκιστής στην επισκοπή της Ρώμης εδώ και 27 χρόνια, μιλώντας στο ιταλικό θρησκευτικό κανάλι TV2000.

«Ο πάπας έχει κάνει πολλά για να αναβιώσει στις τελετές [...] και μας προσέφερε πανίσχυρες προσευχές που εξορκίζουν» επισήμανε.
Όταν ήταν ακόμα ο καρδινάλιος Τζόζεφ Ράτζινγκερ, ο 85χρονος σήμερα ποντίφικας «διεύρυνε το μέτωπο της μάχης κατά του Σατανά [...] όχι μόνο στις περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν καταληφθεί από το δαίμονα, αλλά και στις περιπτώσεις ενοχλήσεων που προκαλεί ο διάβολος, δηλαδή το 90% των περιπτώσεων» είπε ο Άρμοθ όπως αναμεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ανέφερε ότι τα περιστατικά κατάληψης από δαίμονες είναι πολύ σπάνια, επισήμανε όμως ότι έχει δει θύματα «να περπατούν πάνω στον τοίχο και να σέρνονται στο πάτωμα σαν φίδια».
«Ο κόσμος πηγαίνει σε μάγους, σε μέντιουμ, σε ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται εξορκιστές, αφού όταν κανείς ζητά πραγματικό εξορκιστή διαπιστώνει ότι δεν υπάρχουν πολλοί, ούτε είναι καλά προετοιμασμένοι» τόνισε ο αρχιεξορκιστής του Βατικανού
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
                     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα